Verstappenovi sa vo Vegas nepáči, na otváracom ceremoniáli sa cítil ako „klaun“ | Magazín F1 - F1online.sk

Mě je ten Vegaskej cirkus zatím volnej, marketingový věci moc neřeším. Jestli to přitáhne další lidi tak prosím. Počkám si až vyjedou auta a co tam předvedou, to je to co budu hodnotit já :slightly_smiling_face: Když to tam bude zlý, pak ten cirkus okolo to jen podtrhne :man_shrugging:

1 Like

Není to smyšlená dedukce. Chápu poukaz, že RB má své marketingové aktivity, kterých se účastní i piloti, a toto je marketingová akce, jen v režii organizátora. Ale tvůj poukaz je lichý v tom, že toto platí pro všechny týmy a všechny piloty, žádný pilot určitě nemá možnost zcela se vyvázat z tohoto typu aktivit. Prakticky bez tohoto dnes nelze jezdit. Ale z toho, že piloti platí tuto daň, nelze vyvozovat, že s ní mají být spokojeni. Odtud můj poukaz na Lewise Hamiltona v dobách, kdy jezdil za McLaren a tuto nechuť dával najevo. Samozřejmě tam, kde se promuje vlastní tým, musí pilot dodržovat určitý kodex, který tým očekává. Ale v případě, kdy určitou akci promuje organizátor závodu, se už nemusí zdržet některých komentářů “mimo jeviště”, za předpokladu, že splňují normu kultivovaného projevu, což MV splnil.

Pokud chceš přesto kritizovat “nenadšení MV”, dobře, ale ne odkazem specificky na Red Bull, protože v případě, že by jezdil za kterýkoli jiný tým, by ta situace byla naprosto stejná. Je tudíž absurdní vypichovat právě Red Bull.

1 Like

A tak si tu teplý Miško Shitner (alias fajter) s Honzom (alias komplex) hrkútajú a navzájom si pohonkávajú a obaja sa z toho tešia.

A admin ešte nevie čo čaká toto fórum a čo spôsobil svojím konaním a nekonaním a tým, že protežuje svoje známosti a hlupákov, ktorí už nejedno české fórum zničili. Ale keď príde čas, tak si na to spomenie, že čím to odštartoval, len neviem či to spätne neoľutuje. :slight_smile:

@Hedgehog asi nebude iná cesta ako toto fórum zachrániť. :slight_smile:

6 Likes

A největší gól je, že ještě před týdnem nebo dvěma tady Situs fantazíroval o Alonsovi v Red Bullu, údajně to týmu “klaunů”. :wink:

BTW, co provedl admin? (Pár dní jsem tu nebyl = nejsem v obrazu).

4 Likes

To je skôr na správu. :slight_smile:

1 Like

OK, nechme být.

2 Likes

hogr dohnal jezka k samovrazde a temneny syr to nedal.

6 Likes

OMG.

1515151515

(Ano, algoritme stránek, je to kompletní věta.)

Tak snad se kluci vrátí.

Presnejšie temneny_syr dostal ban (nepostrehol som, kvôli čomu) a Hedgehog sa sám rozhodol odísť (dúfam, že len dočasne, lebo inak mi tu bude chýbať), lebo si príliš pripúšťal príspevky dvoch zelených majstrov podprahovej provokácie :slightly_smiling_face:

Zatím jediný kdo tady potřeboval umravnit adminem jsi ty.
Navíc jsi už dvakrát odešel a když jsi po pár dnech zjistil, že fórum je tvůj celý život a jinak nic nemáš tak jsi se s pláčem vrátil.

2 Likes

Vůbec nechápu jak si můžete troufnout srovnávat Verstappena a Alonsa.
Vždyť když pominu těch cca 5-10 haluzí, tak Alonso Maxe nikdy neporazil.
Takže statistika jejich vzájemných soubojů bude přibližně asi tak 100:5 pro Maxe.
Je k smíchu, jaký je Alonso břídil.

Konečně jste začali chápat, že je to trojice homosexuálů, kteří mají nenaplněné city a léčí si z toho tady komplexy.
Možná by se jim mělo doporučit nějaké gay fórum, určitě existuje.

1 Like

Ale já tu nekritizuji Maxe a nikde napíši, že ostatní to tak nemají. Jak sám píšeš, ostatní to mají podobně proto komentáře @Jos_Verstappen nedává smysl.
Ale to, že tu budeš i ty podporovat toxické komentáře, přesto co si tu tvrdil, tak ukazuje za své. Jak jsem psal výše, rozlišuješ, kdo to píše, ne obsahově, v tomhle případě pak diskuze jsou zbytečné

1 Like

Mohl bych ještě poprosit o to, kde píšu o týmu klanů? Protože je to zase vaše domýšlení :grinning:

1 Like

Jaké fórum jsem zničil?

Ty opravdu neumíš nic jiného, než útočit a být toxický

Přesně tak, názorná ukázka pokrytectví od rádoby moralizující sekty :smile:

1 Like

Já? Já jsem tu nedostal 2x permanent ban, jako temný.
Hold RB fans jsou toxičtí a neumí diskutovat :slightly_smiling_face:

Nielen pomenovanie teba komplex, ale už aj argument o tom, že rozlišuješ nie čo sa píše, ale kto píše si odomňa prebral? :joy:

Skús odomňa prebrať aj faktickosť a dokladanie svojich názorov nejakými číslami Honzíku.

Jsou ubozí, hrají si na něco m, ale každý vidí, co píši a jak reagují. Hlavně koukám, že se k nim přidá každý, kdo je mentálně nevyrovnaný, což se ale ze sociologické pohledu dá vysvětlit, že jedinci trpící stejným problémem se rádi dávají do stejné skupiny

No já čekám na ten fakticky komentář o ničení fóra :slightly_smiling_face: