Verstappen žiadal trest pre Hamiltona, ten mu odkazuje: Nečakaj, že majstra sveta obehneš po vonkajšku | Magazín F1 - F1online.sk

No prostě klasický článek na téma “vůbec nic se nestalo, ale musíme z toho udělat téma” :frowning:

Ono to totiž přesně tak bylo - nestalo se vůbec nic… Max dobře útočil, Lewis se tvrdě (ale taky dobře) bránil, oba byli dost chytří na to, aby nedošlo ke kontaktu. Logicky si Max do vysílačky zabrblá (Lewis by udělal to samé), komisaři to posoudili podle mne správně jako “no problem”. Po závodě si jen podali ruce a spíš se nad tím bavili, protože oba vědí, že to nic vážného nebylo.

No ale takle se to samozřejmě mediálně podat nedá, musí být titulek “žádal trest-Lewi mu vzkazuje… “ :slight_smile:

5 lajky

V každom prípade súbojom s Hamiltonom stratil Verstappen čas čo ho spolu s nie celkom dobrou stratégiou pravdepodobne obralo o víťazstvo.

1 lajk

Koukám, že Max v té tvé hlavě bydlí tak dlouho, že si tam už nahlásil trvalé bydliště. Ma tam luxusní plne zarizeny obyvak s výhledem na tvůj vztek.
Měl bys mu naúčtovat daň z nemovitosti, beztak uz tam ma postavenou celou garáž Red Bullu. :grin:

3 lajkov

Do vysílačky dnes v F1 hlásí každý sebemenší kontakt nebo vytlačení úplně každý jezdec, protože tím okamžitě vytváří tlak na komisaře, aby situaci prošetřili. Je to standardní součást moderního závodění, ne projev charakteru.

Nebo vlastne pockej , uz si vzpominam Hamilton s Norrisem a jini do té vysílačky celou kariéru jenom recitují básničky, že jo?

Vubec me nezajima, stejne jako ty, nebud prekvapeny.

Vzdycky prilezes kdyz se Emilovi neco “ podari “ , no boze dojel druhy, na Intergalaktickeho Krista trochu malo co myslis…kdyz v sobotu neudrzel auto na trati tak si zalezl pod postel, stejne jako @Jos_Is_Back ktery navic predstira ze byl v Rakousku na F1 a omyval se tam kazdou chvili mokrym rucnikem…jste oba tak trapni…

bathtub

3 lajkov

Ty ho tak moc ignoruješ, až je z toho tvůj celoživotní koníček :grin:

Statistika tvých komentářů mluví jasně: Max tě nezajímá jen vteřinu předtím, než začneš psát další hate na tema Emil a jeho fans :wink:

Popírání reality je první fáze. Brzy se s tím Maxovým úspěchem smíříš a kdyz ne , nevadi, pokracuj . cela diskuze se tim bavi :upside_down_face:

1 lajk

Ch chi o jakem uspechu to zase mluvis, druhyyyyyyy :rofl: , jako loni v sampionatu, to je teda.

Emila znam osobne, jen se tak spickujeme, jsme kamosi.

Jak rikam, kdyz jezdi Emil tuzku tak jste zalezli a jen co se mu podari aspon bedna tak tady zacnete hnojit a prudit ko-koti, jste banda zoufalcu v cele s @Jos_Is_Back

3 lajkov

nezapomen :wink:

Warakare Warakare, do roka a do dne, do roka a do dne…

To je nas cely milovany BOB . hejty na Maxe a vyhrozovani jeho fans .. :smiling_face_with_sunglasses:

2 lajkov

Steiermark je za mňa (hoci som sa bol na nej len pozrieť, ale nesedel som tam) najlepšie miesto na sledovanie pretekov.

T3 môže byť tiež super výhľad, ale na tú ísť nechcem kvôli tomu, že do fanzóny treba ísť mimo areál (vyjsť von a ďalším vstupom dnu) a tie možnosti na občerstveni sú tam menšie.

Ale mne osobne sa páčil aj General Admission keď som bol. Za tie peniaze je to super. Nie je to taký komfort ako tribúna, ale na Red Bull Ringu na tom kopci to má svoju jedinčenú atmosféru a človek sa tam vie zoznámiť aj s inými partiami. :smiley:

4 lajkov

Emil se zase predvedl, dostal v souboji nalozene, pak chtel pro soupere trest, je to slaboch.

Mas s BLBOM ale vydrz :grinning_face_with_smiling_eyes:

3 lajkov

Bol to nerovny boj, RB ma evidentne omnoho silnejsie auto nez Ferrari, ten celkovy balik nie je dobry, ja neviem co bude na silverstone a v spa… navyse praca s pneu tiez nebola uchvatna…

1 lajk

Ako vzdy si to nepochopil, ale neboj uvediem ta na srpavnu kolaj.

Tu nejde o stazovanie do vysielacky. Tu ide o to co Verstapen stvaral v minulosti na trati a vsetko sa mu prepieklo. A teraz ma tu drzos stazovat sa, ze ho Hamilton vyviezol ku krajnici ???

Prave Verstapen by mal byt tym poslednym jazdcom, ktory by chcel na nieco taketo poukazovat a oznacovat to ako priestupok hodny trestu, ked on sam v minulosti nemal problem vpalit do supera a vytlacit ho uplne mimo trat a to niekolko krat. A potom sa vyhovoril, ze nedobrzdil. A ty mi tu pises o tom, ako sa Hamilton ci Norris stazuju do vysielacky ? :smiley:

Skus najprv spocitat 2+2 a potom prejdi na nasobilku.

1 lajk

Pre tých čo nikdy nepozerali F1,ten zbytočný zadarmo “majster”nie je speť len má ako vždy auto dobre,to je celé,prestaňte na Tom niktošovi už oznamovať ,nikdy nebol dobrý ,a teraz pomalí ,m a l d o b r é a u t o

1 lajk

Opet si nepochopil psane slovo. Opet si dokazal, ze mozna poznas pismenka, ale obsah je nad tvoje moznosti Kdyz uz jsme u tech vymen lichotek​:face_blowing_a_kiss:

To, ze to sam jezdec delal preci neznamena, ze nemuze nadavat kdyz to dela nekdo jiny ne? Nebo myslis, ze takovy fotbalista ktery krici na rozhodciho FAUUUL!! v zivote nefauloval?

Chtelo by to klimu, to horko nedela dobre​:crossed_fingers:

2 lajkov

FestTrappen stlaca gombík,hej vytlačil na ten červený kombík, nariadujem,žiadam trest je som Pán Boh proste Best

1 lajk

Cize ty ides mna poucovat co som ako myslel ???

Ak dovolis pisal som to ja.

A bavime sa nie o plakani do vysielacky, to nech si kludne robia. Ale nie jazdec, ako Verstapen co umyselne vraza do superov.

A to je ten rozdiel.

A to si uz tak strateny, ze sem pleties futbal ?

Trapas…..

Coze , zase si to nepochopil? Hmm. To jsem mel asi cekat. Na druhou stranu jsem myslel, ze analogie s forbalem by mohla pomoct pochopit danou vec i nekomu jako si ty. Bohuzel kde voda netece… nic neroste.

Dobrou​:face_blowing_a_kiss: