Jj je to on 15uletov
Trump nepatri ku skorumpovanym spickam? zeby bola jeho jedina achylova pata zlaty dazd v moskve?
To som nepovedal. Ale vy tu robite z Trumpa jedineho skorumpovanca a z demokratov ludske idealy.
Něco jsem o tom slyšel, ale nevím jak moc je to pravdivé každopádně ano, je to tento nedomrd3k co je součástí této kauzy
kde som konkretne robil z demokratov ludske idealy (nemusis mi vykat), poprosim citaciu.
Cital som nedavno, ze Barracuda sa posr4l a stiahol trestne oznamenie na tuto Buzenku, takze nieco pravdy na tom asi bude.
Nevykam ti, pouzivam zameno they/them.
Nic ti tu citovat nebudem, lebo to vyplyva z kontextu aki ste jednostranne naivni. Ale nejako vas ten Trump mata, ze v kazdom komentari len Trump. Uz ani Alonso tu nie je taka hviezda ako Trump.
Možné to je, každopádně je to zjevné, buz3rant se z toho snaží vytěžit maximální pozornost, protože bizár táhne dnešní lidi a to jsou pro něj penízky a naopak Barracuda se to snaží nejlépe vymazat do zapomnění, protože ho to může v očích fanoušků kompletně pohřbít
A pritom mohol dat coming out a zmenit si meno na Sergei Bi
aneb marketingovej tah roku
neříkám to, ale píšu, vtipné, že hodnotíš něčí životní moto, když o tom člověkovi víš, jen to co právě píše na ofru. No pravděpodobně si chtěl spíš ukázat na sebe, než na mě, já tu random influrencery nepostuju, to je tvoje parketa
No, tak to je fun tady, Ježek podporující agitku proti lgbt a dělání z lgbt monstra, zase tu forum dopadlo na nové dno
Ja som ti to davno pisal Honzo, ze on nie je kamarat a kasli na neho, lebo ta len vyuziva. Je to pokrytec, homofob a podporovatel temna. Nepocuval si ma.
Nato si prisiel jak ty hnidopichu
Ja sa viac ako im cudujem ludom, co ich followuju. A Barracuda a podobni boli vzdy len fetky, ktore vedeli ovladat skupinu zufalcov. Stare dobre casy povodneho Kontrafaktu a rapu, ktory bol o normalnom zivote.
To je prekvapeny Dietrich ked ste ho s helmutkom a miftym zavolali k sebe do oblubeneho podniku?
Máš pravdu Honzíku, je to absolutní dno. A ty taková kapacita, se přece nemůžeš účastnit na takovém foru, kde se dějí takové věci
To mas len spomienkovu nostalgiu
na modrou ústřici? však tam Jos chodí každou středu a pátek