už jsem tu ježkovi psal, že se kvůli vám obětuju ale furt čekám na tvůj první příspěvek tady, co se bude týkat F1, zatím nic
jak na co jsem přišel? tak ten váš 300 komentovej spam tady všichni vidí
Vobec, stary KF je top, ktory v czsk uz nikto neprekona. Tak ako stary Eminem, pripadne este starsi 2pac a pod.
Doba kedy si raper mohol dovolit bez hanby povedat nazor. Taky Bozk na rozlucku alebo ERA je top obdobie.
No vidis a zelene spamy sa toleruju, dvoji metr uz dlho nepadol
Radsej mi napis ci insideri z astonu uz prezradili nieco o vykonnosti am
Zas mas predsudky voci homosexualom a cez slzy si nevidel, ze tam ziadny Jos nie je ked si tam bol?
Tie dva albumy plus Navzdy mam doma vystavene to ano ale doba sa posunula a uz su v kurze ine mena, preto ta nostalgia bola mnou spomenuta
Sam rytmus to hovori ze Prisposob sa dobe lebo chycis prasaci mor
Vykonnost nie je podstatna, kedze vylepsia pitstopy. Treti titul na dosah a sanca na dorovnanie Maxa.
Ty vaše dovjí metry a převlékání kabátů už jsem tu komentoval několikrát hele do tovrány jedu až příští týden, tak ti dám vědět
já předsudky nemám, ty si tu dělal předusdky o HR poslední dva dny a teď o liberálech
Este Rytmusove solovky ako Bengoro a zvysok
Skoda, ze sa prisposobili lebo najnovsie albumy ma az tak nechytili, ale to ziadny z czsk noveho rapu. Dufam, ze Rytmov koncik v O2 arene bude cely o legendarnej dobe.
A mas realne pocit, ze zacnu tam kde skoncili minuly rok? Jak to vidis
Predsudok vzniká na základe opakovanej skúsenosti
Co ti poviem ked mam take skusenosti s HR ake mam. Dokonca uz ani vacsina HR nie je to co byvalo a su to len modifikovane recepcne na administrativu, kedze hiring sa prenechava na headhuntingove agentury.
A o tych liberaloch len tolko, ze ci si aj ty na tomto videu alebo len helmutko s kamaratmi?
Hlavne, ze su slobodni a prospesni. Ale asi by som nechcel o par rokov riesit ten deficit na daniach, ktory vytvori tato generacia.
Řeknu takhle, měli by začít tam, kde loni skončili, minimálně. Na druhou stranu bych v tomhle byl hodně opatrnej, protože čekám výrazné zlepšení od konkurence
No vidíš, máš předsudky, to že máš nějaké zkušenosti, tak to neznamená, že je tomu všude stejně to, že máš takove skupinky, to neznamená, že jsou to všichni liberalove a že jsou liberalove takový
Predsudky ma kazdy, je to prirodzene a neda sa tomu zabranit. Tak ako je prirodzene urobit si prvy dojem za prvych par sekund, ked stretnes noveho cloveka. Tomu sa tiez neda zabranit.
To som ale nikde netvrdil. Mam kamaratov aj kamaratky z lgtb komunity, ale tie su pri rozume a vedia, ze pohlavia existuju dve a to, ze budes stekat z teba psa neurobi a ani tranzicia z teba neurobi opacne pohlavie rovne tomu biologickemu.
Bohuzial helmutko takato vynimka nie je evidentne. Hlavne, ze ma kazdy slobodu a moze sa identifikovat ako hocico.
Trumpa si doniesol do diskusie ty nie ja. precitaj si vlakno.
A maju nejake info uz ohladom auta?
No, objevilo se info o zrychlení 1,3s na kolo zatím, ale byl bych s tím hooodne opatrnej
Do vlakna ho priniesol Hogr, ale to bola ina diskusia. V nasej som ho ja len ironicky spomenul a si sa ho chytil jak buz3erant rite a odvtedy tvoj kamos len trump trump a trump. Precitaj si vlakno.