Verstappena si predvolali komisári. Pre nevhodné vyjadrovanie ho čakajú “verejnoprospešné práce” | Magazín F1 - F1online.sk

Koná FIA Sulayem správně?

• Ano, Emil si veřejně prospěšné práce zaslouží
  • Ne, Emil pouze demokraticky vysvětlil svůj názor
  • Měl dostat finanční trest jako Tsunoda
  • FIA se má starat o svou vlastní práci a jazykové vyjadřování ponechat FOM, která vlastní vysílací práva
  • Sulayem se vrtá do věcí, které přímo nesouvisí s motoristickým sportem.

0 účastníci

obrázek_2024-09-20_174714465

Klasičtí tři podezřelí :grin:

5 Likes

Asi bych se ku nim přidal, ale rozhodl jsem se, že alespoň na chvíli budu hodný. :grin:

Jinak @Evap @Situs @PUFF nedalo mi to a byl jsem taky naskok v lese a máte pravdu, dost sucho. Vyfotil jsem jednu tůni ale jinak je to slabota. Měli jste pravdu :slightly_smiling_face:

3 Likes

Já jsem venku každý den. Měl jsi mi věřit.

Já nejsem IT manažer, ředitel banky, a ředitel zeměkoule jako všichni ostatní. :grin:

1 Like

Skoro bych radši pravdu neměla :frowning: . Čím to je nevím, ale jako by se v posledních pár letech v lese nijak neprojevilo, když prší. Možná někdo chytřejší by to uměl vysvětlit.

Vždycky mluvíme pravdu, jinak to přeci nemá smysl :slightly_smiling_face:

Počkej, aspoň malej ředitel jsi, ne? To jsme tady všichni :smile: !

Škoda, že se takový příval srážek už nestává v zimním počasí v podobě sněhu.
Zasněžená příroda je lidskému oču mnohem líbeznější, než než hromady bláta.

V Singáči už taky chčije.

Ono nejen v lese. Takhle to vypadalo v neděli a teď jsou tam sotva zbytky loužiček.

1 Like

Vloni těsně před Vánoci napadlo za dva dny sněhu po kolena, nádhera to byla.
Za další dva dny byl v hajzlu. :face_with_diagonal_mouth:

Jestli se to aspoň vsáklo, tak prej dobrý. Jestli odteklo, tak blbý :smile: .

Podobné obrázky vídám ještě stále téměř všude kde jedu.
Taky porovnávám s rokem 1997. Tam kde se toky zaregulovaly, tam byly dopady mnohem menší. Vlastně můžu říci, 1997 byl mnohem větší masakr.

Snad nejsi zamilovaná do Tomáše Pacovského? :slightly_smiling_face:

Tak tohle jde dost mimo mě, sorry…

1 Like

V 1997 hlavně nikdo nevěděl co se děje. Třeba když jsem ještě nevěděl kde jsou Troubky, tak jsem si myslel, že je to nějaká podhorská vesnice, že neměli moc čas utéct. Doslova je to ale vesnice pod Olomoucí, ta voda tam tekla z hor třeba den. To jako nikoho nahoře nenapadlo, že když je nahoře průser, varovat vesnice dole?

Naopak letos byla extrémně přesná předpověď počasí, možná samotné meteorology překvapilo, jak přesná ta předpověď byla :smile: Čas na přípravu byl super.

Vidíš, ani jsem se tě nezeptal, jak jsi to přečkal Ty. :slightly_smiling_face:

Říkám pořád že holky jsou už mnohem dál než my kluci.

3 Likes

Aspoň je vidět, teda slyšet, že Kordovi u svých dětí podporovali češtinu :smile: ! A Esterka jde taky s dobou:
https://www.youtube.com/watch?v=7UXXWzdcfB0
a pro milovníky biatlonu:
https://www.youtube.com/watch?v=FCBp4W5VmqM
Tak, a teď dostanu taky veřejně prospěšné práce… Stačí, když umyju nádobí :smile: ?

4 Likes

Je to alarmující, ale i tady na fóru, přestože je tu několik málo holek, tak největší uplakánci jsou tu přesto kluci a vládne tady holka…

2 Likes

Hm… Znáš to Cimrmanovské: “Na svých cestách jednou Cimrman přenocoval u kmene, kde měla hlavní slovo žena. Byl to velmi zaostalý kmen…” :smile: .

3 Likes