Jo ono je běžný stavět zeď na hranicích
Koukám, že se tak moc gayů bojíš, že máš u toho sťahnutý půlky a napíšeš nějaký rasisticky podtexty k tomu
Jo ono je běžný stavět zeď na hranicích
Koukám, že se tak moc gayů bojíš, že máš u toho sťahnutý půlky a napíšeš nějaký rasisticky podtexty k tomu
To víš, podle Jose každej, kdo nevolí, jako on a neřeší gender politiku, tak se transformuje na full extrmistickyho pravičaka
to som nikde nikdy nepovedal, nepriznal si svoju volbu tak som hadal podla vyjadreni k politickym temam. Je fakt, ze mas podobny slovnik ako vacsina volicov sucasnej koalicie. O rusku sme sa nebavili, takze nemam ako vediet co si o tom myslis, mozem ta klasifikovat len podla nazorov, ktore si prezentoval, cim menej informacii, tym bude odhad menej presny tak neprskaj.
Miesas nelegalnu migraciu s rasou.
Ja sa gayov nebojim, ale je pravda, ze k tebe otoceny chrbtom by som veru nespal.
Tak nalozil som uz aj minule laviciarom a tvoj prvy tip je, ze som volil Smer.
To sudis na zaklade coho? Ze kritizujem PS, ked je debata o PS? Lebo keby si cital moje nazory poriadne, tak ekonomicky ti to velmi nezapadne do sucasnej koalicie. Keby bola debata o Smere a skritizujem Smer, tak ma automaticky tipnes za volica opozicie.
To je problem ludi dnes, ze ked skritizujem jednu stranu, tak som automaticky volic ich oponenta. Ja som taky volic, ze keby je debata aj o strane, ktoru som volil, tak aj tu viem skritizovat a keby ju relevantne kritizoval niekto cudzi, tak s nim suhlasim, lebo nemam ruzove okuliare.
A to su tie predsudky volica PS voci nevolicovi PS. O Rusku sme sa ani nebavili a ty uz si na mna automaticky ironicky, ze zijes na prehnitom zapade, lebo ja som nevolil PS.
Dozviem sa teda kde zijes ci je to tajomstvo?
Ten v tom červeným triku jsem já.
len tak na okraj, ty si doteraz neprezentoval nejaky predsudok z tvojej strany? pretoze uz asi jedenasty prispevok dumas nad tym, ze ake mam predsudky ja.
To mě nepřekvapuje
Ze které strany?
U radikální pravice vždy z prava
Americká politika je krásný příklad toho, kdy se situace zvrtne. Dřív bych volil republikány ale Trumpovští republikáni je totální no-go.
A myslím si, že to takhle musí mít velká část “normálních” lidi…proto pořád nevěřím tomu, že Trump může mít reálnou šanci. To by byl naopak šílený debakl pro demokraty pokud je porazí někdo jako Trump
Neviem ci som ho prezentoval dopredu, ale mal som ho (kazdy ma predsudky ci chce alebo nie) a zaroven si mi ten predsudok potvrdil tym, ze si si myslel, ze som ficovolic.
Nedumam ake predsudky mas, kedze si ich rovno napisal.
Skor dumam ci sa hanbis za to kde byvas alebo je to tajne, ked som sa ta to normalne spytal? Nikto od teba nechce adresu, len ma zaujima mesto/krajina, pripadne povedz, ze to povedat nechces.
Ked bude mat Trump supera level Biden, tak bude prekvapenim ak to nevyhra.
To uz je priklad aj celej Europy, kde sa vsade vybera mensi extrem a co chces tolerovat a co uz nie a ludia sa odsudzuju a nenavidia na zaklade politickeho nazoru.
Tak Republikani si to prohodili s deomkratama od doby Obami
pytal som sa ta na to, mal si moznost odpovedat, domniekny prisli az po tom co si sa prejavil. Ja za to nemozem, ze volici smeru maju velmi podobny prejav. Spravil si z toho hadanku a divis sa, ze hadam.
Ty si mal tie domnienky uz pri minulej diskusii na zaklade toho, ze som kritizoval program PS a automaticky prisla ako obrana utok na Smer, lebo si predpokladal hned na prvu, ze som ich volic a uz minule som ti povedal, ze nie kazdy, kto kritizuje PS je Smerak. Tak isto nie kazdy, kto neschvaluje 62 pohlavi je volic Republiky a odporca celeho LGBTI (LGB mi vobec nevadia, TI a neviem co dalsie su uz poruchy).
Dik za odpoved, ze kde na prehnitom zapade zijes.
toto je dost nepochopenie situacie. Politika su “veci verejne”, to aky si ovplyvnuje tvoje nazory na urcite oblasti spolocenskeho a sukromneho zivota. Prirodzene potom inklinujes k ludom s podobnym videnim sveta. Cize je to skor tak, ze ludia si vytvaraju politicke nazory na zaklade toho co odsudzuju a co preferuju, koho nenavidia, koho maju radi…
lenze jediny, kto taha do politiky 62 pohlavi je volic republiky.
Clovek je produkt svojho prostredia
tu prichadza do hry moje oblubene slovo - synergia