Verstappena si predvolali komisári. Pre nevhodné vyjadrovanie ho čakajú “verejnoprospešné práce” | Magazín F1 - F1online.sk

Štvrtková tlačová konferencia Maxovi Verstappenovi príliš nevyšla. Za nevhodný výber slov mal ísť po piatkovom prvom tréningu “na koberček” ku komisárom, ktorí mu udelili netradičný trest. Trojnásobného majstra sveta čaká verejnoprospešná činnosť.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/172302/verstappena-si-predvolali-komisari-pre-nevhodne-vyjadrovanie-ho-cakaju-verejnoprospesne-prace

Na oficiálnej tlačovej konferencii k VC Monaka 2024 použil presne rovnaký výraz ako Max Verstappen aj Charles Leclerc, no domáceho jazdca vtedy komisári vôbec neriešili.

FIA ide na ruku Ferrari :smiley: :smiley:

4 Likes

Uz im kompletne J.B.

2 Likes

Dostane oranžovou vestu a půjde uklízet tribuny :smile: .

3 Likes

s francuzskym prizvukom to znie uplne inak…

Trest zato,že tlačili na FIA ohladom podvodu Mclarenu.

Když se to nesplní, tak je normálně:
1h = 1den v base. :grimacing::sweat_smile:

2 Likes

Takhle upozornili jednou moji kamarádku u soudu v Americe, kam se dostala za překročení rychlosti a chtěla smlouvat o výši pokuty :smile: . Akorát to nebyla 1h=1den, ale xUSD=1den… Jak nám říkala, “rychle jsem zaplatila a vypadla jak cukrář” :smile: .

1 Like

Mimo téma, ale zajímá mě proč nejsou u tohoto článku Hamilton upozornil Sulajema, že jeho poznámka mala rasistický podtón | Magazín F1 - F1online.sk dovolený komentáře? :grin: :grin:

Lebo je sloboda slova a takto to vyzera v praxi. :snowflake:

3 Likes

Protože Pan Kubala ví, že by tam naběhli mentální atleti jako jsi ty nebo prázdná lednice. :slightly_smiling_face::+1:

2 Likes

Z Emila zase bude fešák ve slušivém národním kroji?

image

1 Like

V USA podle $? To ani nevím, ale vím, že u nás je 1h - 1den. :grin: Protože jeden “kámoš” dostal 240h veřejných prací.
Odmakal asi 100, a pak se na to vyprdnul.

Akorát se ti jako trest počítají všechny, takže dostal asi 10 měsíců v lochu.:grimacing::grin:

1 Like

To si kámoš s prací asi moc netyká… Já už si ten přepočet nepamatuju, ale přišlo nám to vyprávění humorné. Pan soudce na nedokončenou otázku “To je hodně peněz, nebyla by nějaká možnost…” promptně odpověděl: “Yes, madam. Prison” a vysypal ze sebe, kolik by to dělalo :smile: . Nějak tam na smlouvání nejsou zavedení…

Koukám že si myslíš že tvoje ■■■■■ smrdí míň než moje :grin: :grin:, ani jednou jsem nedostal napomenutí v diskuzi, takže pravidla neporušuji, jediný co porušuji je možná to že nesdílím stejný a tím pádem správný názor jako ty a tobě podobný :kissing_heart:

2 Likes

Toto je úbohé zo strany fia

1 Like

Pekne, takže už aj tu ideme cenzurovať

1 Like

Ten pomalu zacina nabirat smer Vettel.

Co s tím má Jenson Button? :thinking:

1 Like

To ma byt Justin Bieber. :wink: