Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

zřejmě indická verze našeho českého prasete :grin:

2 Likes

Na cukrovu dencu mi nesahajte, vzdycky ked mam depky tak sa pozriem na jej videa a je mi lepsie

Ze Rusi robia vsetko preto, aby Trump vyhral volby a ze je Trump pudlikom ruskej oligarchie, je fakt. Shapiro to asi zabudol spomenut.

Ked pises taketo veci, tak o sebe aspon netvrd, ze diskutujes konstruktivne.

To je nejaka vasa narodna hrdinka generacie Z? :smiley:

no + ještě tento krásný jedinec, naši LGBTQIA2S+ bojovníci :smiling_face_with_tear: :joy:

omlouvám se, jestli jsem někomu způsobil tímto nějakou škodu na duševním zdraví

2 Likes

Helmutko ta povolal do sluzby? :joy:

Trump je pudlikom ruskej oligarchie, ale zaroven Zelensky je ukrajinsky hrdina, ktory ziadnu podporu USA nemal a volby vyhral svojou zasluhou bez ziadnej podpory zapadu, Clintonova tak isto nebola podporovana ziadnymi zapredancami a pribeh o Epsteinovom ostrove je cely vymysleny. Cely svet ovplyvnuje Rusko a USA sa len brani jeho vplyvu. Vsetko je to jednostranne a vy nie ste vobec naivni. :joy:

Ale na to, ze Rusi su zaostali vo vsetkom, tak celkom dobry vykon, ze vedia ovplyvnovat volby v USA, na Slovensku a neviem kde vsade na zapade este, nie?

Tak to pozeram, ze slovensky internet ma este vysoku uroven oproti tomu ceskemu. Toto je vazne sledovane v CR ci su to len nejaki wannabe influenceri stroskotani?

To je helmutko, ktory chodi sr4t na zenske hajzle?

Máš v tom hezkej přehled. :slightly_smiling_face:

1 Like

Ja si vobec nemyslim, ze Rusi su “zaostali vo vsetkom” - v upevnovani a nasilnom pretlacani svojho mocenskeho aparatu sa radia medzi svetovu spicku. Putina nic ine, ako jeho vlastna moc ani nezaujima. Zaostali su Rusi iba vo vsetkych pre ludi podstatnych oblastiach - kvalita zivota, ludske prava, slobody a podobne.
A nejak som teda z tvojho prispevku nevyrozumel, ci suhlasis, ze je Trump pudlikom ruskej oligarchie alebo nie. Okrem omacok o Zelenskom si k tomu nic nenapisal.
A ano, helmutko ma povolal, uz ho to s tebou nudilo, tak mi dovolil prevziat stafetu.

No očividně je takový bojovník, co to musí co nejvíc mapovat

Tomu sa snad ani neda vyhnut ked clovek nejak aktivne funguje na internete, nie?

teraz osieras sachovnicu, alebo sa vyhlasujes za vitaza?

2 Likes

Ano a s kym su v tej svetovej spicke? :smiley:

Co to presne znamena? Je to nieco podobne ako to, ze UK alebo Nemci su pudlikmi zase vplyvu USA ci ako?

Vidis tam nejake vyhlasovanie sa za vitaza osieranie sachovnice? To, ze mas problem citat poriadne som uz zistil ked si z praviciara spravil ficovolica, ale toto je este posun levelu nakolko tam nie su tazsie vyznamove slova ako v pripade politiky (lavica/pravica). :slight_smile:

Je tam len osieranie zenskeho h4jzla.

Očividně jde :grinning: ja jsem už na IG jen, kvůli Vicki :smiling_face_with_three_hearts:

To nedelas dobre jaromire s tou Vicki

Na ig najdes lepsie kusky ako nejaka Vicki. :slight_smile:

No tak někdo bojuje za cedule nas zachodama a někdo hleda inner peac s Vicki, víš jak :grinning:

Potom si uvedomis, ze nebola nikdy tvoja, ale bol si len na tahu :thinking::grinning: