Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Neboj sulik uz končí… Teraz uz len kto zaňho :ok_hand:

Nie, Biden je úplne v pohode. :joy:

Jedna z úradu prezidenta ignoruje referendum (najväčšia hanba prezidentského úradu za 30 rokov, nech to referendum vypísal ktokoľvek, tak prezident má morálnu povinnosť na referendum ísť a hodiť áno alebo nie, keď už sa našlo dosť podpisov na jeho vypísanie) a pošliape tak úplne demokraciu a druhý je Robov študent, tak si vyber. Ešteže prezident nemá na Slovensku skoro žiadnu moc. :slight_smile:

Ok, nechám ťa v tom, že Rusko je jediné zlé a USA je čestné a férové a Biden je top prezident. Úprimne ani do polovice som to nedocital, nestojí mi to za to. :slight_smile: Pekný piatkový večer prajem.

Jen pro zajímavost Josi, nikdy jsem nepochopil to slovní spojení , “morální povinnost”…

Má to nějakou definici, pravidla, nebo poselství?

Má to poselství jednat vzdyt v ramci dobrých mravů a s pozitivním vysledekm pro společnost, ne pro sebe

Jako kdyby jsi opsal nějakou myšlenku Karla Marxe z veledíla Kapitál…

Vždycky se mi svírá žaludek, když něco podobného čtu v 21 století od příslušníka západní civilizace.

Ale ty máš věkovou výjimku :wink:.

1 Like

Ptal ses mne na to, co to má být, tak ti to vysvětluju, ale ty to strašně manipuluješ do svého pohledu, copak nevíš, co jsou to dobré mravy společnosti? @Hedgehog by ti, jako policajt mohl napovědět

napr tvoja moralna povinnost bola napisat toto mudro, pretoze tak mas nastavene hodnoty, inymi slovami moralku.

2 Likes

Máš pravdu, nemůžu si pomoct, musím všechny přesvědčovat, aby přešli na stranu temna.

Strana temna som tu ja. Najväčší verejný nepriateľ. A každý kto sa so mnou v dobrom baví alebo mi lajkuje príspevky je podľa protistrany môj lokaj, ktorý je mnou ovplyvnený alebo kúpený. :smiley:

2 Likes

Ak budeme vyberať podľa vlasov, tak teplý kaderník Braňo. :smiley:

Myslíš na stranu levice?

No a není to snad tak? Je, tak si nestěžuj

Jsi naivní, jestli si myslíš, že tady v celé mé historii komunikace najdeš jediný náznak něčeho levicového.

To že máš věkovou výjimku na psaní nesmyslů bez veřejného odsouzení neznamená, že toho můžeš zneužívat :wink:.

No, stale utíkáš od toho nesmyslu, co si tu dnes napsal. Btw, tohle byla otazka, ne překrouceni ala Triper, že morální povinnost je něco od Marxe :grinning:

A co ked nebola? Ty hodnotis prezidentovanie podla “moralnej povinnosti” ohladom referenda? Okej…

Neviem ci nevidis co tu tí bastardi smeracky teraz robia po volbach (vlastne nie len teraz :joy:) ale smer vo vlade na vrchu a smerak ako prezident to je este horšie nez zle :joy:

Demokracia je pre mňa najviac a referendum je najvyššia forma priamej demokracie. Je jedno či to referendum vypíše Smer, Kotleba, Matovič alebo PS.

Prezident by mal mať povinnosť sa referenda zúčastniť a vyjadriť svoj názor. Ak nesúhlasí, tak zakrúžkuje “nie”, ale ignorovať ho je facka demokracii a tým minimalne 500 tisíc ľuďom, ktorí to referendum chceli.

Čaputová asi zabudla, že prezident nie je stranícka funkcia PS. Prezident je prezident všetkých ľudí bez ohľadu na to, koho volili v parlamentných voľbách.

Takže prezident, ktorý ignoruje referendum vlastných občanov je totálne dno a politická žumpa.

Rozdiel medzi mnou a väčšinou voličov je ten, že ja som kritický ku každému, aj k tým ktorých volím. Väčšina to však má tak (helmutko a jeho kamarát napríklad), že si myslia, že tí ich sú jediné dobro bez chyby a protiststrana je zlo bez jedinej dobrej veci.

Koniec koncov tí čo sa vyhlasujú za tých jediných skutočných demokratov (PS) uctievajú jedinú prezidentku, ktorá je najmenej demokratická zo všetkých prezidentov čo si pamätám.

Takže pre ujasnenie - takýto názor by som mal na hociktorého prezidenta, ktorý by ignoroval referendum. Myslím si, že ak sa Pelle stane náhodou prezidentom a PS vypíše nejaké referendum, tak naň pôjde. Ak nie, tak to bude rovnaká prezidentská sv1ňa ako to čo máme teraz.

Vidím čo robia a nie som s tým spokojný, hlavne čo sa týka ekonomických vecí (nezmyselné dotovanie hypoték a okradnutie druhého piliera je ďalšia smerácka facka ľuďom, ktorí sa majú vlastnou zásluhou lepšie na úkor tých, čo čakajú všetko od štátu), ale keby sa Pelle stane prezidentom tak to pre mňa až taká tragédia nie je (nehovorím že ho budem voliť).

Prezident veľa právomocí nemá a jeho veto vedia v parlamente prelomiť, takže nič čo by nevedeli robiť aj bez prezidenta Pelleho. Nič čo by ovplyvnilo môj život. Ako píšem vyššie, horšie sú tie veci čo robí Smer z pohľadu financií. Horšie je, že v našom parlamente nevidím jednu stranu, ktorá by fakt navrhovala veci, čo by tu zdvihli životnú úroveň ľudí. Možno SaS, ale aj tá myslí primárne len na skupinu, ktorá ich aj volí.

Aj blbec má právo na názor. :smiley: