Verstappenov pretekový dištanc môže odhaliť pravdu o monoposte Red Bullu | Magazín F1 - F1online.sk

… a přesto tam jisto jistě dosáhl nejlepších výsledků. Ve šrotu tam neseděl, to fakt ne :smile:

2 Likes

No ale v téhle éře byl RB průměrně až třetí za Ferrari. Ani Adrian nepotahal. :slightly_smiling_face:

Tak to máš těžký, když Ferrari jelo s nelegálním motorem a Mercedes měl komplexní balík motoru i šasi

2 Likes

… a nebylo to v té době hlavně motorem? Přijde mi že chceš být oponentem za každou cenu :thinking:

2 Likes

Mně se docela líbí jak se změnila retorika během velmi krátké doby. Dřív jsem četl, že RB vozy jsou nejlepe ovladatelné ve startovním poli - nejvíce agilní. Dneska, po roce, po jeho odchodu se začalo razit, že to auto je prakticky neovladatelné. :smile:

2 Likes

takhle kdyby David obhajoval Ferrari. To je strašný, on už ten svuj fake postoj ani neskrývá. :upside_down_face:

2 Likes

Podle mě to za sebou dává smysl, jaká zase oponentura za každou cenu? :stuck_out_tongue:

1 Like

Podle mě to je správný dodatek :slightly_smiling_face:

1 Like

A nebude to příští rok zase o motoru?

A kruh se uzavřel. :slightly_smiling_face:

1 Like

Jak se mohl uzavřít, když nevíš jak na tom Honda bude? :smile:

1 Like

Sám Adrian to říkal. :neutral_face: :skull_and_crossbones:

… že na to Honda nebude mít? Nekecáš trochu? :slightly_smiling_face:

1 Like

V Honde sa predstavenstvo rozhodne, ze idu full elektric a Aston bude brat motory od RBPT.

… asi bych na to nevsadil :thinking:

1 Like

Honda ma zaujimavu hostoriu odchodov.

To si nemůže dovolit říct.

Může a řekl by to, kdyby o tom byl přesvědčený

Je inak pomerne zname, ze Adrian sa v tej dobe F1 az tak naplno nevenoval (aj ked to bolo hlavne o motoroch vtedy) :slight_smile:

1 Like

Ano, protože nemělo nic smysl, úplně zabitý roky. Fuj, jen si na to vzpomenu. :face_vomiting:

Preco teda Webber a Perez nemaju 4x P2 v sampionate? :thinking: