Teď jsi mě ale hodně vyděsil .
Ja jsem myslel, že jsem tady jako nějaký vetřelec, nebo vyvrhel.
Teď jsi mě ale hodně vyděsil .
Ja jsem myslel, že jsem tady jako nějaký vetřelec, nebo vyvrhel.
vies jak sa hovori, myslet znamena ho.vno vedet
Co cakas medzi sezonami? A cas tu je vzdy premrhany, ci je sezona alebo nie, varenie alebo spanie ma vzdy vacsi zmysel.
Myslis, ze si tento web ani na seba nezarobi?
Dík patnáctkrát
Doufám že ne, protože jestli ano, tak je něco špatně…
jasne, ze si zarobi preco myslis, ze nie?
Páč si tady za celý rok nikdy nikdo nic nekoupil…
A co si chces kupit na tomto webe?
Mě se tu třeba zrovna ukazuje reklama na Toyotu a na 3D tiskárnu…
A to že se ptáš je důkaz, že to nefunguje .
To su potom Google Ads, ktore sa ti zobrazuju personalizovane a web ma z nich prijem bud podla poctu zobrazeni alebo poctu klikov. Bavili ste sa o Toyote GR, tak ti to hadze reklamy na Toyotu.
Druha forma reklamy su priamo partnerske typu tibor-model, Digi a pod.
No, takže příjem z reklamy žádný a co jiného by generovalo peníze?
Nevyznám se v tom…
Príjem z reklamy práveže majú. Vždy keď sa ti zobrazí nejaká personalizovana reklama typu Toyota, 3D tlačiareň a podobne, tak z toho majú nejaké centy alebo zlomky centu (presné údaje neviem, ale orientačné sa dajú dohladat, závisí aj od umiestnenia tej reklamy na stránke a jej veľkosti) a keď to takto vynásobíš, že počet reklám na stránke X počet všetkých zobrazení stránky za mesiac všetkými používateľmi, tak budeš rádovo niekde v miliónoch zobrazení stránky. Krát tých pár drobných.
Plus partnerské reklamy ako Digi, ktorá sa zobrazuje hore. Tam je to pravdepodobne pevná suma na základe počtu návštevníkov webu (princíp ako pri billboardoch - zaplatíš si na určité obdobie billboard a dáš tam svoju reklamu, ktorú tam bude vidieť každý).
A keď to sčítame, tak si myslím, že nielenže sa chod webu sám zaplatí, ale aj redaktori majú z toho dobrú odmenu (výšku zisku stránky si netrúfam tipnúť, keďže to nie je úplne môj obor a neviem ani čísla návštevníkov a iné údaje).
Edit: Spoločnosť, ktorá je uvedená v kontakte webu mala podľa finstatu v roku 2022 tržby 28.000€.
postrehol som ich, minule sa im to pokazilo
Moc těmhle kačenkám přeji dojezd až do cíle.
Tyhle tři kočandy mi silně připomínají počátky Dakaru, kdy se do tohoto klání pustili třeba i s Rolls Roycem. Skuteční průkopníci.
A kačenky jsou taky opravdové průkopnice i když jedna z nich je už pár let po záruce.
no lepsie ako ist do krikov…
k tomu sa vyjadrujes hlavne ty. ja len hovorim, ze mi je uplne jedno ake pohlavie si zvolis. vobec ma to nezaujima, ale fakt, ze to mozes urobit ked mas taku potrebu povazujem za klucovy.
Takze tebe vadi ked vedla teba kadi cudzia zena, ale srajuci cudzi chlap je OK? .
co mas zase s tou komunitou? preco ta to tolko mata?
A aký to má vôbec zmysel? Je pre teba kľúčové, aby som si ja zajtra mohol povedať, že som žena, a tak ma musíš rešpektovať ako ženu a ostatné ženy ma musia rešpektovať keď na plavárni pôjdem do ženských šatní a spŕch napríklad? Nie je to choré?
Hovorím, že toto je tenký ľad, lebo o chvíľu sa ozvú za svoje práva pedofily a takí s názorom ako ty povedia, že je kľúčové, aby mohli byť sami sebou a že oni za to nemôžu, že sa narodili ako pedofily.
Skôr tej žene to vadí a je to prirodzené podľa mňa, že žena sa pred chlapom viac hanbí ako pred ženou. Skús sa opýtať svojej mamy túto otázku.
to je co za kotlebovsko kadehacky argument s tymi pedofilmi preboha, nediv sa potom ze ta za takeho oznacim.
ja sa problematike zachodov venujem len okrajovo, ale jedno viem, ze tam nejdem stylom, ze hej nazdar vospolok, som heterosexualny muz a idem srat, tak si to damy uzite.
ked prejdes hormonalnou terapiou a operaciou, tak by si na plavarni mal navstevovat zenske sprchy, to je jasne.
Bavime sa o identifikacii pohlavia, takze ked ja sa identifikujem ako zena, mozem ist na zenske wc a do zenskych sprch a satni? Toto je ok? Tak to uz je len kusok od prav pedofilov. Vsetko co sa ti nehodi oznacis za fico-/kotlebo-argument.
Vsak ale odpovedaj na otazku, ci je podla teba v poriadku ked muz pojde na zensky h4jzel? Ako sa musia citit tie zeny?
To je ina situacia ako ked si pohlavie vyberies na zaklade pocitu z tych 62 ci kolko ich je.