Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

tvoj argument je postaveny na vode…

2 Likes

Tieto tvoje uzasne data su pekne h0vno. Predpokladam, ze to su spriemerovane casy najrychlejsich pokusov z Q oboch pilotov stajne voci vitaznej stajni. A zatial co Alonsovi tento priemer zhorsoval Massa, tak v McL bol Hamilton s Buttonom a v RB Vettel s Webberom.

Akurat to dokazuje aky bol Massa slaby (po nehode 2009). Dve sezony po 2012 ho znicil aj novacik Bottas. Massa bol taky Perez. Akurat, ze v jednom pripade ten rozdiel pripisujes bozskemu Alonsovi, v druhej series na sachovnicu vselijake Helmutove gombiky. :smiley:

Ak mas dost velke nohy, dokazes stat aj na vode.

To je tvoja parkera kolego, rad sa necham poucit :grinning:

1 Like

do toho by som velmi nesiel pretoze pride sudruh ucitel stredoskolskej fyziky a vysvetli ti, ze nic co je tazsie ako voda nemoze plavat…

Ne není tam žádný průměr dvou jezdců stáje :slightly_smiling_face:‍↔

Parkera?

Co nepoznas spidermana?

No to jo, ale moje parkera to mi nejak nesedí

IMG_1752

Tak na zaklade coho su tie gapy urobene? Rozdiel medzi najlepsim Q casom lepsieho z dvojice Ferrari a pilotom na PP?

parkovanie s panamerou…

4 Likes

Ale ta Panamera byla v hybridu …

No nemáš moc hezkou podlahu doma

To je kto? Myslel som, ze Hogr ma patent na pravdu na tomto fore.

V tomto tvrdeni chybaju udaje (tak ako niektorym chybali pri Triperovej hadanke a z lietadla spravili vrak a nevedeli ci je vietor bocny a ci je dobra konstalacia hviezd), lebo ked vezmes lod a na druhej strane vezmes vodu v objeme o liter vacsom ako je hmotnost lodi v kg, tak ta voda je naozaj tazsia a tym padom to tvrdenie plati. :smiley:

Takze ludsky hybrid chodil na Panamere hybrid po rozky? A potom, ze je planeta znecistena, ked taky ako ty chodia radsej autom aj vzdialenost, ktora sa da prejst pohodlne peso.

Hogr nie je sudruh

1 Like

tak potom parkera je panamera na ceste po rohliky.

1 Like

Premek podlaha by oponoval