Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Toho sa chytáš jedine ty a akurát to prekrúcaš. Potom sa nečuduj, že ťa tu na fóre ľudia berú ako berú.

Od začiatku bola téma čo Alonso preferuje. Sám Alonso povedal niečo iné ako tvrdíš ty. Proste si nemal pravdu. Čo si začal robiť? Trepať ako Alonso jazdí celú kariéru s oversteer monopostami a preto ich vlastne uprednostňuje (čo je mimochodom len tvoj blábol pretože s nimi naozaj jazdí ale preferenie to nepotvrdzuje). Sám povedal, že uprednostňuje opak oversteer. Mal si si priznať chybu, že jednoducho si nevedel čo tvoja modla vlastne od monopostu chce. Nevidím dôvod prečo by ti za to niekto mal nadávať. Každý človek sa mýli, kto tvrdí opak klame. Rozdiel je len v tom ako sa kto zachová.

Podčiarknuté, zhrnuté. Pravdu si nemal, potom si len začal kopať. Preto tu do teba šije pol fóra. Druhá polovica to buď vzdala alebo opustila fórum (pekný príklad @rHapo ktorý si ťa opakovane zastal až to nakoniec vzdal). Možno by si sa mohol zamyslieť, že v niektorých prípadoch sa proste chováš ako s prepáčením kr3tén, zmeniť to a ľudia s tebou nebudú mať problém. To len na zamyslenie aj keď pravdepodovne tento môj príspevok minie svoj účel a nevezmeš si z neho nič.

9 Likes

On nepresviedcal nas, ale hlavne sam seba.

2 Likes

Tlieskam za snahu o opatovne vysvetlenie, bez invektiv a vecne. Ale takmer urcite sa to minie ucinku

Teraz napise nieco do stylu, preco moralizujes len jeho, ci to co robime my ostatni je podla teba v pohode a podobne… Zasa odviest pozornost od seba

2 Likes

Díky za vysvětlení se všemi body, fakt si toho cením.
Já vím, že můj “styl” diskuze je netypický a taky znovu přiznám, že jsem to párkrát přenhal, za což jsem se i omluvil. Od určité doby, ale vedu diskuze jen s některými a na některé reaguji tak, jak oni sami diskutují, to že se tohle nastavené zrcadlo nelíbí by si měli uvědomit i oni u sebe. Ono se stačí kouknout na to, jak reaguje @Jos_Verstappen, tam nemá cenu vkladat jakékoliv úsilí, to je prostě mrtvý. @raptor22 zase má potřebu hrát si na vševěda, který při diskuzi s argumenty začne používat, že jeden z argumentujících musí být ■■■■■■ a podobně, mimochodem měsíc zpatky se hádal o tom, že rozložení současných motorů není V6, když jsem mu poslal k tomu odkazy, tak už jen urážel, samozřejmě chybu nepřiznal a pak kouzelně chodí do diskuzí do mě kopnout s tím, že proč na něj pak reaguju, tak o čem se tu máme bavit? Vždyť v obou případech je myšlení zaseknutý někde v pubertě a to horko těžko ještě.
Co se týče vnímání na fóru, na rovinu řekni, že je mi to jedno, od doby co tu pobíhá stlaker, vyhrožovač a urážeč, tak je mi fakt jedno, jak mne tu kdo bere.
A co se týče tématu preferencí, tak ano, já jsem i v tom vlákně přiznal, že jsem se spletl, to s tím oversteerem jsem dal, abych podložil to, proč jsem napsal svoje tvrzení, nic víc za tím nebylo. Jenže jak vidíš, tak některý prostě zajímá to, že jsem se sekl, než to, že proč jsem to napsala nebo, že Alo stejně jezdí s oversteerem, na to se už pak, jak sám píšeš, vykroutí, že to nebylo tématem. Takže vedeš diskuzi na rande: co děláš za práci, pak se to přenese na další oblast, ale i s tim spojenou, ale řekneš: hele tohle, ale nebylo původní téma. Jako třeba tak fungujete, mne to přijde dost omezený pohled na diskuze, ale to už je každého věc, víc k tomu asi nemám co dodat

Napisal si sice vela, ale vela sr4ciek akurat. :slight_smile:

Ja som si vas dost dlho zastaval a neriesil vase hadky s uzivatelmi, aj ked ste tu uz aj so Situsom mali nonstop nejake spory na zaciatku sezony 23 alebo na konci 22. Jediny komu som oponoval bola Kiks a aj to len v jej nezmysloch o Russellovi.

Potom ste vsak parkrat nezniesli fakty a cisla, ktore som sem dal o RB (myslim, ze to zacalo niekde pri teme Verstappen vs Perez) a furt ste isli svoj verklik ako RB zamerne spomaluje Pereza, ako je nelegalny atd.

Nadavat som ti zacal az ked to bolo vzajomne, lebo urazat sa tu nenecham. Si jediny komu tu nadavam (nadaval som aj Situsovi, ale az po tom, co sa mi fyzicky vyhrazal, ked tiez nezvladol fakticku prestrelku a forum si zastalo mna), tak sa preber. S nikym inym problem nemam a s kazdym (okrem teba) diskutujem slusne, aj ked sa casto nase nazory lisia. Ty mas problem so mnou, s raptorom, rhapom, ferdom, obcas hedgehogom a tak dalej. Aj napriek tomu som ta v poslednej dobe viackrat vyzyval k normalnej diskusii (naposledy vcera o autach), no ty zaujem o normalnu diskusiu nemas, ty potrebujes hadku. Tak ako aj vcera, ked si pri mojej diskusii s vlastom, kde si nikoho nezaujimal, prisiel a z nicoho nic ma len tak urazil, osral sachovnicu a rozhadzal figurky.

Tak toto ti neuveri hadam nikto pokym sem nedas screenshot, ze kde si sa ospravedlnil. Ved este aj tu o 20 komentarov vyssie saskujes s nejakym trapnym videom Alpine, ktore je uplne mimo temu.

Díky za potvrzení, co jsem psal výše @Michal824 vidíš, že tady jakýkoli diskuze jsou k ničemu, prostě shazovaní napsaného, překrucování a pak i neschopnost sebereflexe, tak se pak nikdo nesmí divit, že tohle zrcadlení Josva chování se tu objevuje potom i u mne

No ved sa vyjadri k tomu, ze nemas zaujem o normalnu diskusiu a len sem chodis vyryvat do mna. :smiley:
Ja som ti dal realny priklad zo vcera, ze preco sa s tebou diskutovat neda.

Vždyť diskutovat s Honzou je stejné jako hrát šachy s holubem. Rozháže figurky, p0sere šachovnici a pak prohlásí, že vyhrál.

Prvym komentarom si rozhadzal figurky, posral sachovnicu a teraz tymto druhym vyssie si prehlasil, ze si vyhral. 100% splnene. :joy:

1 Like

Zasa klames ty spina? Otacas fakty? My sme sa vobec nehadali o tom, ake su dnesne motory, rec bola o tom, ze povodny plan bol stvorvalec a ty sis sa do krvi hadal, ze to malo byt V4 a ja som ti jasne vyargumentoval a podlozil clankom, ze to mali byt radove stvorvalce. Na co si ty vitazoslavne prehlasil, ze aj jedno su styri valce aj druhe su styri valce…

Nauc sa rozoznavat realitu od fikcie co mas v hlave

3 Likes

Znovu, díky za potvrzení neschopnosti normální argumentace, klidně to dolož i zpětně. Zase ale říkáš jen část, protože si se hádal o tom, že Mercedes vyvojel hybridy od 07, protože to řekl Monte, já jsem ti na to napsal, že původní plán byl V4 a ty si se začal točit na rozložení motoru, tak jako je u tebe naprosto běžné
Proč si furt tak vymýšlíš?

Tak znovu, debata byla původně úplně o něčem jiném, hádat ses začal ty o rozložení motorů. Zrovna piš o tom, kdo lže, překrucuje atd :grinning:

Akoze si myslis, ze budem s tebou zasa pokracovat v starej debate kde si sa hadal a nemal si pravdu? Tak to ti napisem “trhni si Honzicku”. Dobre vies, preco bola rec o usporiadani, kvoli tomu ako kto skoro zacal pracovat na motoroch a ako pribuzne su tie ktore usporiadania, tak tu neblaboc ze ja som odvadzal temu.

Zasa to bolo ako vzdy s tebou, hadal si sa, nemal si pravdu, tak si sa vykrucal ako taky slizky had.

Uz ma unavujes, chod si so Situsom h0nit nad Alonsom alebo s Puffom ohovarat RB, oki? :smirk:

2 Likes

Ne, ty prostě nejsi schopnej uznat, že si v něčem neměl pravdu a zase to potvrzuješ. Debata byla o tom, že Mercedes měl vyvijet od 07, ja jsem na to napsal, že relativně na poslední chvíli se to změnilo na V6, takže to prohlášení o tom, že vyvijeli od 07 byl mimo, protože se měnili pravdila. Ty si se začal točit na to co sám píšeš, jak je rozdíl mezi l4 s V6 co se týče přechodu ve vývoji. Rozložení si řešil ty, můj point byl ten, že se motorové pravidla měnila na poslední chvíli. Klasická, se kroutíš a ještě se snažíš urážet. To je ta vaše slavná šachovnice, kterou poserete?

Aplikuj to na to, ze si sa hadal o tom co preferuje Alonso a nie s akymi monopostami jazdi a ked si zistil, ze absolutne nemas pravdu, tak si osral sachovnicu, rozhadzal figurky a otocil to na to, ze rec bola o jeho monopostoch a nie preferenciach.

A dnes, o niekolko tyzdnov neskor, si napisal, ze si sa za to ospravedlnil, hoci to nikto nevidel a este vcera si sa tu znova isiel hadat o tom istom. :smiley:

Lobotom poj3bany.

1 Like

Klam si tu kolko chces, neviem koho ides presviedcat. Pises uplne nieco ine ako sa riesilo v tej diskusii, prekrucas si to a zasa sa snazis z toho ako tak vyjst. Ja som ti napisal ze nemas pravdu, ty to napises mne jak skolkar. Teba sme povysili na holuba rozmrdavajuceho figurky a seruceho na sachovnicu a ty to pises naspat. Smiali sme sa ti davnejsie, ze sa tu chovas ako boh, co ma stale pravdu a ma pocit ze moze moralizovat, napisal si nam to naspat. Jezek povedal, ze odchadza, 5 prispevkov po nom si napisal ze ides ty prec (mohol si to dodrzat btw). Len sa op1cis, ukazujes IQ prvaka zo zakladnej, k tomu dokruteny charakter ktory sa povazuje za toho, co ma vzdy pravdu a ked nema, tak ju ma…

2 Likes

No to ukazuješ no, to vidíme celou dobu ty vývoji motoru od 07 :roll_eyes:

aha a zas ty d3bil :smiley: ja nieco napisem na teba a ty to akurat tak otocis na mna :slight_smile: Aj sa este pozeravas pod postel, ci tam neni bubak? :smiley: :smiley: :smiley:

2 Likes

Ne, ty jo? Tě straší to, že by ses nemohl jednou vykroutit co?

Ale no tak, nemusíš se furt tady popisovat :slightly_smiling_face:

Zase základná škola. Ľutujem tvoju rodinu za tú hanbu čo im robíš.

Já zase tvoji, protože o základní škole a reakcích jsem psal někdy v létě a ty to tupě kopíruješ, protože neumíš vymyslet svého, i ta šachovnice co trepeš dokola to potvrzuje :grinning: