Verstappenova najsilnejšia vlastnosť? Schopnosť čítať preteky, myslí si Newey | Magazín F1 - F1online.sk

Teraz si spravil prodejnu devku z @Hedgehog ty tupec negramotny. :joy: Ved si pisal, ze ja som si kupil jeho a nie naopak. :joy:

Já vím co jsem napsal, holt každá vaše neuvážená akce má reakci, ale hlavní point byl ten, že ty se na nic jinýho ani nezmůžeš. Byla diskuze u autech a jejich jizdních vlastnostech, kde jsem dal svůj pohled na některé modely a ty se z toho do teď můžeš posrat :smiley: tak aby si byl zajímavý, tak napíšeš, že si dělal uklizeče v restauraci s Michelinskou hvezdou (fakt bravo) nebo, že si žil tam a tam, clap clap, to jiní asi nedělali :smiley: já reagoval v rámci diskuze, ty protože máš komplexy, no nic, prostě si to zase neustál :slight_smile:

To som nehral nemam rad western

Hádám že kvalifikace British GP a German GP se jela na mokré trati?! :thinking: :smiley:

1 Like

Můžeme udělat egoistickou soutěž, kdo měl v mládí nejlepší brigádu, když už jste s tím začali :love_you_gesture:.

Já jsem v 19 letech jezdil po elektrárnách a vyměňoval signalizační “žárovky” na komínech…

tak jednou pro vždy, byla to regulerní práce na HPP :smiley: já měl teda první brigádu ve 13, kdy jsem pomáhal na pile :smiley:

promiň ježečku, jestli jsem ranil tvé city :frowning:

Ano, tam kde dělá rozdíl jezdec :smiley:

1 Like

Nerobil som upratovaca, ale casnika na tpp/hpp (nie brigada alebo staz). :stuck_out_tongue:
A to, ze som zil v UK a USA (nenazval by som to, ze zil, ale pracoval som tam par mesiacov), tak to som vytiahol len v konetxte tom, ze uplne odveci riesis moju anglictinu (ktora je v pohode aj vzhladom na to, ze som bol prave v tychto krajinach), pritom doteraz to nemalo ziadny suvis so ziadnou diskusiou. :smiley:

Ale ako malomestak z Brna si sa vyprofiloval krasne, ze zavidis aj to, ze niekto niekde bol a beries to ako nieco, ze kvoli tomu robim zo seba zaujimaveho (pritom su tu na fore ludia co trvalo ziju v USA, Kanade atd, takze nic extra zaujimave na tom nie je). Asi nieco na tom pravdy bude co o vas hovoria v Prahe. :slight_smile:

To je relativní, rozhodující je, jestli tě za to ježdění pro rohlíky platili…

nemozes ranit nieco, co neexistuje

Však to jsem psal o tobě, že si myslíš, že tím budeš zajimavej :roll_eyes:

Jj platili, platili mi i za to, abych dělal promo akci na Q8

Ja som bol v 19tich uz spominany casnik v michelinskej restike v jednom z top hotelov v Spanielsku. :slight_smile: Ale menit ziarovky na kominoch znie trosku zaujimavejsie a adrenalinovejsie. :smiley:

1 Like

Nebola to stáž náhodou?

(PS: aj stáž vieš vykonávať na TPP).

On nejezdil pro rohlíky, ale pro Rohlík. A nebylo to v Porsche, ale v Puntu. Tam měl autoopravu jako ty včera. :slightly_smiling_face:

2 Likes

to skor v Doblo, ne :smiley:

do punta moc tasiek nedas :frowning:

Tak ještě jestli to bylo v teenagerském věku, tak dávám like.
Jestli po 30, tak dislike :slightly_smiling_face:.

Tak jelikož mu 30 ani není, tak like?

Vsak ale on jazdil po rohliky, nie na nakupy do Parndorfu. :smiley: