tvoj argument je postaveny na vode…
Tieto tvoje uzasne data su pekne h0vno. Predpokladam, ze to su spriemerovane casy najrychlejsich pokusov z Q oboch pilotov stajne voci vitaznej stajni. A zatial co Alonsovi tento priemer zhorsoval Massa, tak v McL bol Hamilton s Buttonom a v RB Vettel s Webberom.
Akurat to dokazuje aky bol Massa slaby (po nehode 2009). Dve sezony po 2012 ho znicil aj novacik Bottas. Massa bol taky Perez. Akurat, ze v jednom pripade ten rozdiel pripisujes bozskemu Alonsovi, v druhej series na sachovnicu vselijake Helmutove gombiky.
Ak mas dost velke nohy, dokazes stat aj na vode.
To je tvoja parkera kolego, rad sa necham poucit
do toho by som velmi nesiel pretoze pride sudruh ucitel stredoskolskej fyziky a vysvetli ti, ze nic co je tazsie ako voda nemoze plavat…
Ne není tam žádný průměr dvou jezdců stáje ↔
Co nepoznas spidermana?
No to jo, ale moje parkera to mi nejak nesedí
Tak na zaklade coho su tie gapy urobene? Rozdiel medzi najlepsim Q casom lepsieho z dvojice Ferrari a pilotom na PP?
parkovanie s panamerou…
Ale ta Panamera byla v hybridu …
No nemáš moc hezkou podlahu doma
To je kto? Myslel som, ze Hogr ma patent na pravdu na tomto fore.
V tomto tvrdeni chybaju udaje (tak ako niektorym chybali pri Triperovej hadanke a z lietadla spravili vrak a nevedeli ci je vietor bocny a ci je dobra konstalacia hviezd), lebo ked vezmes lod a na druhej strane vezmes vodu v objeme o liter vacsom ako je hmotnost lodi v kg, tak ta voda je naozaj tazsia a tym padom to tvrdenie plati.
Takze ludsky hybrid chodil na Panamere hybrid po rozky? A potom, ze je planeta znecistena, ked taky ako ty chodia radsej autom aj vzdialenost, ktora sa da prejst pohodlne peso.
Hogr nie je sudruh
tak potom parkera je panamera na ceste po rohliky.
Premek podlaha by oponoval