Verstappenov pretekový dištanc môže odhaliť pravdu o monoposte Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

A on Adrian odešel do McLarenu nebo proč teď dominuje v PK McLaren? :thinking:

1 Like

Protože odvedli nejlepší práci, i bez Adriana. Ovšem Adrian RedBullu schází, ne že ne :stuck_out_tongue_closed_eyes: Ale jestli myslíš že ne, můžeš si to myslet, internet snese vše :smile:

3 Likes

image

1 Like

Tak podle mě se už docela solidně zpamatovali z loňského propadu. Každá velká změna vyvolá šok ale pak záleží na tom, jak zvládnou zareagovat.

Solidně? Promiň, ale toto slovo se u RedBullu s Adrianem příliš nepoužívalo :slightly_smiling_face:

1 Like

Jakého propadu? Však vedle píšeš něco jiného :stuck_out_tongue:

1 Like

Hamilton zpátky do Mercedesu nebo do Astonu?

Popravdě, tomu moc nedávám. Zpět do Mercedesu? Místo koho? Do Astonu? Vedle Alonsa? :smiley:

Tady ale nejde o to, KAM šel Adrian, ale že odešel z RedBullu. To jsou dvě úplně odlišné věci. :grinning:

3 Likes

On point hater? :thinking:

Není co hejtovat.

2 Likes

Alonsa si maže i Stroll, tak asi v pohodě.

Ferrari to prostě neumí. Jediný, kdo je tam za posledních 18 let dokázal trochu srovnat, byl Alonso. A to mu taky dali křápy a řekli, na s tímhle bojuj o titul.

3 Likes

Jenže ten je synem majitele týmu, tam je to jiná :sunglasses:

2 Likes

Tak já nehejtuju všechno co Alonso řekne, naopak, když se mi něco hodí, tak to proti vám rád použiju :stuck_out_tongue:

Však ti řikam, že si kyselej hater, spineless jsem už já. :hugs:

2 Likes

Myslel som, že jedine Adrian je zárukou úspechu a budúci rok je Aston v boji o titul. :thinking:

To sis myslel správně. Proto májí Verstappen a Vettel 4 tituly.

4 Likes

Je zárukou kvality, ale to co jsi napsal se teda vylučuje proč? Kdo někdy tvrdil že bez Adriana není možné být nejlepší? Bez takového tvrzení je tvůj výplod jen jeden velkej logickej nesmysl, ostatně skoro jako vždy v tvém případě :face_with_hand_over_mouth:

Na druhou stranu takový Ricci nula :smiley:

Tak protože ten radši odešel. Stačilo mu oba dva celkově vyklepnout. :shushing_face:

1 Like