Teraz si spravil prodejnu devku z @Hedgehog ty tupec negramotny. Ved si pisal, ze ja som si kupil jeho a nie naopak.
Já vím co jsem napsal, holt každá vaše neuvážená akce má reakci, ale hlavní point byl ten, že ty se na nic jinýho ani nezmůžeš. Byla diskuze u autech a jejich jizdních vlastnostech, kde jsem dal svůj pohled na některé modely a ty se z toho do teď můžeš posrat tak aby si byl zajímavý, tak napíšeš, že si dělal uklizeče v restauraci s Michelinskou hvezdou (fakt bravo) nebo, že si žil tam a tam, clap clap, to jiní asi nedělali já reagoval v rámci diskuze, ty protože máš komplexy, no nic, prostě si to zase neustál
To som nehral nemam rad western
Hádám že kvalifikace British GP a German GP se jela na mokré trati?!
Můžeme udělat egoistickou soutěž, kdo měl v mládí nejlepší brigádu, když už jste s tím začali .
Já jsem v 19 letech jezdil po elektrárnách a vyměňoval signalizační “žárovky” na komínech…
tak jednou pro vždy, byla to regulerní práce na HPP já měl teda první brigádu ve 13, kdy jsem pomáhal na pile
promiň ježečku, jestli jsem ranil tvé city
Ano, tam kde dělá rozdíl jezdec
Nerobil som upratovaca, ale casnika na tpp/hpp (nie brigada alebo staz).
A to, ze som zil v UK a USA (nenazval by som to, ze zil, ale pracoval som tam par mesiacov), tak to som vytiahol len v konetxte tom, ze uplne odveci riesis moju anglictinu (ktora je v pohode aj vzhladom na to, ze som bol prave v tychto krajinach), pritom doteraz to nemalo ziadny suvis so ziadnou diskusiou.
Ale ako malomestak z Brna si sa vyprofiloval krasne, ze zavidis aj to, ze niekto niekde bol a beries to ako nieco, ze kvoli tomu robim zo seba zaujimaveho (pritom su tu na fore ludia co trvalo ziju v USA, Kanade atd, takze nic extra zaujimave na tom nie je). Asi nieco na tom pravdy bude co o vas hovoria v Prahe.
To je relativní, rozhodující je, jestli tě za to ježdění pro rohlíky platili…
nemozes ranit nieco, co neexistuje
Však to jsem psal o tobě, že si myslíš, že tím budeš zajimavej
Jj platili, platili mi i za to, abych dělal promo akci na Q8
Ja som bol v 19tich uz spominany casnik v michelinskej restike v jednom z top hotelov v Spanielsku. Ale menit ziarovky na kominoch znie trosku zaujimavejsie a adrenalinovejsie.
Nebola to stáž náhodou?
(PS: aj stáž vieš vykonávať na TPP).
On nejezdil pro rohlíky, ale pro Rohlík. A nebylo to v Porsche, ale v Puntu. Tam měl autoopravu jako ty včera.
to skor v Doblo, ne
do punta moc tasiek nedas
Tak ještě jestli to bylo v teenagerském věku, tak dávám like.
Jestli po 30, tak dislike .
Tak jelikož mu 30 ani není, tak like?
Vsak ale on jazdil po rohliky, nie na nakupy do Parndorfu.