To je nejak moc ne
Ani ne, akorát, když ztraceli celkem dost
Tak porovnavam s ferrari napr to je 0,7 vs 1,3
Ferrari nema Alonsa. Aston pri vypoctoch zaratava aj rozdiel, ktory spravi Alonso jazdiaci za moznostami auta.
Aha a ferrari si dalo kvoli leclercovym nehodam a fuckupom s elektrikou radsej rezervu teda
Tak a uz sedia aj cisla.
Jenže zase ber, že Ferrari mělo na AM náskok 0,4s až 0.6s
Konečně jsi už uznal, že když přišel Alonso, tak se to zase zlomilo a jde všechno do háje. A navíc čekáš, že to bude letos pokračovat.
Bravo
ale ved normalne klames.
Kde presne klamem? Poprosim citaciu.
To jsem nikde neviděl.
Asi budu muset rozhodit širší sítě.
Mam sa tomu smiat? Potom budem ako oni
Som na vazkach
A ake ma Trump nazory, ktore ti imponuju? Lebo podla mna to je clovek bez nazoru, ktory len hovori to, co jeho volici chcu pocut. Pochybujem, ze nieco z jeho “nazorov” berie on sam vazne, respektive mozno medzicasom uz aj ano, lebo to hovori tak casto a tak dlho, ze tomu sam zacal verit.
Co sa tyka Zelenskeho, otvorene poviem, nie nevadi mi to. Lebo Zelenskyj ako prezident robil a robi dobru robotu, zacal Ukrajinu tahat z toho bahna, v ktorom bola vdaka “bratskej pomoci” ruskeho medveda a zacal z nej robit modernu, europsku a prozapadnu krajinu. Na zaciatku vojny, ked mal ruske tanky pred Kyjevom, nikam nezdupkal a stal za svojim ludom. By som sa pozrel, ktory z tych samozvanych vlastencov a la Trump by sa takto zachoval.
Trump na rozdiel od Zelenskeho nerobi nic prospesne, okrem toho, ze bojuje proti nejakym vymyslenym hrozbam ako LGBTIQ+ komunita a zlahcuje diktatorske rezimy vsade na svete. Ale kludne ma vyved z omylu a osviet ma, co take skvele Trump dokazal.
A na zaver, ci som ta pochopil spravne - v zasade pripustas, ze Trump je napojeny na rusku oligarchiu, ale tvrdis, ze ti je to jedno?
Noo, aby si na tom byl, jako oni, tak bys asi musel 3x upadnout na hlavu ze 2 patra domu
Celu tu diskusiu o Trumpovi si mohol ukoncit jednym komentarom, kde by si mi normalne zareagoval na jeho prepojenia na rusku oligarchiu. Miesto toho si pred tou otazkou utiekol a zacal vypisovat omacky o Zelenskom a vplyve USA na cely vesmir. Lebo si zbabelec, nevies sa pozriet do zrkadla a pripustit si, ze tvoj “hrdina” so spravnymi nazormi nie je nic ine, ako skorumpovany ch.udak a ruska babka, ktorej jedinym cielom je oblb.nut co najviac ludi, aby ziskal moc a mohol sluzit svojim panom. Ale tebe to v zasade imponuje, v podstate aj vies, ze to tak je, ved si mi to ani nevyvratil, ty to len schvalujes, lebo ta nezaujima, ci je ten clovek skorumpovany alebo nie, tebe staci to, ze “zatoci” s tymi liberalmi a fiktivnymi hrozbami. Ty Trump Trump a Trump.
To bys měl
klames v podstate vo vsetkom na co som reagoval. Trumpa si zatiahol do diskusie ty a stale sa ho drzis ty. ja okrem jednej poznamky som ho nespomenul ani som s nim neargumentoval ‘nehejtoval’ jednoducho som sa trumpovi vobec nevenoval. takze neklam a ukludni sa.
Co su vydlabane dyne to je nejaka metafora?
To je expresivní vyjádření o dutosti