Verstappenovi sa nepáčili minuloročné autá, ale tie tohtoročné sú „desaťkrát horšie“ | Magazín F1 - F1online.sk

Viete si predstaviť, že by Max Verstappen odmietol prácu na simulátore? Od jazdcov ako Lewis Hamilton či Kimi Räikkönen by nás to neprekvapilo, ale aj táto obyčajne nepopulárna časť práce pilota F1 je veľkou vášňou holandského pretekára. Ako sa však ukázalo, aj jeho láska k simulátorom má svoje hranice.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/227436/verstappenovi-sa-nepacili-minulorocne-auta-ale-tie-tohtorocne-su-desatkrat-horsie

ja fakt nechapem, ze ked maju tak presne simulatory, ako opisuje clanok, preco to nemonetizuju a nedaju k dispozicii ludom. Ja mam v relativnej blizkosti 2 trate, ale neexistuje, aby som na niektoru znich isiel.. keby som ale mohol ist do nakupneho centra a zaplatit si 10-20 minut v simulatore, tak to by som bral! Take rady by mali, ze by sa bolo treba registrovat 2roky dopredu! obrovske prachy by z toho boli… ale nie. :frowning:

Jsou specialni herny s race simulatory, urcite v Cesku a budou i na Slovensku, najdi a udelej si vylet

chequered_flag

Vubec nevim jak se mi povedla tak velka vlajka.

Zilina

1 lajk

:chequered_flag:

iba skusam….

a ja mam malu boha :joy:

Nejak jsem to nesikovne potahl a uz to bylo.. aha uz vim, kdyz vyberes vlajku a pak ji mysi potahnes do boku tak se nakopiruje takto velka.

:chequered_flag:

chequered_flag

2 lajkov

tohle je test tohle je test :collision:

collision

1 lajk

jo, to je pekne… ked raz budem v Ziline (raz za zivot som tam bol a je nepravdepodobne, ze niekedy este pojdem), tak to vyskusam. 15€/30min nieje zle, problem ale je, ze kym si na tu SPA zvyknes, tak by si potreboval mozno 3-4 hodiny… Motokary tu mame asi 3km od nas, ale kym sa naucis jazdit (chapes co myslim, kym zacnu byt casy na kolo OK) tak uz musis ist domov, lebo to stoji milion korun :slight_smile: a hlavne uz nevladzes tocit volant.

btw ono to hlavne nieje ten simulator, co ma redbull, takze to nieje to iste

1 lajk

Jak by napsal @GRAHAM fňukání není na místě pro chlapa

2 lajkov

Super. Takže to už vôbec nebude o predbiehaní na trati. V hlavných úlohách budú inžinieri a ich výpočty najlepšieho pretekového tempa (výpočet čo najrýchlejšie prejdeného kola = šetrenie a dobíjanie batérií v pomalých zákrutách a rozumné využitie energie na rovinkách) a až potom jazdci s plnením ich pokynov ohľadom stratégie a taktiky. Ten, čo dosiahne najlepšie a najkonzistentnejšie časy na jedno kolo pomocou stratégie šetrenia/využívania energie počas celých pretekov, bude možno víťaz, ak im do karát zahrá ďalšia premenná - pneumatiky.

2 lajkov

FIA by mala zväčšiť stupne pre prvú trojku, aby sa tam pomestili všetci inžinieri ktorí v závode navigovali a poskytovali nástroje jazdcom.

1 lajk

Priprava na sezonu priprava na sezonu val val

:racing_car:

racing_car

Priprava na sezonu 2 priprava na sezonu 2 val val 2

:clinking_beer_mugs:

clinking_beer_mugs

dakujem kamarat

+1

1 lajk

Funguje to, teraz to bude robit kazdy :smiley:

cold_face

1 lajk

nádhera! :smiley:

hugs

1 lajk

No toto?
turtle

turtle

Ještě mi prozraďte jak vytvořit hlasování.

1 lajk

Chceš využívat další funkci kterou vytvořil nějakej ajťák?

2 lajkov

Dobrá práce Bobe, udělal jsi lidi šťastnými :victory_hand:

4 lajkov