Taky se občas dokážu hezky rozjet.
To víme ale nemám tě za toho, kdo by tu záměrně lhal o dalších uživatelích
ježku, stále čekám na ty moresy
Nepleť si hold a holt. Působí to poněkud komicky, zvlášť když kritizuješ něčí jazykové znalosti.
To pride s vekom, asi uz prislo ked vstavas o 3 rano
Prostata se může projevit i v mladším věku.
Jos anglicky umi pomerne dobre. Pracoval a zil par mesiacov aj v UK aj v USA a dokonca aj v jednej europskej michelinskej restauracii, kde je anglictina nutnost.
To len Honzo sa tu hral na to, ze denne jazdil na top modeloch Porsche a robil zo seba zaujimaveho na fore, az niekto zistil, ze robil chvilu stazistu vo firme, ktora predava Porsche (a ine znacky) a to je cely jeho pribeh ako “denne jazdil na top modeloch”.
Neviem co ma stale s tou anglictinou, kedze firma je ceska a staz je ceske slovo. Uz som sa ho parkrat pytal, ze co riesi s anglictinou, ale bohuzial bez odpovede. Asi to bude tak ako s RB. Ma z toho komplex (ze nevie po anglicky), tak ma tu otravuje s tym.
Presne ako si raz napisal Ferdo - je to ulhana spina.
Takto si hovori ten, co obcas “pomaha s rodinnym biznisom na Bali”?
U nas sa to vola povolanie syn. Musi to byt tazke zit v tieni a byt cierna ovca rodiny, ktora robi “len” HR. Na tom vsak nic zle nie je, keby si sa tu nehral na nieco co nie si.
Viem, ze mas zo mna mindrak a stale sa tu chces porovnavat, tak ked chces mat nejaky benchmark, skus to, ked budes mat v czk aspon 6ciferny mesacny prijem, ktory dokazes zarobit sam. Vtedy budes vediet, ze ked niekto tolko zarobi legalnou a cestnou cestou, tak je to zasluzene a zaroven uz nemas potrebu sa porovnavat a ak niekto zaraba viac, tak mu to doprajes, lebo to je vydrete.
No tak mi napiš, jakej je rozdíl na DDP a HPP, když tu píšeš furt o brigadach, v tomhle případě jsi ulhana špína ty a koukám, že se potřebuješ dělat zajímavým no to víš, někdo jezdil s Panamerou pro rohlíky a někdo vytíral podlahu v restauraci, tak asi proto máš ty komplexy
Zase sa oj3bal a teraz to bude otacat na srandu a tr1gger?
Ne, na tvoje komplexy
No nic, tak @Lole a @Jos_Verstappen tu zase zničili diskuzi, tak třeba příště to půjde už bez jejich ničení
Mas pocit, ze ma triggrujes? uz som sa posunul mentalne za ten cca polrok
Teď už ne, předtím jo, nevím co ti vadilo na šíření víry
Na Jendovi je nejlepší to, jak se dokáže sám v pár větách naprosto znemožnit a přesto se cítí jako mistr světa.
Čo čakáš, že ti tu dám definíciu a ty aj tak povieš, že som to vygooglil?
U nás je to TPP a DVP a keďže som už pracoval aj tak aj tak, tak rozdiely viem. Ale ako zamestnanec personálneho oddelenia je to tvoja parketa, nemusím ťa to učiť.
- V čom klamem?
- Čo s tým má angličtina?
Ja ti ten zážitok jazdiť v Porsche doprajem, len to ako si sa hral na odborníka na Porsche a akosi si nikomu nepovedal ako si sa k tomu dostal, hoci sa ťa na to niekto pýtal, je smiešne.
Podlahu som v reštaurácii nevytieral bohužiaľ, ale robiť v michelinskej reštaurácii v západnej Európe je fajn skúsenosť do života.
Nemam rad propagandu, nech je akakolvek
S tou šachovnicou to bol komentár roka.
Zejo? Ale ještě jsem nedosáhl vaší úrovně psát o někom (z fora), kopat do něj a nereagovat přímo, to je teprve panečku level ubohosti