Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

No ked to pretavim na tu politiku tak napr vidim dnes a denne v prahe aj na slovakoch, ze nadavaju na ukrajincov len preto ze to je trendy a sami si neuvedomuju, ze su v tomto kontexte takisto “pristahovalci”

Lebo slovak robi vo firme kde cesi nadavaju tak bude aj on - teda je produkt prostredia

Hitler se Stalinem nesouhlasí

takze ty nadavas na ukrajincov? alebo planujes zacat ked to budu robit tvoji kolegovia? Co tak z pohladu tych nadavajuchich?

To nebolo myslene na teba konkretne, ale tak je to momentalne v spolocnosti a nepamatam sa, ze v minulosti by to bolo takto vyhrotene.

V mojom okoli su ludia s podobnym videnim sveta a v ramci volieb su to volici od Smeru cez Hlas, SNS, KDH a Hegerovcov az po SaS, lebo u kazdeho su tie perefencie ine, kedze nie je jedina strana, ktoru by bolo na Slovensku mozne volit ako tu, o ktorej je clovek presvedceny, ale voli sa mensie zlo.

Pre niekoho je mensie zlo hocikto okrem Fica kvoli korupcii, pre ineho je mensie zlo prave Fico, lebo vladu sucasnej opozicie sme videli doteraz. :slight_smile: A nikto nikoho v mojom okoli nesudi za to kto koho volil a kazdy respektuje pohlad toho druheho a zaroven si je vedomy toho, ze ani jeho strana nie je idealna. Ale asi je to moja chyba, ze som zvyknuty zit medzi ludmi, ktori to takto rozumne vidia.

Jedine volici PS (ktori mi nie su az tak blizki) mali potrebu presviedcat vsetkych naokolo, ze jedine ich nazor je spravny a kto nevoli PS, tak je bud hlupak alebo Smerak. A na zaklade toho prirodzene vznikaju predsudky. Samozrejme nehadzem vsetkych do jedneho vreca (poznam aj volicov PS, ktori patria do odstavca vyssie), ale vacsinova skusenost je takato. :slight_smile:

Ked myslis. :slight_smile: Za mna naivny nazor. Vsetko je o kampani. Cim vacsia a lepsie cielena kampan, tym viac percent. Aj preto Smer porazil Hlas a PS porazilo SaS. :slight_smile:

Nenadavam ani nebudem lebo poznam svoje miesto a aj dovody preco som neostal na slovensku v humennom

S tym prostredim sa podla mna da vybabrat tak, ze si ho tvoris sam a tympadom aj seba ako produkt ale mozno sa mylim a zijem v redpilled iluzii

Pockaj a toto mas odkial, ked nezijes na Slovensku? :smiley: Lebo moja osobna skusenost je prave taka, ze medzi volicmi to riesia prevazne PSkari, ktori hlasaju, ze byt nebinarny a menit pocas zivota pohlavie je ok a kto si mysli opak, tak im zasahuje do ich osobnych prav a slobod. :smiley: A jedine co volici Republiky robia je, ze na to reaguju, ale keby volici PS (nie vsetci) sa nebili za to, aby bolo normalne byt nebinarny, tak volicov Republiky taketo nieco zvratene ani nenapadne. To by v podstate nikoho nenapadlo este ani pred 5 rokmi, ze niekto bude taketo sialenosti mysliet vazne. :smiley:

BTW a preco to nie je ok? Mna napr nezaujima ake mas pohlavie a nebude ma to ani zaujimat ked si ho zmenis. mam to uplne na salame. Co sa tyka politickeho programu je to uplne okrajova tema, ti jednoduchsi ale nerozumeju nicomu iba pohlaviu tak to je prve co vytiahnu. Rovnako ako si to teraz vytiahol ty.

2 Likes

Ako som uz pisal minule, Slovensko a Cesko stale nie je rozdiel z pohladu toho kto je pristahovalec a kto nie, stale sa navzajom vnimame ako jeden narod, kedze aj ta ekonomicka situacia nie je az tak vyrazne rozdielna a nemame si moc co zavidiet.

Na Ukrajincov nadavaju dva typy Slovakov/Cechov:

1. Obmedzeni - nadavaju preto, ze si myslia, ze je to v mode, pritom sami by boli ochotni odist do zahranicia za lepsimi podmienkami a bojovat proti takym narodniarom na akych sa oni sami doma hraju.
  2. Normalni s negativnou skusenostou - takito ludia nehadzu vsetkych do jedneho vreca vo svojich nazoroch, ale niekedy to tak zovseobecnia, lebo priznajme si, medzi Ukrajincami (tak ako medzi vacsinou pristahovaleckych narodov) sa najdu aj jedinci, ktori sa odmietnu adaptovat a budu sa nonstop vyhovarat na vojnu a chciet vsetko zadarmo a zneuzivat system.
  1. Taki co maju na haku kto ma aku narodnost v pase, ale zaujima ich to, aky je to clovek

A kedze nemas realnu sancu na interakciu s kazdym pristahovalcom ( ukrajincom) tak sa nad tym ani nezamyslas a o to viac ta udivuje ako “pristahovalec” ( aj ked pises ze czsk je jedna vetes tak ver ze zasr… cobolak semtam pocujem aj ja😀) nadava na dalsieho pristahovalca ze je v tej istej cudzej krajine ako on

S niekym, kto si mysli, ze je ok byt dnes nebinarny, zajtra zena a pozajtra zase muz, sa odmietam na tuto temu bavit, lebo je to pre mna chory nazor. Keby som sa ta spytal pred 10 rokmi to co si sa ty spytal mna teraz, ze preco to nie je ok, tak na mna zavolas psychiatra. Zapadna spolocnost sa ma uz asi moc dobre, ked jej zacina takto j3bat, ze popiera prirodu.

Ano, mozes sa ako osobnost hrat na nebinarneho, ale je to porucha osobnosti. Ak to budeme akcpetovat ako normalne a budeme pustat muzov na zenske wc, do zenskych sportov a podobne, tak potom sa dostaneme aj k otakze, ze preco nie je ok byt pedofil? :slight_smile:

Zase, tak ako aj minule, sa diskusia z tvojej strany zmenila na vysluch, tak tu to ukoncim.

Na temu F1 si kedykolvek rad pokecam bez predsudkov. :slight_smile:

1 Like

to bola dobre hystericka reakcia…

1 Like

Jezko, ale tu si sa oklamal, lebo taki nepatria sem:

lebo taki na Ukrajincov nenadavaju :slight_smile: Treba citat s porozumenim :stuck_out_tongue:

Ale tak to nie je take nadavanie ako na pristahovalcov, ale skor take vzajomne narodnostne podpichovanie. To je to iste ako ked v Tatrach sa smejeme z pepikov. :smiley:

Hodnotna odpoved, ktora sa hodi akurat vtedy, ked uz clovek nema co k teme dodat. :slight_smile:

Nerozumiem tomu, vsak si debatu ukoncil sam, tak preco sa stazujes, ze si nedostal odpoved? Chces teda odpoved, alebo nie?

1 Like

Hej ono sa tie dve resp tri skupiny mozu aj kombinovat ze jo

Hele mne to jak podpichovanie nepride, skor ako obmedzenost jedinca, ze musi vytiahnut narodnostnu otazku vzdy ked mu dojdu argumenty, ale toto je striktne moja skusenost

Tak ja som chcel aj odpoved na to, ze kde byvas alebo aspon odpoved typu “je to moja vec a neprezradim to” a nic. :smiley: Zacinas mi stylom diskusie pripominat istych clenov fora, o ktorych mam ovela nizsiu mienku.

Kludne sa vyjadri.

je to moja vec a neprezradim to

1 Like

Osobně mi přijde, že k tomuto popichování dochází jen v oblasti sportu, když se hraje nějaké MS a jsme proti sobě nebo jeden celek postoupí a druhý skončí. Jinak si myslím, že se hodně vzájemně respektujeme, můj názor. Ale tak na obou stranách se najdou kdy Čech Slováka nemusí a zase obráceně

3 Likes

Zalezi od kontextu, niekedy to moze byt aj v ramci bezneho dotahovania, ale vo vacsine suhlasim. :slight_smile:

1 Like

Ty sa cloveka vypytujes koho volil a sam nepovies ani v ktorom state zijes. Navyse s argumentom, ze je to anonymne forum. :smiley: Ty budes tiez objektivny genius s patentom na pravdu. :slight_smile: