Než se v tomhle programu nějaký negramota začal vrtat, tak možnost vytvoření hlasování byla. Teď ji nemůžu najít.
Takové ajťáky by rovnou měli nechat kopat kanály. Ale musel by být pod těžký dozorem, protože ten by určitě překopl několik optických kabelů a nejspíše i hlavní kabel z Temelína.

Jsou ajťáci užiteční?
- Ano, ajťáci jsou dokonalí
- Pouze do chvíle, než začnou něco vylepšovat
- Už aby AI dala ajťácké práci řád.
Dovodov je viac. Jeden z nich je urcite cena. Simulatorov mas kolko chces, prve boli uz na pocitacoch sinclair a atari. Ovladal si tlacitko vlavo a vpravo. Neskor si mal uz aj plyn a postupne sa to zlepsovalo.
Iste si uz videl volant jazdcov F1. Novi jazdci do F1 sa ho ucia tyzdne, aby ho mali v krvi a vedeli ovladat. Ak by si chcel naozaj tak verny simulator ako pouziva Max a chcel by si ho v tvojom nakupnom centre tak by ho nikto nevedel ovladat. Obcania by nezvladli ani odstartovat, v prvej zakrute by sa vysypalo 94,38 percenta ludi. Takze by sme museli robit ovladanie trochu viac user friendly. A postupne sa takymto zjednodusovanim dostavas k najlepsim simulatorom ake su na trhu. A tie stoja tolko, ze uz nebude vychadzat politika 15 eur za 15 min. Musis mat k tomu cloveka, ktory ho obsluhuje, strazi atd. Musis platit najom, odvody atd. Predpokladam, ze nie si podnikatel a neber to ako urazku. Iste by to bolo z tvojho pohladu super, ale ako podnikatelsky napad by to malo tolko obmedzeni, ze v Bratislave (pises slovensky a vacsie mesto Slovensko nema) by sa to neuzivilo.
Conclusion:
Ovladanie 100 percentne realneho simulatora by bolo uzivatelsky tak narocne, ze ho nie je mozne monetizovat pre bezneho obcana v drvivej vacsine sveta cim sa stava podnikatelsky napad okrajovy a s vysokym rizikom navratnosti.
A nie, nepouzil som umelu inteligenciu napriek formatu odpovede, ale pouzil som vlastnu.
vies kolko stoji ten ich simulator? ci uz hardware, alebo software ktory je specialne prisposobeny na ten hardware a bez neho to nema vyznam?
aj simulator ktory ma samotny maxo je oproti tomu timovemu len obycajna hracka
He, dukaz ze genialni veci vznikaji nahodou nebo omylem, konecne muzeme ocenit umelecke zpracovani v plne krase, scenku s propalenim miniatury Japonce Jesity jsem nenasel…
Hillmany jsem ještě viděl jezdit na naších silnicích.
Keď sa Bob pomýli, tak dokáže človeka aj potešiť.
No ta cenovka by bola dost strma. Simultory ake ma AM alebo Ferrari stoja cca 10 milionov libier, mozno aj viac. Keby si zobral nejaky lacnejsi, povedzme ze za 5. prirataj rocne naklady na servis a prevadzku, kludne 10 milionov za 5 rokov. A to som podla mna dost podsekol.
K tomu si prirataj naklady na poistne, security, obchodnu prevadzku, marketing, web… kludne dalsi milion / rok takze to je 15 milionov za 5 rokov.
Ked ratam, ze by to frcalo 350 dni 12 hodin denne tak aby si nebol v strate tak by si musel kasirovat 1200 euro za hodinu.
Za 5 rokov to predas povedzme za polovicnu cenu za co si to kupil - 2.5 miliona - to je tvoj zisk. Teoreticky by si to mohol prenajimat za cca 700-800 na hodinu a po 5 rokov to predat, vyplatil dlhy a povedat si, ze to bolo dobra jazda.
Nerekl jsem ze tvuj synek nebude Ferrarista, ale stat se muze cokoliv, neni lepsi s tim dopredu pocitat?
Ja som ale narážal na to, že si omylom prišiel na to, ako zväčšiť emoticony, čo viacerých vrátane mňa potešilo.
La la la la laaa