no vidis, mne je ties SaS hodnotovo nablizsia, akurat mi vadi, ze cela strana je v tieni ega svojho zakladatela a tym padom odsudena na zanik az ten odide na svoj ranc. Takze si predsalen volic liberalnej strany . Kto by to bol povedal.
Závodní divize Toyoty, něco jako Škoda motorsport, nebo AMG, nebo závodní divize automobilky Redbull, Powertrains
Aka zmena retoriky zrazu.
Skor je otazka, kto by to nebol povedal? Ved od zaciatku diskusie mam vyhranene praviciarske nazory (hoci chapem ludi, ktori maju opacny nazor a je ich asi vacsina) a v hodnotovej otazke som sa uz aj minule ohradil voci obom extremom stylom, ze registrovane partnerstva ano, ale milion pohlavi, nebinarne wc a miesanie trans ludi medzi normalnych nie, co je uplne najblizsie k SaS. Tak isto aj v otazke migracie som za jedno so Sulikom, len to ego si vystihol.
A ty si laviciar ci praviciar?
ty si snad posadnuty trans ludmi. v kazdom prispevku len to tom…
A víš co znamená škoda?
simply clever to je
myslel som, ze si lepsi
a toto mas spatne
@Hedgehog ja som bol v tom, ze “garazove zavodenie” alebo “zavodenie z garaze”
ale teraz som zistil ze tam je to slovo predstavit si/vidiet
Tak sme to nejak dali dokopy
Nemám, jen jsem chvilku napřed.
co je pravica co lavica? SaS zacala ako liberalna strana, napr podla nazvu je to socialne liberalna strana. V praxi je ich agenda skor ekonomicka sloboda, cize mensia rola statu a vacsia indidualna zodpovednost, co niektori oznacuju ako pravicovu politiku. Postupom casu ludia, ktorym lezala na srdci skor osobna sloboda ako ta ekonomicka inklinovali k PS a dnes su SaS viacmenej taki technokrati, co nie je v politike na skodu specialne ak ide o kraktodobu racionalnu agendu.
BTW toho kto vymyslel nebinarne WC,( vola sa to inkluzivne), by som nechal to umyvat. vsetky misy ostate pretoze tam nie su pisoare a clovek sa nema kde vysrat… Inak mam samozrejme na haku ci na chodbicke WC stretnem muza, alebo zenu pretoze som tam prisiel s uplne inou agendou…
To je častá chyba, co lidi dělají, já v podstatě neumím vůbec nic pořádně.
Zase tam máš chybu
No máš tam chybu
To je ako keby som ti napisal, ze ty si posadnuty volicmi Fica, lebo minule si len o nich 90% debaty pisal.
Nie som, len som ti zhrnul moj nazor, ze preco SaS a preco nie PS, Smer alebo ina strana. A ty si si opat vybral trans. Rovnako som v takmer kazdom prispevku pisal o lavici, ale ty si si zas z toho vybral len trans.
Takze bud si clenom tejto komunitky alebo si ten pomyleny praviciar, ktory omylom pokladal PS za pravicu, a preto sa k inemu nevyjadri, len k trans.
naozaj? pytam sa ta to skor z ekonomickeho pohladu, ci skor lavica Smer/PS alebo pravica ako SaS.
hej hej, inkluzivne je carovne slovicko (skoro ako ked je nieco ekologicke pri zelenej teme)…neprekvapuje ma, ze tie wc navstevujes
Bohvie ci by to mali na haku aj najvacsie zenske podporovatelky tychto wc, keby sa ja ako hetero chlap idem vysrat do vedlajsej kabinky. Lebo viem, ze pre mna normalne uvazujuce zeny by to povazovali za problem, keby idem na ich zenske wc.
To je druhá strana mince, kdy na prezidenta kandiduje někdo, kdo už očividně nemá mentální ani fyzické předpoklady pro výkon dané funkce .
Je to katastrofa jak tady ta komunita upadá, dnešní čas tady strávený je úplně stejně promrhaný, jako jít třeba k volbám, nebo vařit.
I spát je mnohem přínosnější…
Možná by to tu měli zrušit, nebo přejmenovat.
Asi napíšu Kubalovi, musí se stydět, co stvořil za paskvil a ještě to musí dotovat…
Aj ty si sucast komunity
Na ty mentální nemá ani Trump