Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Tak tu Josovu nehltej :stuck_out_tongue:

Opravdu k lepšímu? :thinking: :smiley: Souhlasil by s Tebou starej Hedhehog? :grimacing:

1 Like

Zas hltas moju propagandu? :smiley: Preco ho triggerujes zas? :smiley:

Přiznávám, že to není původní, kdysi jsem to slyšel u nás v hospodě a utkvělo mi to v paměti. :slightly_smiling_face:

3 Likes

To tam ale nepise, ze k lepsimu hahah :grinning::sob:

1 Like

Tak, že s Josem neumíte vymyslet nic svého, to je nám všem jasné

To by nejaka musela prv byt :grinning: tu dneska varis z vody a cakas michellinsky zazitok :grinning:

1 Like

Tak to pak je v pořádku :ok_hand: :grimacing:

1 Like

Já vařím z vody? No nic, v tomhle nebudu pokračovat, alespoň je vidět, kdo se kroutí :stuck_out_tongue:

Majonezovy salat:

• do vody pridame tatarku, premiesame a je hotovo
1 Like

Sak sa ani nic extra neriesi, len sa tu plytva znakmi :grinning:

Boha ten je tu snad nonstop ten ponik :joy:

Ludia co chodia na Porsche Panamera do vecierky po rozky maju tolko casu, ze online forum je ich zivot. :smiley:

Aj ja chodim po rožky, ale na supreb :joy::joy:

1 Like

Ja na peso, aby sa kvoli mne k0k0ti nemuseli lepit k asfaltu a blokovat cesty. :smiley: A este preto, aby som sa nemusel hrat na nieco so nie som, ze “sluzobnym” autom z brigady flexim na internete. :joy:

Už víš rozdíl mezi HPP a DDP? Ne? Tak třeba @don.pindulanda pomůže, ten si už bral i právníky :grinning:

Neřeší no, zase se jen ukřižuje, protože tu jsou komplexáci :shushing_face:

Hold, s tebou je tazko. Skus sa vyjadrovat aspon ako priemerne intelignenty clovek a najskor napisat, ze co to ma spolocne s aktualnou temou? A zaroven co s tym ma spolocne anglictina?

Má to společného to, že jsi tak hloupej, že ani nevíš o co jde, je to spojený s tvým lhaním o brigádě :grinning:ale chápu, běžný zkratky jsou pro tebe moc náročný. Tu angličtinu ani snad nemusím zmiňovat, když nerozeznáš rozdíl mezi pracovním poměrem :grinning:

Vies o tom, ze ked kuru nekrmis, tak skape?:grinning: