Ta závislost ti nedělá dobře Pepo
Pepo? To si ma mylis s nejakym sandalkarom v Tatrach.
Btw Tatry ti odporucam. Vypadnes na chvilku na vzduch, uvidis krasne hory, mentalne aj fyzicky ti to pomoze. Na zaciatok napriklad Teryho chatu z Hrebienka (ak by to bolo moc, tak sa mozes na Zamkovskeho chate otocit. Len budes musiet vydrzat par hodin bez signalu a tohto fora.
No, taky jedna z možností, co by přilákalo více fanoušků
tak v dnesnej dobe to uz sleduju aj damy
Keby sa dalo, tak za tuto hlasku davam automaticky 10 srdiecok tak s chutou som sa dlhsie nezasmial to nehovoriac o tom, ako to nanho krasne sedi. Uplne to vystihuje jeho debaty ked si spomeniem na diskusiu o Alonsovych preferenciach co sa tyka auta(a Hogrik nas presviedcal o uplnom opaku akk bola pravda), to bola jedna ta osrata sachovnica
Hah, skoro som aj zabudol, ze ten odbornik na Alonsa chcel presvedcit aj samotneho Fernanda, ze ma rad ine auto ako si Fernando mysli.
Priznal si vobec potom, ze sa mylil, ci stale je v tom, ze sa mylime my vsetci vratane Alonsa?
Diskusia bola o tom, co Alonso preferuje, nie aky bol Alpine. Ale si mi nepriamo odpovedal na predchadzajucu otazku. Chybu si si nepriznal a stale presviedcas aj Alonsa o tom co preferuje. Saso pocmarany.
Sachovnica stale osr4ta, figurky rozhadzane a ty stale tvrdis, ze mas pravdu.
Klauniada zas od vás, když jezdí s oversteerem, tak s ním jezdí, ty vaše vymluvy si nechcte na posranou šachovnici
Jasne, ze nie, sachovnica osrata a Hogrik mal pravdu, Alonso si len myslel, ze preferuje understeer. Presedlal na oversteer, len velky ON povedal
Ako na internete su rozne individua, ale takyto zivy k0kot sa musi tazko hladat. On je taky obciansky tribunal ohladom F1.
Nj, taky by to chtělo umět chápat psaný text, kdy jsem se omluvil za sek, protože jsem psal o tom, jak Alonso 80% jezdí s oversteerem, ale jak píšete kluci, radši preferujete posranou šachovnici, než realnou diskuzi, tak se mějte
Ty nerad chráníš ohroženy druh?
A vsetci ostatni pisali o tom, co Alonso preferuje, nie s cim jazdil, takze s tym chapanim pisaneho textu hladaj chybu u seba predtym nez obseries celu sachovnicu.
Ahoj Honzo a uz sa nevracaj.
Rec tam bola o tom co preferuje, nie co mu dali. A ty si trval na tom, ze jemu oversteer vyhovuje. Ja tiez musim jazdit na zimnych ale preferujem letne, ale ked musim, tak musim. Nemam na vyber
No vidíš a máš do toho další vstup. Co preferuje, co mu vyhovuje a s čím jezdí. Jelikož jezdí s oversteerem prakticky celou kariéru (až na Renault 05 a 06), tak očividně mu nedělá problém ani oversteer
Ty si fakt lobotóm.
Presne takto s nim ide kazda debata, preto som sa po par pokusoch vzdal normalnej diskusie s nim. Nema pravdu, tak sa zacne hrat so slovickami, prekrucat, vymyslat si, potom hovorit, ze sa s nami neda diskutovat az ta nakoniec unavi, pripadne zacne mat sproste narazky alebo sa zacne chovat ako decko(ty si zacal prvy a pod), az sa nanho vykasles. A pre neho je to signal, ze nakoniec mal pravdu. No comment. Ozaj len zabavka, ked sa nudis v praci alebo co
Já nevím, kdo se tu chytá preferencí vs s tím co jezdí. Jak sám píšeš, preference jsou často jiné, když jezdí s oversteerem a sbírá pódia i ve 42, tak mu ty preference asi jsou jedno
Veď mne takto skrátil už nejednu cestu vlakom (často cez víkendy cestujem) alebo dlhú chvíľu v robote, keď som potreboval trochu vypnúť.