Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Taky se občas dokážu hezky rozjet. :grin:

1 Like

To víme :smiley: ale nemám tě za toho, kdo by tu záměrně lhal o dalších uživatelích :slight_smile:

ježku, stále čekám na ty moresy

Nepleť si hold a holt. Působí to poněkud komicky, zvlášť když kritizuješ něčí jazykové znalosti. :joy:

4 Likes

To pride s vekom, asi uz prislo ked vstavas o 3 rano :grinning:

Prostata se může projevit i v mladším věku. :grin:

1 Like

Jos anglicky umi pomerne dobre. Pracoval a zil par mesiacov aj v UK aj v USA a dokonca aj v jednej europskej michelinskej restauracii, kde je anglictina nutnost. :slight_smile:

To len Honzo sa tu hral na to, ze denne jazdil na top modeloch Porsche a robil zo seba zaujimaveho na fore, az niekto zistil, ze robil chvilu stazistu vo firme, ktora predava Porsche (a ine znacky) a to je cely jeho pribeh ako “denne jazdil na top modeloch”. :slight_smile:

Neviem co ma stale s tou anglictinou, kedze firma je ceska a staz je ceske slovo. Uz som sa ho parkrat pytal, ze co riesi s anglictinou, ale bohuzial bez odpovede. Asi to bude tak ako s RB. Ma z toho komplex (ze nevie po anglicky), tak ma tu otravuje s tym.

Presne ako si raz napisal Ferdo - je to ulhana spina. :slight_smile:

Tebe trigrovat je lehčí, než u @Hedgehog :grinning:

Takto si hovori ten, co obcas “pomaha s rodinnym biznisom na Bali”?

U nas sa to vola povolanie syn. Musi to byt tazke zit v tieni a byt cierna ovca rodiny, ktora robi “len” HR. Na tom vsak nic zle nie je, keby si sa tu nehral na nieco co nie si. :slight_smile:

Viem, ze mas zo mna mindrak a stale sa tu chces porovnavat, tak ked chces mat nejaky benchmark, skus to, ked budes mat v czk aspon 6ciferny mesacny prijem, ktory dokazes zarobit sam. Vtedy budes vediet, ze ked niekto tolko zarobi legalnou a cestnou cestou, tak je to zasluzene a zaroven uz nemas potrebu sa porovnavat a ak niekto zaraba viac, tak mu to doprajes, lebo to je vydrete. :slight_smile:

No tak mi napiš, jakej je rozdíl na DDP a HPP, když tu píšeš furt o brigadach, v tomhle případě jsi ulhana špína ty a koukám, že se potřebuješ dělat zajímavým :joy: no to víš, někdo jezdil s Panamerou pro rohlíky a někdo vytíral podlahu v restauraci, tak asi proto máš ty komplexy :grinning:

Zase sa oj3bal a teraz to bude otacat na srandu a tr1gger? :joy:

1 Like

Ne, na tvoje komplexy :grinning:

No nic, tak @Lole a @Jos_Verstappen tu zase zničili diskuzi, tak třeba příště to půjde už bez jejich ničení :slightly_smiling_face:

Mas pocit, ze ma triggrujes? :grinning: uz som sa posunul mentalne za ten cca polrok

1 Like

Teď už ne, předtím jo, nevím co ti vadilo na šíření víry :grinning:

Na Jendovi je nejlepší to, jak se dokáže sám v pár větách naprosto znemožnit a přesto se cítí jako mistr světa. :joy:

2 Likes

Čo čakáš, že ti tu dám definíciu a ty aj tak povieš, že som to vygooglil? :joy:

U nás je to TPP a DVP a keďže som už pracoval aj tak aj tak, tak rozdiely viem. Ale ako zamestnanec personálneho oddelenia je to tvoja parketa, nemusím ťa to učiť.

1. V čom klamem?
  2. Čo s tým má angličtina?

Ja ti ten zážitok jazdiť v Porsche doprajem, len to ako si sa hral na odborníka na Porsche a akosi si nikomu nepovedal ako si sa k tomu dostal, hoci sa ťa na to niekto pýtal, je smiešne. :joy:

Podlahu som v reštaurácii nevytieral bohužiaľ, ale robiť v michelinskej reštaurácii v západnej Európe je fajn skúsenosť do života. :slight_smile:

Nemam rad propagandu, nech je akakolvek

S tou šachovnicou to bol komentár roka. :joy:

Zejo? Ale ještě jsem nedosáhl vaší úrovně psát o někom (z fora), kopat do něj a nereagovat přímo, to je teprve panečku level ubohosti :slightly_smiling_face: