Verstappen zmluvne nebude môcť využiť Neweyho odchod, upokojuje Horner | Magazín F1 - F1online.sk

to som nevedel, ze sa rata keby…

3 Likes

Vo Ferrari nečakal, lebo hneď 2010 bojoval o titul, to nie je čakanie na úspech. Zvyšok opakovať nebudem, lebo už som to písal a zjavne to nečítaš:

Hneď prvú sezónu bojoval o titul, žiadne čakanie. Keď titul neprichádzal, tak sa tlačil do RB.

Bol nováčik, dva roky bralo titul Ferrari so Schumim, tretí a štvrtý rok mal titul Alonso, pričom ešte počas druhého titulového roku podpísal McLaren (čo bol dobrý krok). Ďalšie dva boli len preto, že po hanbe, ktorú narobil v McLarene, chcel odtiaľ narýchlo zdrhnúť a Renault bola jediná voľba. Tak ako aj tie posledné dva kedy nikto lepší od Alpine ho nechcel.

Opäť preto, lebo vo Ferrari úspech nedosiahol, RB ho nechcel, Mercedes ho nechcel, tak stavil na McLaren, kde to po neúspechu zabalil.

A takmer všade spálil mosty pri odchode.

Kde to můžeš potvrdit?

Again, můžeš doložit s kým Alonso jednal?

Again and again, dolož s kým Alo (ne)jednal.

4 roky jsou dlouhá doba, progres tam nebyl. Každopádně se vyvrátilo tvoje tvrzení, že čeká jen na hotový tým.

2 Likes

To, že sa aj s Hamiltonom tlačili do RB počas Vettelovej éry nie je žiadnym tajomstvom a netreba to nikomu dokladať.

Ty dolož tie dáta Mercedesu z 2016, ktoré si sľuboval v novembri (@Hedgehog je toho svedkom) a potom môžeš niečo pýtať. :slight_smile:

asi tak :slight_smile:

no a ako je to s tym neweym a timom na zelenej luke? kedy taky tim newey budoval a kedy na prvy sup s nim postavil konkurencieschopne auto? stale cakam na odpoved

tvrdil si, ze ani Newey nevie vybudovat za 3 roky konkurencieschopny tim ludi nato som ti dal argument z historie, ze Newey to uz urobil. Vtedajsi jaguar bol na urovni dnesneho Williamsu ci Sauberu. Takze mozes zase stiahnut schvost a schovat sa odkial si prisiel…

4 Likes

Helmutko začína Hogrovatieť, keď niekto vysloví názor, ktorý sa mu nepáči. Keď sa mu to nehodí, tak “keby” sa neráta a keď nemá ako inak, tak sa opiera o “keby”.

Alonsovi se prostě vyčitá uplně všechno a k tomu naprosto nesmyslně. Ale všichni mu fandí. Kouzlo. :grin:

2 Likes

Tak Jos jen tupě hejtuje, protože ještě nevstřebal Miami :slightly_smiling_face:

:slight_smile:
ale to vies, ze teraz si zlozil latku uplne na zem. vsetci to vidia. spravit search na slovo bez kontextu na to uz nemam co povedat.

2 Likes

ty fakt necitas na to na co reagujes
ja som tvrdil, ze ani newey nedokaze na zelenej luke za 3 roky vystavat tim a na prvy sup priniest konkurencieschopne auto a ty si k tomu ziadny argument nedal, lebo jaguar bol plnohodnotny tim, nestaval to newey od nuly ako dnes stavaju rbpt a tiez v 2009 to nebolo jeho prve auto od toho timu ako to bude v 2026 v pripade motora z rbpt

jaguar bol sice tim stredu pola, ale plnohodnotny konstruktersky tim. to nemozes ani nahodou porovnavat s vystavbou rbpt od uplnej nuly

zbytocne kopes. uvidime v 2026 kto co prinesie.

1 Like

tak nejak
a to keby som tam ja napisal cisto preto, ze on tam zacal s “keby alonso”

ak by to napisal v inej diskusii tak ok, ale zacat s keby a potom hned v dalsom prispevku keby kritizovat ked to pouzije iny je tak trochu sranie si do huby

1 Like

a bude nejaky priklad kedy niekto z nuly vystrelil hned medzi top konkurenciu? ci?

Prazdny komentar hodny persne Hogra, ked uz nema co. Ziadny search na slovo bez kontextu som nespravil, len @mp1 ta pekne chytil ako sa motas a prevracas podla toho ako ti to pasuje s tym “keby”. :slight_smile:

Brawn GP. :slight_smile:

Nebolo to sice z nuly, ale ani RB nesiel uplne z nuly, ale po kupeni ineho timu. Ale zas uspech Brawnu bol postaveny na jednej veci a ako rychlo prisiel, tak rychlo aj odisiel.

2 Likes

Však se taky Brawn GP rázem vyšvihl za procentuálně nejúspěšnější tým v celé historii F1 a nejspíše už ho nikdo nikdy nepřekoná.

1 Like

co melko chytil to neviem, ale moja reakcia bola na toto:

2006 zacal, 2009 uz konkuroval top stajniam. To ze Jaguar existoval aj pred 2005 je uplne irelevantne. Cela struktura a tim ludi bola nastavena nanovo. RBPT tak uplne na zelenej luke nie je, dokonca ani status noveho dodavatela nedostali. Pointa je ta, ze maju vsetko aby sa im to podarilo, co samozrejme nie je garancia nicoho…

no len brawn nestaval na zelenej luke, ale prebral jeden z vtedy najbohatsich timov, sice nasledne isiel na zotrvacnost, ale to auto postavil tim s jednym najvacsich rozpoctov ak nie vobec najvacsim v tych rokoch

mne ide o to ci niekto vie o time/vyrobcovi motorov ktory na zelenej luke postavil za 3 roky novy tim a na prvy sup prisiel do f1 a bol konkurencieschopny k top timom, lebo to je to o co sa rb s rbpt snazi a preco tvrdim, ze oproti dnesnym dodavatelom motorov v f1 ma minimalnu sancu byt konkurencieschopny hned v 2026 a plati to aj o audi