Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Ta závislost ti nedělá dobře Pepo :slightly_smiling_face:

Pepo? To si ma mylis s nejakym sandalkarom v Tatrach. :smiley:

Btw Tatry ti odporucam. Vypadnes na chvilku na vzduch, uvidis krasne hory, mentalne aj fyzicky ti to pomoze. Na zaciatok napriklad Teryho chatu z Hrebienka (ak by to bolo moc, tak sa mozes na Zamkovskeho chate otocit. Len budes musiet vydrzat par hodin bez signalu a tohto fora. :slight_smile:

1 Like

No, taky jedna z možností, co by přilákalo více fanoušků :grinning:

tak v dnesnej dobe to uz sleduju aj damy

image

1 Like

Keby sa dalo, tak za tuto hlasku davam automaticky 10 srdiecok :rofl: tak s chutou som sa dlhsie nezasmial :blush: to nehovoriac o tom, ako to nanho krasne sedi. Uplne to vystihuje jeho debaty :smirk: ked si spomeniem na diskusiu o Alonsovych preferenciach co sa tyka auta(a Hogrik nas presviedcal o uplnom opaku akk bola pravda), to bola jedna ta osrata sachovnica :rofl:

4 Likes

Hah, skoro som aj zabudol, ze ten odbornik na Alonsa chcel presvedcit aj samotneho Fernanda, ze ma rad ine auto ako si Fernando mysli. :joy:

Priznal si vobec potom, ze sa mylil, ci stale je v tom, ze sa mylime my vsetci vratane Alonsa?

Vsimni si, jak je ten monopost vzdycky oversteer oh wait, you dont know the differences :slightly_smiling_face:

Diskusia bola o tom, co Alonso preferuje, nie aky bol Alpine. Ale si mi nepriamo odpovedal na predchadzajucu otazku. Chybu si si nepriznal a stale presviedcas aj Alonsa o tom co preferuje. Saso pocmarany. :joy:

Sachovnica stale osr4ta, figurky rozhadzane a ty stale tvrdis, ze mas pravdu. :smiley:

Klauniada zas od vás, když jezdí s oversteerem, tak s ním jezdí, ty vaše vymluvy si nechcte na posranou šachovnici :grinning:

Jasne, ze nie, sachovnica osrata a Hogrik mal pravdu, Alonso si len myslel, ze preferuje understeer. Presedlal na oversteer, len velky ON povedal :rofl:

1 Like

Ako na internete su rozne individua, ale takyto zivy k0kot sa musi tazko hladat. :smiley: On je taky obciansky tribunal ohladom F1. :joy:

1 Like

Nj, taky by to chtělo umět chápat psaný text, kdy jsem se omluvil za sek, protože jsem psal o tom, jak Alonso 80% jezdí s oversteerem, ale jak píšete kluci, radši preferujete posranou šachovnici, než realnou diskuzi, tak se mějte

Ty nerad chráníš ohroženy druh?

A vsetci ostatni pisali o tom, co Alonso preferuje, nie s cim jazdil, takze s tym chapanim pisaneho textu hladaj chybu u seba predtym nez obseries celu sachovnicu. :smiley:

Ahoj Honzo a uz sa nevracaj.

Rec tam bola o tom co preferuje, nie co mu dali. A ty si trval na tom, ze jemu oversteer vyhovuje. Ja tiez musim jazdit na zimnych ale preferujem letne, ale ked musim, tak musim. Nemam na vyber

2 Likes

No vidíš a máš do toho další vstup. Co preferuje, co mu vyhovuje a s čím jezdí. Jelikož jezdí s oversteerem prakticky celou kariéru (až na Renault 05 a 06), tak očividně mu nedělá problém ani oversteer

Ty si fakt lobotóm.

Presne takto s nim ide kazda debata, preto som sa po par pokusoch vzdal normalnej diskusie s nim. Nema pravdu, tak sa zacne hrat so slovickami, prekrucat, vymyslat si, potom hovorit, ze sa s nami neda diskutovat az ta nakoniec unavi, pripadne zacne mat sproste narazky alebo sa zacne chovat ako decko(ty si zacal prvy a pod), az sa nanho vykasles. A pre neho je to signal, ze nakoniec mal pravdu. No comment. Ozaj len zabavka, ked sa nudis v praci alebo co

6 Likes

Já nevím, kdo se tu chytá preferencí vs s tím co jezdí. Jak sám píšeš, preference jsou často jiné, když jezdí s oversteerem a sbírá pódia i ve 42, tak mu ty preference asi jsou jedno :stuck_out_tongue:

Veď mne takto skrátil už nejednu cestu vlakom (často cez víkendy cestujem) alebo dlhú chvíľu v robote, keď som potreboval trochu vypnúť. :smiley: