Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Tak urcite minimalne s Cinou a Severnou Koreou.

Vies o tom, ze s krajinami sa da spolupracovat a kooperovat aj bez toho, aby sa to muselo posudzovat ako forma utlaku? Je rozdiel, ci nejaka krajina spolupracuje dajme tomu s USA, na zaklade vlastneho a suverenneho rozhodnutia, lebo je to jeho partner a je to v jeho zaujme a je rozdiel, ci sa nejaky totalitny rezim snazi silou natlacit niekam, kde ho nikto nechce. S USA chce spolupracovat vela krajin, lebo spolupraca s USA (samozrejme nie len) ponuka aj vela benefitov. To iste plati napriklad aj o EU. Sotva najdes krajinu, ktora by si povedala, ze chce patrit pod sferu ruskeho vplyvu, lebo Rusko (okrem lacneho plynu) neponuka absolutne nic. Preto nesedi tvoje porovnanie so Zelenskym. Ja neviem, do akej miery ho USA podporovali alebo nie. Ale je fakt, ze to bolo nie len v zaujme Zelenskeho, ale aj v zaujme Ukrajiny, ktora sa po rokoch utlaku zo strany Rusov konecne zacala zivotnou urovnou a rozsahom prav a slobod priblizovat Zapadu. Teda az kym im to Rusi nezatrhli hrubou silou. USA nemusi nikoho manipulovat, s USA chce vela krajin spolupracovat prirodzene.
Rusi manipulacie, ovplyvnovanie a financovanie pudlikov potrebuju, lebo inak ich kazdy pricetny clovek posle do certa.

Tvoja? Si musíš privlastňovak partnerky? Ježku, ježku

Pockaj pockaj pockaj, Rusko a Cina ano, ale Severna Korea pretlaca svoj mocensky aparat kde komu? A nevypadol ti z toho zoznamu jeden clen zo zapadu? :joy:

Vsetko pokazis furt kazdu srandu :grinning::grinning:

Ale zaroven vies ako Rusi podporuju Trumpa. :joy: Hotovy genius.

Cisty obciansky tribunal, len z opacnej strany. :smiley:

Ak este niekto neobedoval, tak dobru chut chalosi a baby (pripadne they/them nebinarni potrati). :slight_smile:

Pisal som aj o “upevnovani” mocenskeho aparatu, na Severnu Koreu sa vztahovalo najma to. Rozdiel medzi tym, co robi Rusko a tym, co robi USA som podla mna vysvetlil dostatocne, pochopit to za teba nemozem.

No ano, viem. Ved to su verejne zname veci a mas k tomu x-clankov a publikacii. Ty o tom nic nevies?

Ak si niekto naivne mysli to co si prezentoval vyssie, ze Rusko pretlaca svoj rezim a nikto s nim nechce spolupracovat a maju len plyn a zaroven USA nikam nepretlaca svoj rezim za ucelom dosiahnutia geopolitickych cielov a vsetky krajiny, ktore napadli ich prosili o pomoc, tak to uz je iny level naivity. Bohuzial pochopit to za teba nemozem. Ale fakt cisty obciansky tribunal len z opacnej strany. :smiley:

tvoja konfrontacna retorika hovori viac ako to co mi snazis podsunut. Ja za to nemozem, ze mas nazory podobne ako vacsina volicov Smeru.
Osobne slobody sa snazis degradovat na osieranie hajzlov. To svedci o skrytej zalube v totalitarnych rezimoch, napriklad taky Pinochet ti podla mna reze. Kto si nedokaze vazit osobnu slobodu, ten si nedokaze vazit ani ekonomicku slobodu. To ze si volil Sas nema v kontexte tejto diskuzie ziaden vyznam.

Myslis retoriku svojho kamarata, ktory ta prisiel podporit? :slight_smile:

Ako povies/poviete. Akym zamenom ta mozem oslovovat, aby si si kvoli tomu neublizil?

@helmutko @Max_is_faster_than_you ked uz tak strasne hejtujete Trumpa, tak snad nedovolite ani Pellemu vyhrat a podporite jedineho nezavisleho kandidata na prezidenta, neporazeneho bojovnika Clashu a krala privatov Petra Kutku, aby to bola na Slovensku cistaaa fantaaaazia.

@Hedgehog dufam, ze ty ho tiez podporis

Pride mi ironicke, ze toto napise obcan krajiny, ktora cele desatrocia zobronila a bojovala o to, aby sa odputala od sfery ruskeho vplyvu a doslova s otvorenou narucou po pade zeleznej opony vitala Americanov. Ale ved ked mas pocit, ako vela toho Rusko ponuka, ja ti to neberiem, Slovensko je jedna z mala krajin, kde mozeme priamo porovnavat, co to znamena byt pod vplyvom Ruska a co to znamena byt partnerom USA. Nech si kazdy za seba vyhodnoti, co mu vyhovovalo/vyhovuje viac.

V com konkretne “hejtujem” Trumpa? Este stale si sa nevyjadril k tomu, ci vies alebo nevies o jeho spolupraci s ruskou oligarchiou a nezaujal si k tejto spolupraci ziadny postoj. Imponuje ti, ze ho podporuju a financuju Rusi?

Ja volim vzdy len Varehu lebo je to kral Zemplina

Ach boze tito naivni extremisticki hlupacikovia z oboch stran, pre ktorych je len jedna strana dobro a druha zlo. :smiley: Ano, ja ako volic liberalnej strany, som za navrat socializmu. :slight_smile:

Sulika na vas aj s tymito vasimi nazormi, s ktorymi si nevidite dalej od nosa.

Mozem sa spytat kde zijes a ci si socializmus zazil?

když to říká člověk jehož životním motivem je internetové forum, kde vytahuje staré příspěvky a další věci, jenom aby se mu dostalo nějaké interakce, tak to je veselé

4 Likes

Je mi uplne jedno kto ho podporuje, kedze druhu stranu zas podoruju skorumpovane spicky USA. Ide mi o to ake ma nazory narozdiel od demokratickych kandidatov. Tebe nevadi, ze Zelenskeho od zaciatku financne podporuje USA? Ci USA moze podporovat, lebo to je to dobro a Rusko nemoze, lebo to je to zlo? :smiley:

Neviem neviem aky nazor by mali ludia napriklad v Iraku. Ci tieto vojny su v zmysle dobra alebo nas nezaujimaju, lebo sa nas netykaju?

Ale ten este neoznamil kandidaturu, takze v hre je zatial len kral privatov.

1 Like

Mozno su to Hogrovi oblubeni influenceri. :slight_smile:

Inak ten ruzovy ladyboy vedla toho prasata nie je ten Kubenka, ktoreho vykuroval Barracuda? :joy: