Mě není ani 18, to je vše stav mind setu, ale to rypani s lživou podtexturou co nedělám by sis mohl nechat od cesty, když zrovna děláš v -11 střechu
puff pisal o jazdeni pre Rohlik skladacka sa sklada sama mozno
Puffíku, to byl komentář měsíce, děkuju.
Už jsem myslel, že jsi se rozpadl jako radioaktivní prvek…
Kdybych jezdil pro Rohlík, tak bych jezdil Yarisu GTR
To vsetko vysvetluje. Uz davno som tvrdil, ze mentalne mas tak 14 a vtedy si sa za to hneval.
To není matematicky správně.
Yaris GR, ak myslis ten, je solidne zihadlo inak, myslim, ze to je auto pripravene na rally, len sa musi samozrejme este trocha “odstrojit” ale zaklad tam je homologovany
na kuriera ale neprakticke
Jj myslím ten, to je mi jedno, alespoň bych furt nebyl všude pozdě, jak @PUFF ho furt musím omlouvat, když mu domlouvám práce a rande
Jaj tak. Som zabudol, ze Rohlik je ceska donaska. Tak som mu asi krivdil, ja som si ho predstavoval v Panamere chodit 100 metrov z domu do nejakej vecierky po 4 rohliky.
O mentálním zaseknuti v pubertě jsem psal já o tobě, ale nevadí, snažíš se zase vecpat do diskuze…
GR - mimochodem, ví někdo, co to znamená?
Zas level zakladna skola, ze ty si nieco pisal skor, pritom vsetci tu vieme, ze kopirujes moje hlasky.
Ja s jezkom som diskusia, ty si tu len pr1jebok, co mu uz ani boty nevidno z jezkovej prd3le. (tesim sa na den kedy sa ti zruti svet a zistis, ze s jezkom sme jeden na dvoch PC)
no jasne, Gazoo Racing
jak Julian Assange
jo su to zihadla, mam v merku aj Audi S1 aj toto ale moje srdce prahne za starym Lexusom LX alebo Land Cruiserom
Jsi borec. Mám tě rád.
Já vždycky toužil po Defenderovi.
Máš to zase špatně.