Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

A najdu to na foru o F1 nebo v nějaký knize od H.Ch.Andersena?

Najdeš to ve zdrojich o F1 :kissing_heart:

Vidim, ze si odbornik na US kandidatov na prezidenta alebo prezidentov (byvalych/sucasnych), tak to otocim - ake ma nazory Biden (alebo si tam dosad Clintonovu, ked tak strasne bojujes proti Trumpovi), ze by bol z neho lepsi prezident ako z Trumpa?

Toto je vymyslena hrozba? Neexistuje propaganda, ktora hlasa a vnucuje, ze deti by si mali vyberat pohlavie a doslova presviedca zdrave deti, ze su nezdrave? Neexistuje propaganda, podla ktorej je v poriadku identifikovat sa ako pes? Neexistuje propaganda, podla ktorej mozu muzi menstruovat a mat narok na preplatenie menstruacnych pomocok? A kopa inych sr4ciek? Neexistuju pripady, kedy biologicky muzi, ktori podstupili tranziciu, boli pusteni do zenskeho sportu, ktory znicili, lebo spravili svetove rekordy uplne bez namahy? Toto sa nedeje na zapade? Nedeje sa tam ani rasizmus voci bielym, ked primatorka Bostonu pozvala na vianocnu veceru vsetkych farebnych okrem bielej rasy (doslova takto to napisala) a este to obhajuje a nikto z toho nevyvodil dosledky?

Predpokladam, ze zijes v Nemecku (spravne?), lebo tam to este zatial taketo nie je, ale staci sa pozriet do USA a Kanady. A vsetky taketo “trendy” odtial sa rozsiria vzdy do Europy s oneskorenim par rokov. :slight_smile:

Kde sme sa to dostali, ze vobec niekto moze spochybnit fakt existencie len dvoch pohlavi. :slight_smile:

Ziadna citacia len prazdne omacky. :slight_smile: Ved ja som priznal, ze som ho spomenul prvy, ale len v ramci ironie, kde som spomenul aj AfD a ine. A tvoj kamos sa Trumpa chytil a uz ho nepustil. :slight_smile:

klames v tom na co som reagoval, ty vies velmi dobre co to je. Alternativa je taka, ze taras dve na tri. V takom pripade mozme diskiu ukoncit. S holubom sa mi diskutovat nechce.

A pomohl bys mi s tím, kde to najít?

1 Like

Dnes si sa rano zobudil a identifikoval ako pohlavie klamar/vymyslac? Lebo zatial si neuviedol citaciu jedinej vety kde by som klamal. :slight_smile: Holub v tejto diskusii uz nie je, isiel do modrej ustrice.

nie neexistuje. Nemyl si zopar vysinutych jedincov s liberalnym mainstreamom. Tu vylozene klames.

Ano existuju pripady a nalezite sa o nich diskutuje.

Aky to mas suvis? Mam ta aj ja identifikovat s kazdym jednym blbcom, ktory volil pravicu?

Klames ty, lebo toto v USA existuje. :slight_smile:

Neviem naco si to citoval, kedze dokonca so mnou suhlasis, ze tie pripady existuju. A je chore uz len to, ze existuju, nie este to, ze sa o nich musi disktuovat.

Ok, praviciari su blbci, tak si podaj ruku s ficobabkami, ked nevies prekusnut, ze ludia, ktori sa o seba vedia postarat lepsie ako stat o nich, tak sa maju lepsie. :slight_smile:

Mozem sa spytat ake je tvoje zamestnanie, ked si taky hrdy laviciar?

blbci volia pravicu aj lavicu, identifikujes sa ako jeden z nich? sebareflexia?

vidis tu je medzi nami rozdiel. ty nesuhlasis uz s principu a ked ti chyba nieco s cim by si nesuhlasil tak si to jednoducho vymyslis. tak ako s tou propagandou. Primarne sme sa nebavili o USA to si sem zatiahol ty, keby ta napadlo o tom zase klamat.

A dozviem sa, v com konkretne ti Trump imponuje alebo budes stale len davat omacky o niecom inom?

Takze by si zil radsej v Rusku, nez v Kanade alebo USA? Respektive inak sa opytam, povazujes tebou spomenute temy za vacsiu hrozbu, ako korupciu, destrukciu pravneho statu a napojenie na rusku oligarchiu? Si ochotny vsetko toto tolerovat a zatvarat pred tym oci?

Tam ide skor o protistranu, ze Trumpa povazujem za viac kompetentneho ako Bidena. Trump je taky slovensky Borko Kollar, dokonca aj podobne skandaly maju, a Biden je taky slovensky dedko zo starobinca s demenciou/alzheimerom, ktory nie je schopny samostatneho zivota.

Dozviem sa na oplatku v com tebe imponuje Biden, kedze Trump je vacsie zlo pre teba?

Niekde uplne hore som napisal, ze najradsej by som zil v USA alebo Australii. Nema to vsak nic s politikou. Skor ide o zaujimavost krajiny a pracovne a ine prilezitosti pre mna. :slight_smile:

to je ten killer argument konzervativneho volica?

a vies co je na tom zaujimave? pred 4 rokmi som cital a pocuval presne tento argument.

A v com je teda kompetentny? Bud konkretny. Ked ho porovnavas s Borisom Kollarom, to moc o kompetentnosti nesvedci, Boris Kollar bol Steinhübelov starter a poskok, hlbsie sa klesnut snad ani neda.
Neviem, preco by som sa mal vyjadrovat k Bidenovi, osobne mi Biden vobec neimponuje a ani som to nikde netvrdil. Na rozdiel od teba, ty si pisal, ze Trump ma nejake normalne nazory, tak ma zaujimalo, ake to konkretne su. Mimo to je ale samozrejme Biden este vzdy lepsia volba ako Trump, lebo u neho aspon nehrozi, ze zapreda cely zapadny svet Rusom a je istota ze nesposobi destrukciu pravneho statu.

Ono tie tebou spomenute “hrozby” potom asi ako hrozby moc nevnimas. Ja napriklad za realnu hrozbu povazujem korupciu a destrukciu pravneho statu a aj preto vyslovene nechcem zit v krajinach ako Slovensko alebo Rusko, kde je s tym obrovsky problem. Hovoris ako je LGBTIQ+ tema realny problem a nelaka ta zit v Rusku, hoci Putin vyslovene garantuje, ze vsetkych pred touto hrozbou ochrani? Uprednostnil by si napriek tomu USA, hoci to tam podla teba v tomto smere ide dolu vodou?

2 Likes

Opäť si myslíme diskusiu s výsluchom. Pýtal som sa ja na tvoj názor na Bidena.

No tak to potom nemáš čo vyčítať ani Rusku ani USA. Jeden politik skorumpovanejší ako druhý. Akurát že v Rusku to riadi (pravdepodobne) Putin a v USA oligarchovia, ktorí si pretlačili nesvojprávneho Bidena.

A neukázal sa ten argument ako pravda? A čo to má s konzervativizmom?

Ja som zas pred 4 rokmi čítal, že Fico s Kalinakom budú sedieť ak nezlozia vládu a bol som oklamany.

Vykrucas sa ako taky had. Napisal si, ze Trump ma spravne nazory, ked chcem od teba vediet, ktore konkretne to su, tak ma vyzyvas, aby som sa vyjadril najprv k Zelenskemu a teraz k Bidenovi. Co konkretne ti na Trumpovi imponuje si nenapisal nikde, furt sa len tocis okolo toho, ako je vsetko ostatne hrozne. Mimo to som sa k Bidenovi v tom komentari vyssie vyjadril, viac k nemu nemam co napisat a opakovat sa nebudem.

Davat v tomto smere USA a Rusko na jednu uroven je mimo misu. Co sa snazis povedat, ze USA je na tom rovnako zle ako Rusko, co sa tyka rozsahu korupcie a rozsahu zakladnych prav a slobod? Nebud smiesny. Nepopieram, ze aj USA (tak ako vacsina krajin) maju problem s korupciou, ale este vzdy su na tom neporovnatelne lepsie ako Rusko. Hoci, ked si opat zvolia Trumpa, tak na tom uz mozno o moc lepsie ani nebudu, to pripustam. Takze ano, Rusku to mozem a budem vycitat ovela viac. Ale opat tu diskusiu stacas nespravnym smerom, zopakujem co som napisal, hovoris ako je LGBTIQ+ tema realny problem a nelaka ta zit v Rusku, hoci Putin vyslovene garantuje, ze vsetkych pred touto hrozbou ochrani? Uprednostnil by si napriek tomu USA, hoci to tam podla teba v tomto smere ide dolu vodou? Neprotirecis si?

Ak ides porovnavat peleho s caputovou tak dakujem pekne :joy::joy:

a ukazal sa ako pravda? trpi Biden Alzheimerom a demenciou? Zabudol si si na volby zobrat okuliare a zliali sa ti pismenka? inak nechapem ako si to s tymito nazormi mohol hodit SaS.