Verstappen zmluvne nebude môcť využiť Neweyho odchod, upokojuje Horner | Magazín F1 - F1online.sk

To je to, co nikdy nemal. Vzdy hladal len prestup do aktualne najsilnejsieho timu, az to nakoniec vsetci prekukli a skoncil v podpriemernom McLarene. Aj do Astonu isiel preto, lebo v silnejsich timoch nemal o neho nikto zaujem. :slight_smile:

Detekce lži znovu aktivována

Tak neveril Redbullu tak ako teraz skoro nikto neveri projektu RBPT.

Zase prazdne dristy a pokus o hadku. Honziku ved daj nejake fakty. Mal nejaky top tim zaujem o Alonsa, ked posobil v Alpine (alebo pred Alpine)? Nikto z trojice RB/Ferrari/Mercedes o neho ani nezakopol. :slight_smile:

A jak můžeš vědět, kdo s kým jednal? Prostě prázdný kecy :grinning:

To je to, on vzdy vyhladaval len hotovy top tim, v ktorom by isiel hned na titul. Nikdy nemal zaujem si pockat a vybudovat tim. Najskor skocil z Renaultu do McLarenu, potom odtial odisiel s dlhym nosom naspat do Renaultu, vo Ferrari cakal okamzity uspech, ked ho nemal, tak sa pokusal natlacit do RB na vrchole. Ked bolo Ferrari v 2014 tragicke, tak odtial odisiel do porovnatelneho McLarenu.

Tento rok sa opat pokusal pripominat Mercedesu aj Red Bullu, ze je jediny volny majster sveta. Tolko jeho lojalnost k Astonu.

Bohuzial kde prisiel, tam to islo dole vodou bud okamzite alebo po case a vsade palil mosty, ked nedosiahol uspech. To mu v kariere urcite uskodilo aku povest si vybudoval.

Ked sa pozriem na to, kolko cakal na uspech Schumacher vo Ferrari, Rosberg v Mercedese, Verstappen v RB alebo kolko je ochotny cakat Norris s Leclercom vo svojich timoch, tak presne takato trpezlivost Alonsovi v kariere chybala. :slight_smile:

2 Likes

Evidentne nikto s Alonsom. Keby ano, tak nesedi v Astone. :slight_smile:

A můžeš to doložit z těch jednání?

A ty môžeš doložiť opak? :joy:

Základní pravdilo, důkazní břemeno je na straně toho, co něco tvrdí. Jos tu zase nesmyslně píše příběhy, protože si to myslí

2 Likes

On na ten uspech ale cakal, ale v zlych stajniach. Jedine co sa mu da vycitat je nedostatok odvahy v 2008 ked mu Horner nukal dvojrocny kontrakt. Tam to fakt mohol skusit, pretoze Ferrari nebolo na tom az tak fantasticky aby koli nim musel zahodit jeden rok v Renaulte. Osobne si myslim, ze velku porciu viny ma Briatore.

Presne tak… Pamataj si to dobre :v:

Ja netvrdim, ze s nim niekto jednal, lebo zjavne to tak nebolo. Tvrdim, ze sa zufalo pripominal Mercedsu a RB cez media ako je jediny volny majster sveta. Tieto jeho vyjadrenia si mozes dohladat aj v clankoch na tejto stranke. :clown_face:

Tak sa vratme k Hornerovi a tvojmu obvineniu zo sexualneho obtazovani ty dielo incestu. :smiley:

1 Like

Kde konkretne cakal na uspech?

Vsade kde bol dlhsie, tak len preto, lebo ho v lepsej stajni aktualne nechceli.

Takže tu tvrdíš sám něco, co nemůžeš doložit, a protože si dostal zase argumentační nálož, tak urážíš, jako 15-ti letej kluk? Hmm, to jsi fakt borec, zalez si do své ulity, kde jsi přesvedčenej o své pravdě, protože pokaždé co tu s někým arguemtnuješ, tak dostaneš hroznou nálož, a potom tu jen vyplakáváš a kopeš :slightly_smiling_face:

3 Likes

Mna snad yebne. Co to vidi, oko moje :joy::joy:

2 Likes

Mas praUdu. Od teba vzdy dostanem naloz, a preto takmer vzdy po debate so mnou vsetkym vycitas, ze si ma zastavaju. :joy:

No nic Honziku, idem trenovat, aby som sa vedel branit pred tvojim agresivnym sugardaddym a pri naznaku highkicku som ho vedel zrusit ako progresivci slovenske obcianstvo po kazdych volbach. Pekny a zmysluplny vecer ti zatial prajem. :clown_face:

Vo Ferrari cakal dost dlho, 5 rokov. Odisiel len preto, ze nevidel svetlo na konci tunela. (aj ked do este horsieho)

1 Like

Ferrari 5 let. Renault 4 roky, pak 2 roky a pak zase 2 roky. McL 4 roky. Nevím co si tady Jos představuje :grinning:

2 Likes

no to som nevedel, ze rb postavil tim na zelenej luke :slight_smile:
noze nam nieco o tom napis ako rb kupil prazdnu halu kdesi v anglicku, prisiel tam newey a zostavil uplne novy tim ludi a na prvy sup vo svojej prvej ostrej sezone ten tim prisiel s konkurencieschopnym autom :slight_smile:

ty asi zijes v nejakom paralelnom vesmire

helmutko poriadne citaj na to na co reagujes
a keby a keby neodisla honda tak nebere rb titul ani v 2010 a bohvie ci vobec, lebo bola to honda co najlepsie pochopila nove pravidla a nie rb