Keď sa na trati stretnú Max Verstappen a Lewis Hamilton, diváci pred televíznymi obrazovkami sa môžu začať zalizovať. V Rakúsku sme videli tvrdý súboj medzi dvoma majstrami sveta, pri ktorom lietali iskry. Verstappen sa dožadoval penalizácie pre pilota Ferrari, no podľa Hamiltona to prehnal so svojím optimizmom.
Pěkný souboj. Je vidět že Lewis je zpět a jezdí výborně. Na tom souboji bylo vidět jak to má vypadat mezi mistry světa. Max to zkoušel a Lewis mu vzkázal že tudy to nepůjde.
Požadovat trest pro soupeře je povinnost každého pilota v F1, jinak přijde o licenci.
Jj, byly to krásné souboje. Na co jiného bychom se asi tak měli koukat než na boj kolo na kolo, to je snad jasné. Žalování mají piloti bohužel v popisu práce .
Teploty boli slušné, ale keď sa človek chodil schovať do tieňa keď nebola akcia na trati a pravidelne sa chladil mokrým uterákom, tak sa to vydržať dalo. Ale taký dážď v polke pretekov by prišiel vhod.
Nebolo to o nič horšie ako letné festivaly v takýchto teplotách.
Na Steiermarku? Tam je super výhled, ale ochrana před sluncem teda žádná… Tři měsíce jsem si stýskala, že tam nebudu, a nakonec jsem tak ráda jak jen můžu být . Dostatečně jsem se tam spálila v r. 2022 a to zdaleka nebylo takové vedro jako teď… No nic, hlavně, že sis to užil, závody byly na rozdíl od loňska pěkné i pro Maxfans .
Steiermark mi príde ešte trošku lepší, čo sa týka výhľadu, ale na druhú stranu RB Grandstand má pod sebou celkom slušný tieň, dosť veľa toaliet, pitnej vody a občerstvenia.
Už sú lístky na budúci rok v predaji a akurát rozmýšľame, že by sme dali o rok 3 Corner Steiermark, nech máme každý deň trošku iný zážitok a zažijeme aj hlavnú tribúnu.
Veľa ľudí to tam podcení a v minulých rokoch sa mi to tiež stalo. Ale tento rok už som bol poučený a pod šiltovkou som nosil mokrý uterák a cez nohy ďalší, keď som bol na tribúne. A zároveň sa celkom zodpovedne krémujem, takže tento rok bez najmenšieho náznaku spálenia a dokonca aj to teplo sa dalo v pohode prežiť vďaka tým uterákom, ktoré mi robili aj tieň aj ma chladili.
A tak ja som si to užil aj minulý rok. Samozrejme tie preteky stratili to nadšenie a atmosféru bez Maxa, ale aj keby Max vôbec nejazdil, tak je to super víkend, asi najlepšia atmosféra čo som zažil a aj perfektný sprievodný program (ten bol za mňa najlepší v 2024 - vtedy mali Flying Bulls najlepší program).
My jsme právě měli Corner Steiermark, v pátek RB už nevím jaký, v sobotu Start-Cíl a v neděli Steiermark. Úplně super. Já zase zvažuju T3 nahoře, ale nebudu plánovat a nechám to koňovi .
Ja by som si rad pozrel zavody, kde do neho niekto nabura, tak ako to on robil Hamiltonovi 21 a Norrisovi 24. Ako by vyplakaval. Najvacasie prasa na trati a on sa ide stazova, ze ho niekto vyviezol ? A bez kontaktu ? To je fakt vtipne
V takychto situaciach by nemal ani len stlacit vysielacku. Tu vidno pravy charakter majstra sveta.