Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Ubozak na ntou je syn tvojho otca. :snake:

Ked niekto nema zabrany verejne, zamerne a opakovane klamat, tak nemam ani ja zabrany v komunikacii s takymto individuom. :slight_smile: Na nikoho ineho som na tomto fore (okrem Situsa a mozno este trolla Puffa) nikdy nepouzil ani nevulgarnu urazku. Rovnako to maju viaceri clenovia, ze vulgarne nadavaju len tebe. Takze problem nebude vo mne. :slight_smile:

Ok

Jak ukázat, že jsi tupý kkt :rofl:

Btw, to že individua, co mají v hlavě przadno, že uráží mne nějak nepřekvapuje, na nic jinyho se tu ani nemůžete :slightly_smiling_face:

1 Like

Ano ano, aj s jezkom, aj ferdom, ej evkou a vsetkymi ostatnymi si tu cukrikujeme. Ale aspon sa do kriza nehonime cez lajky na vsetky komentare ako ty s tym 50tnikom, co je mentalne zaseknuty v 16tich ako fanusicky Separa.

Vtírání není cukříkovaní :slightly_smiling_face:

Na to si tu expert. Hlavne na tvojom vtierani jezkovi sa viaceri dobre bavime. :joy:

Nevtírej se u mě ani u ježečka :slightly_smiling_face:

Stalking ta nejako zacal bavit poslednu dobu. Uz som ti to vysvetloval, ze na teba reakcie su preto, lebo co komentar, to sr4cka a ja ti to len vyvraciam. Preto moje fakticke komentare maju taku popularitu narozdiel od tvojich :stuck_out_tongue:

A o vtierani si posledny kto ma co hovorit :joy:

Už zas stalkuješ? A ještě k tomu ti ty příspěvky nedávají smysl? No žádné překvapení

Že tě to pořád baví. :slightly_smiling_face: Vždyť diskutovat s Honzou je stejné jako hrát šachy s holubem. Rozháže figurky, p0sere šachovnici a pak prohlásí, že vyhrál.

7 Likes

Když ted vidím ten screenshot Jose, kam se poděl rHapo?

Tak toto som este necital. :joy: Top komentar s tym sachom. :joy:

Mna to bavi len ked mam na to cas. Honzovi stale nedoslo, ze si nim kratim dlhe chvile, ked cestujem alebo niekde cakam a ked cas nemam, tak sa na neho vys3riem (ako on na tu sachovnicu) a necham ho tu rozhadzovat figurky. :slight_smile:

Asi to tu legendy ako rHapo, Bretnix a pod. opustili kvoli mozgovej elite typu Hogr. :frowning: Ked odchadzala @Kiks, nevedel som si predstavit vacsieho a horsieho fanatika ako bola ona do Russella (na ine temy sa s nou dalo v pohode). A potom prisli Alzaci a mne chyba Kiks. :smiley:

2 Likes

Děkuji za info, aha, tak to je škoda no

1 Like

To si mne pleteš s Josem a Ferdou :slightly_smiling_face:

Pro slabé tu není místo, ještě odklidit ty slabé duchem a bude tu konečně pokoj :slightly_smiling_face:

Pray for rHapo :cry:

6 Likes

Je tu miesto pre kazdeho

Jasně, všichni jsou tu vítáni, ale někteří víc a někteří min :grinning:

Ano Honzo, vsetci si teba pletu so mnou. Ved za teba sa hanbi uz aj Situs. :smiley:

A Alzaci nejmin. :slight_smile: