Este si zabudol na Grosjeana. ten ma tiez problemy s premavkou, ale inak je vie byt rychly.
Russell ma zatiaľ nepresvedčil. Z môjho pohľadu to je pilot typu Trulli alebo Hulkenberg. Asi je dobrý na jedno kolo, ale v závodoch zatiaľ robí jednu chybu za druhou a nič pôsobivé nepredviedol. A aj tá jeho rýchlosť na jedno kolo je otázna, keďže mal vedľa seba len druhotriednych pilotov. To už aj priemerný Ocon, ktorého s prstom v nose poráža Ricciardo, pôsobí lepšie.
Grosjean je zvláštny prípad. Podľa mňa má talent na to byť dobrým pilotom, ale u neho to je o psychike. Keď jazdil s Kimim, tak podával skvelé výkony, ale v Haase naskočil na negatívnu vlnu a na čo siahne to pohnojí.
Jednu chybu za druhou? Ozaj hej? A Charles ich v aute co nejde a keď ide na limit nerobí? Už sa zvládol aj roztočiť aj odpáliť auto kolegovi, aj pásy odopnúť (akurát stále boli trate kde mal sancu z rizikom ukázať sa takže to logicky vyzerá lepšie… Takisto ako ju dostal minulý rok od čoho mal a ma Russell teda daleko.) A keď sme pri chybách nič tak fatálne GR teda nedal tento rok… Aké hrozne chyby vyviedol? Až na tu drobnú s Grosjanom (co ma tiež aj externý dôvod) kde musel zvoľniť si ja nič nevybavujem ( a nezačína jme tu znova zo štaratami lebo to nie je len o jazdcovi za tým si stojím a už je to obohrata pesnička) . A mal teda zopár pekných pretekov a manevrov tento rok stačilo že auto sa odlepilo od absolútneho dna. Ono jazdiť zrazu dobre v premávke keď si to rok a pol nerobil je ozaj dosť zahul. Williams všetky tieto skili bohužiaľ len degraduje a v budúcnosti mu môžu veci co predtým vedel s prehľadom robiť problémy. Ale to nie je o ňom len o tom ze v tých situáciách sa proste momentálne nemá ako vyskytnúť vďaka autu a teda sa to bez praxe logicky zhoršuje. Ale mať to všetko mal… Ak ho v tom nechajú dlhšie ako je nutné tak to stratí a Mercedes ho zakope presne ako Ocona.
Russell neukázal rýchlosť na jedno kolo? Ja ho neporovnavam s Kubicom ani Lattiffim ale napr. S Vettelom a Leclercom ktorých minule na kolo (a to majú stále lepšie auto) skoro dal a v pretekoch mohol mať šancu skončiť pred nimi. A vezmi v úvahu že on tie kola dáva vo Williamse nie v Mercedese, redbule alebo kde a keď vieš dat P12 alebo Q2 relatívne konštantne na Williamse tak na kolo musíš byť sakra rýchly a musíš zájsť ozaj ukážkové kolo. Hulkenberg bol obrovský talent a dobrý pilot aj v pretekoch bohužiaľ bol ale smoliar aj na timy a btw zaujímal sa o neho aj a Mercedes. Truli ok ale Russell ma od Truliho dosť ďaleko inak by sa s ním Mercedes ani nezahadzoval. Lebo to nebolo zadarmo ich to stalo peniaze a nie málo.
Toto je večné… Minulý rok nevedel ukázať nič kôli autu tak to bol apriori zlý pilot, tento rok sa auto o čosi priblížilo poľu aspoň v Quali kde to hneď využije ale nie stále nie je dobrý pretekár lebo to nie je určite ním ale podľa niektorych pomaly aj konstalacia mesiaca za to môže viac ako jeho schopnosti. Opäť sme pri tom aký meter tu panuje. Leclerc aj zostrelil kolegu a boli ho niektorí schopný hájiť… RUSSELL môže robiť čokoľvek a stále bude s prepáčením za debila. Neskutočné. Ja už sa cítim ako Bretnix v diskusii o Vettel ovi
skús posadiť do Williamsu na 2 roky Maxa alebo Charlesa a si povieme co pôsobivé predvedú a ako pôjdu bez chybičky,
Asi tých X odborníkov co o ňom hovoria len a len v dobrom a dávajú to za vinu autu sú všetci hlupaci co o tom nič nevedia, Toto do neho investoval milióny lebo ani on tomu nerozumie, ľudia čo s ním robili o tom nič nevedia … Lebo poviem ti novinku oni v ňom vidia majstra sveta, niektorí tu mam pocit neschopneho magora.
A ešte dokážeš tvrdiť ze Ocon je priemerný… Bože ten chalan mal potenciál byť ozaj top jazdec … Lenže on by asi nebol kde je keby ho dali do normálneho auta skôr ako ho poslali na ročnú pauzu. Toto je presne výsledok toho ako Mercedes nakladá z talentom co ma … A Esteban čakal pridlho na šancu. A áno pôsobí lepšie ale v neporovnateľnej technike a po koľkých rokoch v F1.
A áno opustila som sa ale toto porovnanie už je ozaj veľa. Dočkám sa ja raz toho ze aspoň niekto uzná že chalan je šikovný? Zjavne nie. Ty si ho hneď odpísal len preto ze nemá vporovnatelné výsledky ako Leclerc mal v najrýchlejšiom aute minulý rok. Lenže on ich nemá vo WILLIAMSE… To bolo minulý rok snáď najhoršie auto dekády a stále ďaleko neušlo. Reálne pozrite si jeho CV alebo zopár pretekov z F2 co F3 keď bol šampión a potom poďme diskutovať… Lebo to jeho CV je rovnako pôsobivé ako Charlsove ak nie aj viac. Skus sa pozrieť aj ďalej ako na etapu vo Williamse.
Kľud. Nenadávaj zbytočne. Nikoho som neodpísal. Napísal som len svoje dojmy. Ak sa časom Ocon a Russel vytiahnu, tak uznám, že som sa mýlil. Tak jak nemusíš mať svätú pravdu ty, tak ani ja a ani všetci odborníci.
Len tu tak kamarátsky diskutujme a zdieľajme svoje dojmy, ktoré sme nadobudli dlhoročným sledovaním.
No a Hulkenberg podľa mňa nebol ani tak smoliar, ale pilot, ktorý sústavne keď mohol v závode zažiariť, tak to pohnojil. Môj dojem. Iní jeho tímový kolegovia dokázali x-krát dosiahnuť na stupne víťazov, ale on ani raz. Ja byť šéfom top tímu, tak ho neangažujem ani ako tímovú dvojku.
Ja som ti je nadávala len som ti dala a myslím ze dosť komplexné svoj názor.
Ja netvrdím že mám svetu pravdu to ako chalan dopadne dnes nevie nikto avšak to neustále zhadzovanie je hrozne a nezaslužene a proste mi to nedá nereagovať na to lebo sa to stále a stále opakuje zatiaľ čo Leclerc je za poloboha za každým. (nič proti nemu)
Ja netvrdím ani to ze odborníci máju pravdu vždy len ich je priveľa co si to myslia to nepovedal 1 clovek takže nieco na tom asi bude. A poslať ho do kategórie k Trullimu to ozaj nie. Na to je ešte minimálne priskoro ho tam zaradiť do tejto kategórie.
Problém ktorý mam ja je aj to ze u mnohých absentuje práve dlhodobé sledovanie jazdcov ku kt. Sa vyjadrujú ( neber to osobne). Lebo jeho každý porovnáva ci je porovnateľný s Albonom ci Gasleym ale on tam nepatrí on by mal mať šancu byť porovnávaný s Maxom a Charlesom co mnohí apriori zavrhnú bez ohľadu na to co spôsobilo to ze tam nie je. Práve preto som reagovala pri tom prvom príspevku na to keď si tam zaradil Charlesa.
Ocon už asi bohužiaľ nie toho Mercedes dosť zhumpľoval tým rokom mimo… A toto mne vadí tento prístup lebo sa vôbec nepoučili.
Co mi trosku vadí a to je tu tiež časté je že konkrétne málokto niekto niečo vyvrati (momenty kedy došlo k tej chybe si mi nedal ani ty) ale hneď ide po všeobecných súdoch na Russellovu adresu. Preto som sa napr zastala aj Maxa lebo súdy o ňom sa tiez robia bez ohľadu na súčasnú realitu. A sama som taká bola ale dokázal mi ze to dobre nebolo.
Určite som nechcela aby ti to prišlo ze ti nadávam alebo nechcem diskutovať… Ak sa to stalo ze si mal taky pocit tak sa ospravedlňujem. Jednoducho už sa mi občas nedá nereagovať a niekedy keď sa to deje často tak už má to dožerie. Lebo toto už je až zúfalstvo že akékoľvek fakty dám nikdy to nikam nevedie a už neviem z akého uhla to zobrať a co ešte rozobrať aby sa nad tým co vravím niekto aspon zamyslel ( aj keď drobné úspechy tam sú) skôr ako to apriori odbije. Dnes to odštartoval tvoj komentár a preto som to chcela ponúknuť iny pohľad na Russellovu situáciu.
Lebo toto cele sa točí v kruhu… Ja sa snažím na to už nereagovať ale občas mi to stále nedá a potom to skonci takto.
Nemal som priamo, že nadávaš mne, ale to, že zbytočne použivaš nadávky a rozčuľuješ sa.
Ocon po boku Pereza vystrkoval rožky, ale zatiaľ Ricciarda nestíha. Pôsobí priemerne. Môže sa síce rýchlo spamätať, ale zatiaľ by som ho zaradil do kategórie nevyzretého pilota na to, aby sa dostal do top tímu.
Leclerc, áno robí stále šialene chyby a preto by napríklad v tejto sezóne po Hamiltonovom boku titul ešte nedal. Ale rýchlosť a hlavne gule má, takže by Hamiltona potrápil viac ako Borras a určite by sa to skončilo aj nejakou kolíziou. Plus pre nás divákov, aby to nebola na čele taká nuda ako teraz.
Russell je v F1 strašne krátko. Je v mizernom tíme, takže sa nedá poriadne porovnávať s ostatnými. Jedine s týmovými kolegami a tí za veľa nestáli. Platič alebo chromý človek nie sú žiadne merítko. Tie Russellove slabé štarty sú jeho veľkým mínusom. Je za tým nejaký problém Williamsu? Možno áno možno nie. Pre mňa je to zatiaľ zlý signál. V závodoch mi pripadá Russell nevýrazný. Ale nesledujem ho asi tak pozorne ako ty. Môžeš mi napísať nejakú situáciu v ktorej sa nepodriadil tímu a ukázal, že si nenechá skákať po hlave a zaradiť sa do úlohy tímovej dvojky? Ja som si nič také nevšimol.
Russella by som rozhodne do top tímu hneď neposadil a tvrdiť naisto, že by bol lepší ako Bottas je podľa mňa dosť odvážne, ale rozhodne sa Russell potrebuje čo najskôr dostať do tímu v strede poľa k osvedčenému pilotovi, aby sme konečne mali lepší obrázok o jeho talente. Zatiaľ je môj dojem o ňom nevalný.
Véd toho sa ja bojím presne toho co sa stalo Oconovi.
Taka situácia nenastala a ani nemohla… Williams stojí a padá na ňom je to ich jediná sanca na aký taky úspech. Aa oni nemajú ani dôvod robiť čosi co on nechce. Lebo reálne on z toho auta taha viac ako v ňom je. Priznávam nemal na to tímového kolegu avšak Lattifi nebol nikdy pomaly pilot skôr robil veľa chýb už ako junior a pol sekundy na rovnakom aute dostal. ak by ho donútili ísť na pozícii 2 Išli by proti sebe lebo súhlasím jeho partak bol zakaždým v porovnaní s Russellom nehodný pozície jednotky (hoci aj vo Williamse = iná vec by samozrejme bola zdravý Kubica to je absolútne iná vec). Navyše sa stalo len raz že by bol RK pred ním keď dokončil preteky a u Lattifi ho sa nestalo ani ze by sa priblížil takže k réžii akosi nemá ako dôjsť. Ale nakladať im vie ak si zaslúžia v Drive to survive im teda dal dosť. Až som nechápala co si dovolil ako rookie.
Kolízia by možno bola avsak obávam sa že len raz potom by ho dali do laty. A až taká ista že by mu Mercedes toleroval take vyskskovanie ako Ferrari minulý rok by som si nebola. Práve naopak takže áno on si dovolil lebo to nikto nestopol. Vidíme aj na Maxovi že si dovolí len kým je s tým RedBullu ok inak dostáva do vysielačky. Ja sa nehľadám že Leclerc by nám srandu nedal len o tom ze to asi hocikto by to dokázal lepšie ako Bottas a ze na tiurl by tiež nemal. Navyše Charles je v F1 len o rok viac… Budúci rok bude mať GR presne toľko skúsenosti co on teraz.
Paradoxne tento rok sa porovnávať začať môže aspoň s niekym a reálne mal pekne súboje s kimim a aj ho dosť dlho držal za sebou a aj par iných s Haasom ci Alfou tam bohužiaľ stále je takže s inými sa asi nepomeria. Práve preto ma mrzí co sa stalo v Spa lebo tam ta jeho šanca ísť do súboja s niekym relevantný mohla prísť bohužiaľ na to nedošlo.
Co sa týka štartov to beriem ako vtip už dlhodobo keďže práve Bottas je v tomto originál traged… Koľko tento rok pokazil 3 zo 7 ci 4? A ja len viem ze nikdy pred tým GR tento problém nemal takže mi nejde do hlavy že by to bolo ním. aj keď sam vie že práve v tom má najväčšie rezervy a povedal to sam… a hlavne maka na tom ďalej práve na to je teraz vo Williamse ale po 2021 by nemal to chcem ja celým týmto povedať. . Toť rozdiel oproti Bottasovi… Ten sa len vyhovára na auto inžiniera a pod a to ze je to zle z jeho strany odmieta. Mne ako najväčší bizar nepríde ani tak to ze je stále vo Williamse ako to ze tam stále je aj keď Bottas toto predvádza. Sedieť tam hocikto iný tak pochopím že GR je kde je a necítia potrebu urobiť zmenu.
Úprimne ozaj máš pocit ze vo Williamse sa dá alebo dalo byť výrazný? ( nemyslím to vysmesne ale reálne sa pýtam)
Ja súhlasím že za bežných okolností do A Mercedesu ešte nepatrí… Lenže Bottas už za veľa nestojí. A okrem toho inde miesto moc nie je… Lebo jediná reálna možnosť mohol byť AM a tam teda cesta zarubana. Takže Mercedes ma len možnosť bud urobiť nejaký brilantný move a po 2021 ho dostať niekam inam… Ale to by asi museli zaplatiť a aj to neviem komu. Lebo ani možnosť v Maclarene nie je a zvyšok ma väzby na Ferrari, Redbull alebo nie je lepšia alternatíva. ALEBO sa výrazne musí zlepšiť Williams po 2022 a byt znova v strede poľa co je asi unreal ale uvidíme čím prekvapia. Takže potom už ostáva ozaj to risknut ako Ferrari s Leclercom a posadiť ho do Mercedesu. Tam to vyšlo a to Charles až také výsledky tiež nemal hoci lepšie to bolo to uznávam ale zas to jeho auto nebolo samo v C- lige. Inak skončí ako som už vravela ako Ocon alebo navždy vo Williamse.
O jeho talente a potenciále podľa mňa pochybnosti ani tak nie sú skôr je to o tom ci by to zvládol tak ako sa predpokladá a nezhorel ako Albon. A to nemáme bohužiaľ ako zistiť… zatiaľ a kým budeme môcť môže byť po talente, dravosti a akomkoľvek sebavedomí
Ak nájdu cestu posunúť ho po 2021 inam (aj keď to samozrejme nemusí byť Mercedes) v tom prípade by to malo logiku niekam ho dat na rok overiť a ešte preckat ďalší rok v zúfalstve s Bottasom a potom ísť viac menej na istotu. V tom prípade s týmto celým cakacim obdobím vo Williamse nemám žiaden problém práve naopak si myslím ze v tom prípade by bolo prospešné. Lebo dôležitý je posun niekam. Ak nie tak je to ďalšie zlyhanie Mercedesu v práci s mládežov.
Každopádne ako sme sa od Verstapena dostali až sem to je zázrak 

úplne sa to zvrhlo… Niekedy mám pocit že GR a SV už vyvolávajú toľko kontroverzie že by si zaslúžili vlastne vlákno vyhradené len na toto
stále by bolo o com diskutovať.
Do akého lepšieho tímu posunúť Russella neviem. Dokiaľ ho bude mať pod palcom Mercedes, tak ho asi tímy napojené na Ferrari alebo Red Bull chcieť nebudú.
Neverím ale, že sa dostane z Williamsu priamo do Mercedesu. Na to sú jeho schopnosti neoverené. Mercedes potrebuje istotu, že ich dvojka nevyhorí ako Albon alebo Gasly. Nemajú dôvod riskovať.
Pre nich Bottas žiadny tragéd nie je, ale robí presne to, čo potrebujú. Neohrozuje Hamiltona a získava dostatok bodov do PK. Ideálny stav. Bottas je tragéd len pre divákov, keďže Mercedes nemá konkurenciu a Hamilton má titul prakticky zadarmo.
V tomto a tebou súhlasím. Preto som osobne zvedavá ako s ním naložia. Jedine co som ti chcela povedať je ze to kde je Charles je len o tom že v istom momente mal podpísanú lepšiu zmluvu zo správnou automobilkou nie o tom ze je výrazne lepší. Historický neexistuje žiaden výrazný faktor okrem techniky, ktorý by tomu nasvedčoval lebo ako si napísal hlúposť správí z času na čas tiež. Len znova to píšem mal šancu sa aj ukázať takže ten narativ okolo neho je vďaka tomu iný. A ze ak by sa Ferrari nerozhodlo šancu mu dat tak je dnes v Haase a bojuje s Russellom o 15 miesto (co možno aj tak bude čo nie ze by som priala zle Ferrari ale pozrela by som si to) a diskusia o ňom by bola možno úplne rovnaká. Toto sa vám snažím vysvetliť. Nakoľko ja nevidím dôvod že ak to vyšlo Ferrari prečo by nemalo Mercedesu…len to chce gule =pekvapivo ich z tejto dvojice malo Ferrari ak by nemalo a mal ich po roku Mercedes možno by sme viedli presne opačnú debatu a ja by som sa vám snažila vysvetliť prečo Leclerc nepatrí do Haasu ale do Ferrari. (nie ze by to tento rok bol moc rozdiel
) 
That’s all.
A okrem toho a znova sa vraciam späť k pointe toho článku. . Skutočnosť že toto povie práve Hamilton na adresu Albona je podľa mňa dosť výsmech do tváre ostatných tímov a aj mnohých jazdcov keďže Mercedes nemal odvahu skusit nič ale komentuje všetko. To je na tom ten bizár. A aj to ako sa naďalej tvári že Bottas je v porovnaní s nim lepší ako Albon s Vertapenom… A to teda nie je… Ved on si z neho už sám robí srandu takými vyjadreniami. Lebo funkcia VB je absolútne ina ako sa Lewis snaží vzbudiť dojem ze je. Navyše napr. RB totiz od 2 pretekára čaká viac ako ze bude ticho krútiť volantom (a preto si myslím ze odchod AA je otázka času). Túto úlohu si VB plní na jednotku–predsa len je to Fín.
( hoci v poslednej dobe je nejaký nervózny a sťažuje sa 

). … Co ale nič nemení na tom ze pilotom ktorí ma na Mercedes hoc aj na 2 sedacku nie je určite. Takže Lewis by mal byť radšej ticho lebo potom pôsobí ako idiot on aj Bottas. Lebo vieme ze co tam toho Bottasa drží a výkony to nie sú. Ten Albon je ešte aspoň mladý ale Bottas už lepší nebude určite. Čím sa vraciam k predošlej diskusii a pýtam sa kedy ak nie po 8 titule sa Bottasa zbaviť. Čím sa nám otvára aj miesto v nejakom lepšom tíme keďže ho bude potrebné nahradiť… Ak to nebude samotný Russell tak by mal Mercedes tlačiť aby mohol zaujať miesto uvoľnené od náhrady za Bottasa. (ak s ním teda má nejaké plány ak nie nech sa na to vykašlú hneď nie ako s Oconom) Lebo Lewis to možno nevie ale aj on by si zaslúžil lepšieho kolegu a takého co by mal nejakú ambíciu avšak všetci vieme prečo ho zatiaľ nedostal… Takze toto vyjadrenie si mohol odpustiť najma v kontexte toho koho už Mercedes práve kôli nemu zakopal (pozdravy Estebanovi)
Mercedes odvahu RB nemá ale komentuje to co robia… Nech idú príkladom keď im na tej budúcnosti športu tak záleží… Práve LH v tom má obrovské slovo takze ak chce tu zmenu ma možnosť ukázať nám ako sa to robí. Ak si zajtra povie ze chce v 2 aute Pereza, Ricciarda, Leclerca,Norrisa ( ak by nemali zmluvu), Vettela ci Hulkenberga či aspoň Ocona s Russellom (kde zmluvné vezby stále sú… Najmä druhého menovaného môže mať veruže aj zajtra ráno ak veľmi chce). Mercedes určite urobí všetko pre to aby mu niektorého z nich dali. U Ricciarda mali aj šancu to isté možno bude u Pereza, o Vettel ovia Hulkovi sa nebavme ale on nechce. O mladíkoch už ani znova nediskutujme to je zase iná telenovela ktorú sme tu už dnes mali. Lenže sám nechce akúkoľvek hrozbu tak nech mlčí. Lebo to co oni s Totom niekedy vypúšťajú z úst je na zamyslenie… Bože to je tragikomedia. 
Ja nepisem, ze isiel slabo. Je osamoteny medzi medakmi a zvyskom sveta. Medaky su prirychle a Verstapen je pre ostatnych prirychly…
A o tom pisem, ze jazdi osamoteny, keby mal slabsi monopost, bojoval by v strede pola a castejsie by sa dostaval do kolizii a jeho neciste manevre by nedopadli dobre najme v subojoch s Perezom a Magnusenom, lebo to su rovnako drzi jazdci, ktori si o sebe myslia, ze su na trati sami… Tym som chcel len reagovat na tu jednu vetu, ako vseci pisu, ze uz dozrel, ze nerobi chyby a je uz spicka. Tento image sa tvori na zaklade toho, ze nema skoro nikdy okolo seba nikoho na superenie.
Na druhu stranu zase napisem, ze Ver je premna asi najrychlejsi jazdec v poli a v medaku by porazil Hamiltona.
A mozno nie, mozno je RB tak rychly, ze by vedel ziskat titul, len Max je tak pomaly
Mozno prave Ham by vedel pre RB vyjazdit titul… Joke
Ty si zrataj kolko krat bol Max nuteny bojovat o poziciu okrem suboja s medakmi…
Keby jazdil v strede pola zavod co zavod, historia by sa opakovala…
Vieme, ze ked startoval zo zadnejsich priecok, vzdy mal nejake kontakty, lebo jeho jazdecky styl je o drzosti a egu.
Cela cesta je jeho 
Silnejší kolega by sa zišiel predovšetkým Hamiltonovi
zo zadnych priecok nestartoval vela krat, Cina 2017, USA 2017, Raskusko 2019 napr boli preteky kedy sa MV rozbiehal z konca alebo zo stredu pola. Porovnaj si to s pilotmi, ktori zvyknu startovat zo stredu pola. Vstrede pola nejazdi o nic horsie ako hociktory iny pretekar. Mas argumenty ako Bretnix pri Vettelovi. Vyberas si iba to co sa ti hodi do “profilu”
takze ty si tento rok nevidel vela jeho predbiehacich manevrov a z toho usudyujes, ze je lepsi ako roky dozadu a jeho reputacia diviaka je uz prec ja ho sledujem od kedy jazdi a prasacinky robil stale, je to arogantny jazdec a vela mu bolo od komisarov prepacene…
ak raz bude bojovat o titul, alebo sa buduci rok dotiahne ferrari a bude mat viac superov, bude aj viac kolizii…
Ono je pravda že to jestli se Verstappen poučil není opravdu moc poznat, protože oproti dřívějšku je jak píše hyena v zemi nikoho. Jen dotahuje a za ním nikdo. Když si vzpomenete na rok 2015 to bylo velmi podobné s Vettelem, prakticky nebylo s kým kolidovat a vypadalo to že se mu daří velice dobře. Další rok když se tam objevil na jejich území RedBull tak to byl hned jiný obrázek. Doufám že přijde čas kdy si to Verstappen s Hamiltonem opravdu rozdá a ukáže se zda opravdu jezdecky dospěl. O jeho rychlosti není pochybnost.
az raz, bude viac kolizi potom sa mozme o tom porozpravat.
Nesúhlasím, že Bottas nemá výkonmi na druhú sedačku v Mercedese. Práve pre jeho ideálne výkony ho tam držia. Je to dokonalý wingman. Aký výkonný pilot by mal podľa teba sedieť v Mercedese? Ale skús sa nad tým zamyslieť z pozície šéfa tímu. Samozrejme, že diváci by mu tam šupli Verstappena. Lenže to by lietali ešte väčšie triesky ako za čias s Rosbergom. Na pozíciu wingmana by sa okrem Bottasa ešte skvele hodil Sainz. Mercedes do druhej sedačky nehľadá nikoho, kto by neskôr nahradil v pozícii lídra Hamiltona. Keď Hamilton odíde, tak si Mercedes v pohode vykúpi ktoréhokoľvek top pilota. Verstappen by tam zmluva nezmluva išiel okamžite.
Hej to je pravda len sa mi ten prístup nepáči to ti tu vravím. Ja by som tam Verstapena ani ako divák nešupla (ale to možno preto ze fandím RB). Mne sa páčili dvojice ako Webber Vettel ci Ricciardo Verstapen. Bottas je proste príliš málo ambiciózny.