Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Takže je to ztrátové ještě víc, než jsem si myslel :confused:

Nemůžeš být ve ztrátě, když nemáš náklady

Ano, to všechno tady, na čem jede celý tvůj život je totiž zadarmo.

Nebuď podrážděný, o mým životě víš prd :slightly_smiling_face:

chod robit zachodoveho policajta ked to tak trapi.

toto je slameny panak hardline konzervativcov. ziadna pricetna liberalna strana nieco take v programe nema.

Hodnotna odpoveď hodná ultraliberala bez argumentu. :slight_smile:

1 Like

a co ti mam na ten vyrobeny zachodovy problem povedat?

Ja som sa len pýtal na tvoj názor, či je také niečo podľa teba v poriadku. Stačí povedať áno alebo nie. :smiley:

len tak zo zaujimavosti na co potrebujes preberat take kraviny?

Prečo sa vyhýbaš odpovedi? Ja som ti na všetko odpovedal, čo si sa pýtal. A keď povieš, že je podľa teba v poriadku, že sa človek identifikuje ako hocičo, tak sme sa dostali k reálnemu príkladu kde ma zaujíma, či je to stále ok?

jaj mam pocit, ze stale tahas debatu do nejakej nerealnej roviny, Neviem o tom, ze by nejaka standardna liberalna strana mala v programe taketo kraviny. Proste si si nieco vymyslel, alebo si to prebral a dookola to uplne nezmyselne verklikujes. NIkto sa slovenskej politickej scene nema v programe aby mohli uchylaci chodit do zenskych sprch, aby pedofili mali “prava” (aj ked neviem co si pod tym predstavujes pretoze prava im ustava garantuje aj teraz). alebo aby sa muz mohol ist vysrat do zenskej kabinky. To su jednoducho fiktivne hluposti co sluzia ako slameny panak na balamutenie nerozhodnych volicov.

2 Likes

Ale to je dobrý - Jos zachodovy policajt. Konečně tu má pořádné označení

Odpoveď zas nikde na jednoduchú otázku, ktorá sa netýka programu, ale príkladu reálnej situácie a tvojho názoru na ňu. Toto je pre teba nereálna rovina a vymyslená vec, ale keby sme sa bavili napríklad o Republike, tak tam budeš strašiť fašizmom, hoci tiež to v programe nemajú. Pri KDH a Oľano tiež voliči PS vyťahovali ako argumenty úplnú hranu a o Smere sú tiež schopní strašiť vecami, ktoré v programe nemajú.

Tento dvojaký meter je dobre úsmevný. Naivita väčšia ako u ficobabiek. Už aspoň viem prečo ti nesedí SaS, ktorá je liberálna tak v norme a je v tejto otázke pri zmysloch. :slight_smile:

Ak si môžem tipnúť, žiješ v Nemecku?

1 Like

Zas si to ideš kaziť, keď včera si mi dal lajk? Nerob, lebo budem nešťastný ako keď mi ježko nedá lajk.

4 Likes

takze ty sa domnievas, ze skryta agenda liberalneho politika su muzi na zenskych zachodoch. :stuck_out_tongue: odhalil si nas liberalov… Dalsi krok bude, ze muzi budu musiet na zachodoch sediet. interne sa debatuje, ze ci sa to bude dozorovat, alebo sa zavedie povinnost upravit vsetky verejne zachody tak aby sa pri nich nedalo stat.

Bude tlakovy senzor na dekli

1 Like

Zmysluplne odpovede od volica PS ako vzdy ked dojde na konkretne otazky a clovek na nich pouzije to iste, co oni pouzivaju voci volicom opacneho spektra. :joy:

Nebude, lebo nie su vo vlade. :joy: Tak ako klesaju krasne po celej Europe. Dalsi krok po zruseni specialnej prokuratury bude zmanipulovanie prezidentskych volieb ruskymi hackermi a nasledne vyhlasenie homosexuality za psychicku poruchu, zakazanie tranzicii a takto dalej. :smiley: Potom ruski hackeri zmamnipuluju volby na tvojom prehnitom zapade v Nemecku, kde sa do vlady AfD, v USA tiez Rusko zaisti , aby vyhral Trump a je hotovo. :joy:

Ze sa doska automaticky zavrie, aby obezne svine (pardon plus-size ludia) nemohli vobec sr4t? :smiley:

1 Like

Jj Jste to co jite :grinning:

Tato influencerka to potvrdila aj tym, ze si to napisala na tvar. :joy:

*Maros Molnar left the chat.