Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Ja tomu rozumiem aj tomu preco sa to deje, len je potom casto usmevne ked sa v nejakych momentoch hrame na bratov a ze sme byvali jedna republika ze jo

@Jos_Verstappen

Jsem si myslel, že s ubývajícími dny se dozvím nějaké nové pikošky z týmů.
No je to tu furt stejné. Stejná nuda bez špetky F1 a o ničem.

Tak třeba zítra.
Čus.

Tak zrovna ty si hraješ furt na něco :stuck_out_tongue:

Nechoď Puffe :pensive::pensive::pensive:

mozno konverzacnu reciprocitu chapem trocha inak. Keby som sa ta pytal kde zijes tak by som mal byt pripraveny odpovedat na podobnu otazku. S tym suhlasim, nie je to predsa vysluch.

Tiez to skor vnimam ako taku rivalitu, podobne ako je to Praha vs Brno alebo Slovan vs Kosice. Aby vsak Cech nadaval na Slovakov vseobecne alebo opacne v tom zmysle ako sa nadava na Ukrajincov, to uz musi byt chybny kus.

Nie je moc na co nadavat a vysmievat sa, kedze etnicky, kulturne, zvykmi a tradiciami sme v podstate jeden narod. Akurat to, ze Slovensko ma krajsiu prirodu a Cesko lepsie pivo. :stuck_out_tongue:

1 Like

Jj na tvojho kamosa

1 Like

Jn a to je od tebe nejvíc podlé

Tak ty sa chces druzit tak co mam s tebou robit :grinning:

Ja som sa ta pytal kde zijes preto, ze si pisal, ze zijes mimo Slovenska/Ceska, a tak ma to zaujalo, ze kde. Keby si sa spytal kde zijem, tak ti nemam problem odpovedat, lebo som sa tym nikdy netajil. Nie je to taka osobna otazka ako politicky nazor.

Zaroven ani ten politicky nazor netajim, len ked uz si ma zacal oznacovat za ficovolica aj napriek tomu, ze som viackrat prezentoval nazory nezlucitelne so Smerom (aj keby to boli cestni neskorumpovani ludia), tak si myslim, ze je to pre teba uplne jedno koho som volil, tak ci tak uz svoj nazor vytvoreny mas a odsudil si. :smiley:

Navyse uz si vyskusal snad vsetky relevantne strany nad 3% asi okrem troch. Tak mas este dva pokusy, cez ktore to mozes zistit. Alebo si precitas este raz moj politicky nazor a uhadnes to na prvu. :slight_smile:

Já? Já jsem ukřižovany každý den za sve názory

Verim, ze ako priaznivec ANO to mas tazke. Vidis, ze mna tu krizuju ako Ficovolica len preto, ze odmietam extremny progresivizmus a zaroven som pre jeho vyznavacov ficovolic aj napriek tomu, ze som op1coval laviciarov asi najviac ako to ide. :smiley: Takze vynimocne s tebou sucitiim. :smiley: Mozno tych lajkov dostanes aj viac.

moze to byt SaS? na sas volica mas dost konzervativne nazory, ale kedze si to oznacil ako mensie zlo tak mozno si hodil im…

Jos je volič Trumpa, Zemana, Klause, Okamury a Danka :grinning:

Ani to nebolo take tazke, ked si moje nazory precital poriadne a bez predsudkov. :slight_smile:

V com konzervativne? Lebo nie pre kazdeho je pri volbach priorita otazka homosexualnej mensiny. Niekto voli aj podla programu a vidiny aspon mierneho zlepsenia zivotnej urovne, ktoru najviac ovplyvnuje ekonomicka situacia obyvatelstva. :slight_smile:

A SaS mi ako pravicova strana najviac sedi (hoci aj tam mam vyhrady) a hodnotovo su asi najblizsie k mojim nazorom, aj ked nie vsetci jej clenovia. Je to pre mna taky hodnotovy zlaty stred medzi extremami KDH/Olano a PS. Zo SaS by som vsak najradsej vyhodil popredne medialne postavicky a nechal tam tych odbornikov, ktorych nikto nevoli, lebo ich v telke nevidiet.

Stale je tvoje bydlisko tajomstvo, ked si uhadol to, co si potreboval vediet?

1 Like

Viem, ze sme si dali navzajom dnes lajk, ale to este neznamena, ze mame podobne politicke nazory, hoci ako volica Babisa by ta urcite potesilo keby som volil Fica alebo Danka. :slight_smile:

Zemana poznam len ako meme a Klausa z politickej stranky vobec a Okamuru len z cias prvej migracnej vlny tusim 2015, takze tolko o ceskych politikoch. :smiley: Ale vidim, ze ty sa v slovenskych celkom vyznas na to, ze si Cech.

Já jsem pravičák, takže Andreje bych nevolil, ani kdyby @Hedgehog vyhrožoval bodlinama

1 Like

a vies co znamena Gazoo Racing? @Hedgehog

Vidis, ja som tu tiez dost razantne prezentoval, ze som praviciar a aj napriek tomu som bol oznaceny za ficovolica len preto, ze som skritizoval PS (najskor ich laviciarsky program, potom ekoterorizmus a nasledne aj extremisticke hodnotove LGBTI nazory).

Osobne si myslim, ze @helmutko je tiez praviciar, len je to bezny fanusik PS, ktory ich podporuje “lebo Fico”, program ani nevidel a je v omyle, ze PS je pravica, lebo su proti Ficovi. Druha moznost je, ze je to clen LGBTI+ komunity, presnejsi jej TI+ casti, potom by som to chapal, lebo inak by bol priaznivec SaS. A tretia moznost je, ze zije v Nemecku, robi vo fabrike a vyhovuje mu ta socialna istota, je to laviciar, len ma uz dost korupcie Smeru, a tak voli laviciarske PS (tiez akceptovatelne), hoci su u nas aj ine lave alebo stredolave strany. :slight_smile:

Chapem to tak, ze sa pozeras na svoj vytvor dopredu (bavime sa o autach ofc) “gazo”