V USA je to jednoduche. Nech je Trump aky je, proti ludom ako Clintonovci a im podobni bude Trump vzdy mensie zlo a ludsky odpad.
este si sa nepriznal koho si volil ty, hanbis sa?
Prezidentske volby este neboli.
takze sa hanbis.
Kazdy kto verejne nehlasa koho volil sa hanbi? To je nejaka nova metoda PSkarov, najvacsich demokratov galaxie, ako hodnotia ludi?
co je na tom verejne, vsak sa nevolas verstappen.
Ani HellHogr sa nevola HellHogr a vsetci vedia kto to je. A ked uz sme pritom, tak ani ty si sa nepriznal koho si volil, ale na zaklade tvojich povedzme velmi extremne liberalnych nazorov najma pri teme LPGTDI komunity to bolo jasne.
ja som nebol pritomny, ale keby som bol tak by to bolo PS, ja sa za to nehanbim, ty sa za svoju volbu hanbis.
No to vidim, ze si volic PS, ked tu ides nonstop opakovat, ze sa hanbim za to koho som volil len preto, ze to tu verejne nepisem. Tak velmi ti na tom zalezi?
Keby ti napisem hociktoru stranu okrem PS, tak si myslis svoje, tak aky to ma vobec vyznam pre teba to vediet?
Volil som stranu, ktoru som povazoval za najmensie zlo, hoci som nebol o nej uplne presvedceny, ze je to strana, ktoru by som chcel podporovat, lebo ma na kandidatke aj odbornikov, ale ti su v uzadi na ukor “medialnych” hviezd tej strany, ktore su spiny (tak ako v kazdej strane).
takze podla retoriky smerohlas, este som nestretol cloveka, ktory by sa vedel priznat, ze volil smerohlas z presvedcenia. vzdy je okolo toho cardas s odbornikmi a najmensim zlom.
Tipovanie ti moc nejde a asi ani citanie s porozumenim. Keby si cital moje nazory pri minulej diskusii, tak toto v zivote nenapises. Lenze ako ukazkovy volic PS - kto nevoli Simecku, voli Fica. Pre PSkarov ini volici neexistuju.
A navyse ludia, ktori volia Smer ti to velmi radi povedia, tak ako aj volici PS. To su presne rovnake typy len z opacneho spektra, akurat jedny su konzervativci a druhi liberali. Obe skupiny su vsak (pre mna) poj3bani laviciari (moj nazor). Nie nadarmo je otec PS byvaly Smerak. Politika rovnaka, akurat s nimi nekradol.
Edit: Radšej si objektívne priznať, že volím menšie zlo (nie, neboli to strany, ktoré si tipoval) ako naivne veriť, že PS je jediné dobro v krajine. Ak si niekto naozaj myslí, že hociktorá strana na Slovensku je naozaj dobro a 100% čestná, tak je pekne hlúpučký.
podla retoriky si snad volil republiku, ale tak nech vam to teda vyjde. medzitym ako vam tam vsetko rozkradnu sa este mozte poratat s homosmi a liberalmi. tak si vlastne rad…
Len utvrdzujes stereotyp volica PS. Kazdy kto nevolil PS musel automaticky volit Smer, pripadne LSNS alebo Republiku. Ale opat si na omyle (cakam, ze teraz vytiahnes SNS).
A kde to vlastne zijes, ze ti tak strasne zalezi na Slovensku aj ked tu nebyvas?
Edit: Mam este malu nadej, ze nie si uplne obmedzeny tym ako vacsina volicov PS a Smeru, ze kvoli rozdielnemu politickemu nazoru nevies potom nezaujato diskutovat na inu temu, tak som zvedavy, ci mi na to odpises.
SNS? ale zase suvisle pisat vies takze az tak daleko by som nesiel. Budes teda zrejme volic KDH, ti sa tym tiez velmi neradi chvalia, ale sem tam nieco o buzerantoch z nich vyleti.
zijem na prehnitom liberalnom zapade a som rad, ze je este nadej, ze nie som uplne obmedzeny. Idem teda radsej spat nez sa to zvrtne.
Opäť si netrafil. A toľko nápoved si už dostal aj minule (ale priznám, že som ich kvôli programu zvažoval, ale už len z princípu zarytých kresťanov nie). Čakal som viac od teba.
Len nechápem prečo ten hejt na voličov SNS? Tiež nie som fanúšik Danka (aj keď v poslednej dobe ma baví asi ako nikto iný v našej politike tým ako si robí p1ču z PSka a Oľano), ale sú ľudia, pre ktorých SNS urobila dosť a majú dôvod ju voliť (napr. vojaci a živnostníci).
Prečo máš automaticky potrebu urážať niekoho len preto, že má iný politický názor ako ty a volil inú stranu? Prečo PS a jej voliči si myslia, že jedine oni sú demokratickí, pričom týmto len dokazujú, že sú to najväčší pošliapavači demokracie?
Odpoveď level Hogr alebo level “nie som ouca” a presne si mi bohužiaľ vyvrátil toto:
Nevieš normálne odpovedať kde žiješ?
Za mňa je to úplne normálna otázka bez žiadneho hejtu, no ukázal si svoj predsudok, že s iným ako voličom tvojho PSka sa normálne baviť nevieš. Pričom ja proti západu nič nemám, dokonca priznám, že najradšej by som žil asi v USA alebo v Austrálii (aj keď tá je na východe), no ty už máš svoj predsudok, že nevolil PS, tak je to určite Smerák, ktorý hejtuje západ a miluje Rusko.
Smutné, že tí čo sa hrajú na najväčších demokratov sú úplný opak. Kam sme sa to dostali, že ľudia sa spolu nevedia normálne baviť pre politický názor. Skoro ako pred 89, kedy bol jediný názor správny. Či?
Ale ano je, Trump a republikáni. Tobě vadí otázka gender politiky. Mě zase vadí vytváření nenávisti na základě rasy a barvy pleti. Nemluvě o tom, že přesah je na zahraniční politiku, kdy Trump jede pro Rusko s Čínou a totálně zazdí Evropu a ani se tím netají
Honzíku tak už konečne viem prečo si taký liberálny demokrat a nemáš priateľku. Ty hľadáš priateľa.
A robiť z Trumpa rasistu to už je silná káva.
Ne, to ty máš jen problém s gender politikou. Pro mě gender politika není priorita na řešení ani diskuze, když jsou real problems. Trump je stejný rasiata, jako ty, proto mu to odpouštíš
Ja gender politiku absolútne neriešim pokiaľ nikto nepretláča pre mňa neakceptovateľné veci. Ani rasy neriešim a nevšimol som si, že by Trump nejako znevýhodňoval iné rasy keď bol prezident. Či áno, a ak áno, tak čím?
Výborne začínaš deň. Označovať ľudí len tak ako rasistov ty ulhaný zm.rd z incestu, to je v pohode, ale keď ti niekto napíše, že si buz3rant, tak tu plačeš týždeň.
To, že si teplý už ani nemusíš skrývať, lebo toto platí o tebe rovnako ako šach s holubom:
Why are gay dudes so rude?
- Because they are fuc.king assholes.
este ze mi davas priklad ako sa to ma robit