To je to, co nikdy nemal. Vzdy hladal len prestup do aktualne najsilnejsieho timu, az to nakoniec vsetci prekukli a skoncil v podpriemernom McLarene. Aj do Astonu isiel preto, lebo v silnejsich timoch nemal o neho nikto zaujem.
Detekce lži znovu aktivována
Tak neveril Redbullu tak ako teraz skoro nikto neveri projektu RBPT.
Zase prazdne dristy a pokus o hadku. Honziku ved daj nejake fakty. Mal nejaky top tim zaujem o Alonsa, ked posobil v Alpine (alebo pred Alpine)? Nikto z trojice RB/Ferrari/Mercedes o neho ani nezakopol.
A jak můžeš vědět, kdo s kým jednal? Prostě prázdný kecy
To je to, on vzdy vyhladaval len hotovy top tim, v ktorom by isiel hned na titul. Nikdy nemal zaujem si pockat a vybudovat tim. Najskor skocil z Renaultu do McLarenu, potom odtial odisiel s dlhym nosom naspat do Renaultu, vo Ferrari cakal okamzity uspech, ked ho nemal, tak sa pokusal natlacit do RB na vrchole. Ked bolo Ferrari v 2014 tragicke, tak odtial odisiel do porovnatelneho McLarenu.
Tento rok sa opat pokusal pripominat Mercedesu aj Red Bullu, ze je jediny volny majster sveta. Tolko jeho lojalnost k Astonu.
Bohuzial kde prisiel, tam to islo dole vodou bud okamzite alebo po case a vsade palil mosty, ked nedosiahol uspech. To mu v kariere urcite uskodilo aku povest si vybudoval.
Ked sa pozriem na to, kolko cakal na uspech Schumacher vo Ferrari, Rosberg v Mercedese, Verstappen v RB alebo kolko je ochotny cakat Norris s Leclercom vo svojich timoch, tak presne takato trpezlivost Alonsovi v kariere chybala.
Evidentne nikto s Alonsom. Keby ano, tak nesedi v Astone.
A můžeš to doložit z těch jednání?
A ty môžeš doložiť opak?
Základní pravdilo, důkazní břemeno je na straně toho, co něco tvrdí. Jos tu zase nesmyslně píše příběhy, protože si to myslí
On na ten uspech ale cakal, ale v zlych stajniach. Jedine co sa mu da vycitat je nedostatok odvahy v 2008 ked mu Horner nukal dvojrocny kontrakt. Tam to fakt mohol skusit, pretoze Ferrari nebolo na tom az tak fantasticky aby koli nim musel zahodit jeden rok v Renaulte. Osobne si myslim, ze velku porciu viny ma Briatore.
Presne tak… Pamataj si to dobre
Ja netvrdim, ze s nim niekto jednal, lebo zjavne to tak nebolo. Tvrdim, ze sa zufalo pripominal Mercedsu a RB cez media ako je jediny volny majster sveta. Tieto jeho vyjadrenia si mozes dohladat aj v clankoch na tejto stranke.
Tak sa vratme k Hornerovi a tvojmu obvineniu zo sexualneho obtazovani ty dielo incestu.
Kde konkretne cakal na uspech?
Vsade kde bol dlhsie, tak len preto, lebo ho v lepsej stajni aktualne nechceli.
Takže tu tvrdíš sám něco, co nemůžeš doložit, a protože si dostal zase argumentační nálož, tak urážíš, jako 15-ti letej kluk? Hmm, to jsi fakt borec, zalez si do své ulity, kde jsi přesvedčenej o své pravdě, protože pokaždé co tu s někým arguemtnuješ, tak dostaneš hroznou nálož, a potom tu jen vyplakáváš a kopeš
Mna snad yebne. Co to vidi, oko moje
Mas praUdu. Od teba vzdy dostanem naloz, a preto takmer vzdy po debate so mnou vsetkym vycitas, ze si ma zastavaju.
No nic Honziku, idem trenovat, aby som sa vedel branit pred tvojim agresivnym sugardaddym a pri naznaku highkicku som ho vedel zrusit ako progresivci slovenske obcianstvo po kazdych volbach. Pekny a zmysluplny vecer ti zatial prajem.
Vo Ferrari cakal dost dlho, 5 rokov. Odisiel len preto, ze nevidel svetlo na konci tunela. (aj ked do este horsieho)
Ferrari 5 let. Renault 4 roky, pak 2 roky a pak zase 2 roky. McL 4 roky. Nevím co si tady Jos představuje
no to som nevedel, ze rb postavil tim na zelenej luke
noze nam nieco o tom napis ako rb kupil prazdnu halu kdesi v anglicku, prisiel tam newey a zostavil uplne novy tim ludi a na prvy sup vo svojej prvej ostrej sezone ten tim prisiel s konkurencieschopnym autom
ty asi zijes v nejakom paralelnom vesmire
helmutko poriadne citaj na to na co reagujes
a keby a keby neodisla honda tak nebere rb titul ani v 2010 a bohvie ci vobec, lebo bola to honda co najlepsie pochopila nove pravidla a nie rb