Verstappen znovuotvoril tému odchodu: Ak nepresadia zmeny, ďalší rok mentálne nevydržím | Magazín F1 - F1online.sk

…popravdě, jeden bych nazval spíše darem pana Masiho, takže nebuď tak tvrdej :squinting_face_with_tongue:

3 lajkov

Zvítězil ten lepší :face_with_tongue:

1 lajk

… a to se pozná tím že má na konci více bodů? Aha :grinning_face_with_smiling_eyes:

1 lajk

Objektivně posouzeno subjektivním pohledem fanouška :smiling_face_with_sunglasses:

V jedné větě máš 2 neslučitelné jevy :man_shrugging:

1 lajk

To ale všetci piloti možno okrem jazdcov Mercedesu. O nepochopení som nepísal nič. Verstappen chce vyhrávať, lebo on na to má, ale auto a pravidlá sú na prd. Preto znechutene každú VC omieľa o tom ako je všetko zlé a mentálne to nevydrží. Tak sa prejavuje u pilota túžba vyhrávať v F1? Tak potom dobre, ale niečo mi tam nesedí.

2 lajkov

Ano, to je klasická mentální ateltika fans Maxe. On na to vždy má, jen všechno okolo je na prd, nikdy to není Maxem. A pak se tu Timur rozčiluje, že se člověk zarazí nad jeho onanováním nad Maxem, takovou zaslepenost jsem v rámci fanouškoství snad ještě neviděl

1 lajk

Nehľadaj logiku u niekoho, kto obhajuje nelogický výrok (umocnený nepoužívaním čiarok, ktoré sú pri výrokovej formulácii podstatné!) ako že tá logika “je naprosto v pořádku“ :wink:

Nemôžeš niekomu, tak neobjektívnemu, písať o objektívnych faktoch, pokiaľ jeho subjektívny názor je obmedzený, zaujatý a časom potvrdené, že aj nesprávny - klamlivý.

Max je skvelý pilot, rovnako aj Alonso, Hamilton, Russell… Rozdiely robia vyjadrenia tých pilotov, na ktoré niektorí “citlivejší” fanúšikovia reagujú pudovo - nelogicky/neobjektívne…

Toľko rozbor od MuDr. Shark :rofl:

1 lajk

Ok tak pak je vše v pořádku. Přišlo mi, že výrazem :

naznačuješ, že v tom moc logiky nespatřuješ. Ale vidím že jsem se mýlil.

No a proč ne? Chce jen vyhrávat, co je na tom zvláštního? Někdo je tam proto aby jezdil, byť třeba na posledním místě a nevadí mu to. No a Maxovi to vadí. A otevřeně přiznává, že na to není zvyklý a že si nezvykne.

1 lajk

To je dobře, že je pro Maxe víc první místo mezi amatéry, co jinak dělají pekaře přes týden, než jezdit v F1, to je ta správna mentalita vítěze a bojovníka

3 lajkov

Co jsem odpozoroval, tak umisteni pod P5 u Emila spousti brekot a myslenky na odchod.

Mas pravdu. Verstappen nema na to, aby vyhraval.

2 lajkov

Tym pekarom by sa v sucasnych autach aj celkom darilo, minimalne podla tvrdeni Alonsa.

2 lajkov

Ano, konečně to někdo popsal.

Pokud dojde k změně poměrů na 60:40 znamená to nárůst zatížení o 20%, tj:

• klikovka, ojnice, ventily, hlava, turbo
  • větší chladiče, vstupy, aero
  • převodovka, diferenciál, spojka, kardan

A určitě jsem na hodně věcí zapomněl.

V podstatě nové auto.

2 lajkov

Ale tak znáš to - nejlíp se mluví o penězích těch ostatních. To je všechno úplně jednoduché :smile: .

2 lajkov

Přesně tak, je to dost patová situace, pokud bude FIA chtít souhlas od všech.

S tou demokracií jsou vážně jen samé komplikace, mělo se s tím něco dělat :slightly_smiling_face:

2 lajkov

V F1 jsou trochu jiné počty. Tam každý utratí vše co může do posledního Groše a je jim jedno jestli účelně, nebo nezřízeně vyhazuje peníze do giga nesmyslně předraženého paliva, nebo do kyselin, které s ekologii nemají vůbec nic společného.

Proč si pořád myslíš, že pokud nastane odliv diváků (kvůli kterému by měly nastat ty zásadní změny, tak tu pořád někdo píše), tak se někdo přetrhne, aby nalil peníze do projektu, který směřuje k zemi a nikdo neví, jestli a kdy se zase vzpamatuje? O F1 je momentálně zájem z toho důvodu, že diváci masivně přibyli, ne obráceně.

Diváci hned odcházet nemusí. Sám jsem toho důkazem, že mě ani špatné roky od F1 neodradily, ale dnes je doba, že si mnozí rochní i na pohledech na Kena, či jak se ta zrůda dnes jmenuje.

az na to, ze si to vsetko cucas z prstu.

dnes maju v priemere povedzme ze 420kW na ICE a 350kW na kerse. to je 6:5 and nato aby dosiahli pomer 3:2 (6:4) mozU vytlacit na spalovak na 450kW co pri miernom zvyseni prietoku nie je problem a kers mozu zmensit na 300kW a mas tych 3:2 s minimalnymi upravami.

1 lajk