Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

už jsem tu ježkovi psal, že se kvůli vám obětuju :slight_smile: ale furt čekám na tvůj první příspěvek tady, co se bude týkat F1, zatím nic :frowning:

jak na co jsem přišel? tak ten váš 300 komentovej spam tady všichni vidí :stuck_out_tongue:

Vobec, stary KF je top, ktory v czsk uz nikto neprekona. Tak ako stary Eminem, pripadne este starsi 2pac a pod. :slight_smile:

Doba kedy si raper mohol dovolit bez hanby povedat nazor. Taky Bozk na rozlucku alebo ERA je top obdobie.

1 Like

No vidis a zelene spamy sa toleruju, dvoji metr uz dlho nepadol :grinning:

Radsej mi napis ci insideri z astonu uz prezradili nieco o vykonnosti am

1 Like

Zas mas predsudky voci homosexualom a cez slzy si nevidel, ze tam ziadny Jos nie je ked si tam bol?

Tie dva albumy plus Navzdy mam doma vystavene to ano ale doba sa posunula a uz su v kurze ine mena, preto ta nostalgia bola mnou spomenuta :grinning:

Sam rytmus to hovori ze Prisposob sa dobe lebo chycis prasaci mor :grin:

1 Like

Vykonnost nie je podstatna, kedze vylepsia pitstopy. Treti titul na dosah a sanca na dorovnanie Maxa.

Ty vaše dovjí metry a převlékání kabátů už jsem tu komentoval několikrát :stuck_out_tongue: hele do tovrány jedu až příští týden, tak ti dám vědět

já předsudky nemám, ty si tu dělal předusdky o HR poslední dva dny a teď o liberálech :smiley:

Este Rytmusove solovky ako Bengoro a zvysok :fire:

Skoda, ze sa prisposobili lebo najnovsie albumy ma az tak nechytili, ale to ziadny z czsk noveho rapu. Dufam, ze Rytmov koncik v O2 arene bude cely o legendarnej dobe. :smiley:

2 Likes

A mas realne pocit, ze zacnu tam kde skoncili minuly rok? Jak to vidis

Predsudok vzniká na základe opakovanej skúsenosti

Co ti poviem ked mam take skusenosti s HR ake mam. Dokonca uz ani vacsina HR nie je to co byvalo a su to len modifikovane recepcne na administrativu, kedze hiring sa prenechava na headhuntingove agentury. :smiley:

A o tych liberaloch len tolko, ze ci si aj ty na tomto videu alebo len helmutko s kamaratmi? :smiley:

Hlavne, ze su slobodni a prospesni. Ale asi by som nechcel o par rokov riesit ten deficit na daniach, ktory vytvori tato generacia. :smiley:

Řeknu takhle, měli by začít tam, kde loni skončili, minimálně. Na druhou stranu bych v tomhle byl hodně opatrnej, protože čekám výrazné zlepšení od konkurence

1 Like

No vidíš, máš předsudky, to že máš nějaké zkušenosti, tak to neznamená, že je tomu všude stejně :slightly_smiling_face: to, že máš takove skupinky, to neznamená, že jsou to všichni liberalove a že jsou liberalove takový

Predsudky ma kazdy, je to prirodzene a neda sa tomu zabranit. Tak ako je prirodzene urobit si prvy dojem za prvych par sekund, ked stretnes noveho cloveka. Tomu sa tiez neda zabranit. :slight_smile:

To som ale nikde netvrdil. Mam kamaratov aj kamaratky z lgtb komunity, ale tie su pri rozume a vedia, ze pohlavia existuju dve a to, ze budes stekat z teba psa neurobi a ani tranzicia z teba neurobi opacne pohlavie rovne tomu biologickemu. :slight_smile:

Bohuzial helmutko takato vynimka nie je evidentne. Hlavne, ze ma kazdy slobodu a moze sa identifikovat ako hocico.

Trumpa si doniesol do diskusie ty nie ja. precitaj si vlakno.

A maju nejake info uz ohladom auta?

No, objevilo se info o zrychlení 1,3s na kolo zatím, ale byl bych s tím hooodne opatrnej

Do vlakna ho priniesol Hogr, ale to bola ina diskusia. V nasej som ho ja len ironicky spomenul a si sa ho chytil jak buz3erant rite a odvtedy tvoj kamos len trump trump a trump. Precitaj si vlakno. :slight_smile: