Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Jj je to on 15uletov

Trump nepatri ku skorumpovanym spickam? zeby bola jeho jedina achylova pata zlaty dazd v moskve?

To som nepovedal. Ale vy tu robite z Trumpa jedineho skorumpovanca a z demokratov ludske idealy. :smiley:

Něco jsem o tom slyšel, ale nevím jak moc je to pravdivé :smiley: každopádně ano, je to tento nedomrd3k co je součástí této kauzy

kde som konkretne robil z demokratov ludske idealy (nemusis mi vykat), poprosim citaciu.

Cital som nedavno, ze Barracuda sa posr4l a stiahol trestne oznamenie na tuto Buzenku, takze nieco pravdy na tom asi bude. :smiley:

Nevykam ti, pouzivam zameno they/them.

Nic ti tu citovat nebudem, lebo to vyplyva z kontextu aki ste jednostranne naivni. Ale nejako vas ten Trump mata, ze v kazdom komentari len Trump. Uz ani Alonso tu nie je taka hviezda ako Trump. :smiley:

Možné to je, každopádně je to zjevné, buz3rant se z toho snaží vytěžit maximální pozornost, protože bizár táhne dnešní lidi a to jsou pro něj penízky a naopak Barracuda se to snaží nejlépe vymazat do zapomnění, protože ho to může v očích fanoušků kompletně pohřbít

A pritom mohol dat coming out a zmenit si meno na Sergei Bi

2 Likes

:grin: :+1: aneb marketingovej tah roku

neříkám to, ale píšu, vtipné, že hodnotíš něčí životní moto, když o tom člověkovi víš, jen to co právě píše na ofru. No pravděpodobně si chtěl spíš ukázat na sebe, než na mě, já tu random influrencery nepostuju, to je tvoje parketa :smiley:

No, tak to je fun tady, Ježek podporující agitku proti lgbt a dělání z lgbt monstra, zase tu forum dopadlo na nové dno

Ja som ti to davno pisal Honzo, ze on nie je kamarat a kasli na neho, lebo ta len vyuziva. Je to pokrytec, homofob a podporovatel temna. Nepocuval si ma.

1 Like

ale kluci udělali jste si to tu hezký no

Nato si prisiel jak ty hnidopichu :grinning:

Ja sa viac ako im cudujem ludom, co ich followuju. A Barracuda a podobni boli vzdy len fetky, ktore vedeli ovladat skupinu zufalcov. Stare dobre casy povodneho Kontrafaktu a rapu, ktory bol o normalnom zivote. :slight_smile:

To je prekvapeny Dietrich ked ste ho s helmutkom a miftym zavolali k sebe do oblubeneho podniku?

Máš pravdu Honzíku, je to absolutní dno. A ty taková kapacita, se přece nemůžeš účastnit na takovém foru, kde se dějí takové věci :heart: :kissing_closed_eyes:

3 Likes

To mas len spomienkovu nostalgiu :grinning:

na modrou ústřici? však tam Jos chodí každou středu a pátek