Však si tu vytvaříte vlastní pí… na kterých se živíte 🫡
Ale no, nebuď pokrytec a neschovavej se za ostatní
Nuda s tebou, kedysi si bol viac kreativny
Taky jsem dřív byl, jako ty, ale každý musí dojít k rozvoji víš co
Bohuzial bavim sa s k0k0tom, ktory tu trepe dve na tri odveci a skace z temy na temu, v com sa nevyzna nikto. O ziadnej brigade som neklamal, len som namiesto staze zo srandy napisal, ze si bol na brigade (ak chces povazovat za klamstvo, tak povazuj, ale nie raz som napisal, ze to bola staz, takze kazdemu to doplo).
Pracovny pomer je uplne jedno, kedze stazisti mozu byt na TPP, na dohodu o vykonani prace, na dohodu o pracovnej cinnosti, atd atd. Tak co s tym ma typ pracovneho pomeru ty d3ment negramotny?
Hllupy je syn tvojho otca.
Takze Alonso vyhral len tie Q, v ktorych mal najrychlejsie auto a ziadne ine. Vyborna statistika z relevantnych dat.
Ferrari je najlepsie
Mohli mat titul, keby Alonso dokazal raz za cas zajazdit trochu “za hranu” auta.
No tak díky za potvrzení tvé hlouposti
Tvl dotohto sa asi nejdem ani pustat
je to amater, napr kvalifikaciu dokazal vyhrat len vtedy ked zajazdil najrychlejsie kolo…
Jn, Alonso dokazal vytahnout Ferrari na nejrychlejší auto na vodě, jinak to byla mizerné od Ferrari, jako tvoje argumentacni, ježka z finančaku na tebe poslat
Nejdem se do toho pustit is new :stejně jsem se do toho pustil, ale dělám si zadní vrátka
Preto je tam to “asi”
Prave si splnil poslednu podmienku sachu s holubom - sachovnica osrata aj figurky rozhadzane uz boli a teraz si si aj sam pre seba vyhlasil, ze si vyhral.
Na Slovensku mozes byt na pozicii stazistu na rozne typy pracovnych pomerov a predpokladam, ze v CR to bude rovnako.
Dokonca aj preteky vyhral len tie, v ktorych prisiel prvy do ciela.
No nic, data tu triggruji stejně, jako když se vzdává hold s holtem
Ked chces vidiet top vykon na vode, pusti si Braziliu 2016.