Ešteže nie si naivný.
No… vlastně a kdo ne? Tebe má každý rád.
To zase ne, ale někteří jsou mnou posedlý
ja ta tolerujem, to je rozdiel
Ale nemusíš zakrývat, že mě máš rád
jak Gene Haas Gunthera
Svěříš mi investice na 8 let jo?
Konkretne pan Sitner
Já vím, že to mám dobře
Nebude a Trump s tím zákazem ve dvou státech, nevím no, já upřímně doufám, že američani nejsou až tak všichni vypatlaní, aby zvolili jeho nebo jakyhojoliv kandidáta z republikanů, protože to už jsou prostě nackove teď, Pelloš to ale asi dá
tam uz je davno rozhodnute
Já jsem psal Pelloš, ale je mi jasný, že už tam budou vhozeny listk, ještě předtím, než se otevrou volební místnosti
Tady máš pochod na Floridě na podporu Trumpa, hezky to tam pěstují
nechcel by som si v USA vyberat to “mensie zlo”
Tam není už volba menšího zla, bohužel USA je ukazkou populismu s extermismem, jako to bylo v Evropě ve 30 letech
pokial dostava stopku v modrych statoch tak to len mobilizuje jeho volicov.
Mobilizace zombie byla už předtím, další státy to projednavaji, ale stejně dřív může přijít ibrozsudek soudu na vězení
Ja uprimne dufam, ze americania nie su az tak vsetci vypatlani, aby zvolili nejakeho Bidena alebo akehokolvek demokrata, lebo vacsie zlo asi nie je.
Tu sa konecne zhodneme. Pelle ako prezident asi ok. Diplomat je, kontakty ma a prezident na Slovensku bohvieake pravomoci nema. A myslim si, ze taka hanba a zaujatost ako Caputova to nebude (a to som ju najskor dost podporoval, ale odignorovat referendum (nech uz ho vyhlasil hocikto a bolo o hocicom) z uradu prezidenta je asi najvacsia facka demokracie aku Slovensko od 89teho dostalo).
Tak takito hlupaci nie su snad ani v obcianskom tribunale, ze by verili tomu, ze volby na Slovensku su zmanipulovane.
Stale kulturnejsi pochod ako rabovacky (teda pochody) BLM, ktore podporovali liberalni politici po celej USA.