Verstappen zamotal hlavu pilotom NLS: Nikto si nevie vysvetliť jeho trik | Magazín F1 - F1online.sk

Warakare, když alespoň něco lajkuješ, tak si přečti co a není to jen v této diskuzi, Jos tohle razí dlouhodobě.

1 lajk

Nádherná práce. :+1: Práci naších předků obdivuji stále více. Nejvíce se mi líbí jak umně dokázali přidat k funkčnosti i velký díl umělecké hodnoty. Tady by se hodil smajlík v podobě Pana Vajíčka jak smeká klobouk.

1 lajk

Od jedne do sta, vyjadri jak hodne ti vadi kam davam a nedavam like?

Ja videl, ze Jos psal ze si schopen vyzdvihovat Alo vykony oproti duchodcum a zaroven pomlouval Maxe v DTS…nikde jsem nevidel, kde by Jos psal hanlive komentare na Dakar jako takovy, natoz mu tam dal like. A vubec. I kdyby. Co to proboha resis? Ja dam obcas like i Bobovi a to je co rict​:grin:. ( dokonce i tobe​:wink:)

Smir se s tim, ze ruzni lide maji ruzne nazory a ze je i vice pohledu na jednu vec.

4 lajkov

Dělíš si srandu? a co teda celou dobu řešíš?

Fakt si alespoň utřiď myšlenku, kterou tu chceš prezentovat, protože tohle neustále kroucení není už ani vtipný

s tím souhlasím, proto bys tu nemusel dělat křížové výpravy, když někdo napíše názor co se ti nelíbí

Vzdavam to. Prijde mi, ze si BOT naprogramovany pretocit vyznam jakekoliv diskuze, prispevku ci slova. Ani za ty roky si se nezmenil a asi uz nezmenis. Kolik danych nekonecnych diskuzi si uz vedl s polovinou daneho foru, kde se ti vsichni snazili vysvetlit, ze veci pretacis, vytrhujes z kontextu atd. Tobe nejde o to se neco dozvedet. Tobe jde jen o to se s nekym virtualne pohadat jinak to nevidim. Neexistuje s tebou diskuzni SMIR. Vzdy napises neco dalsiho kde se snazis prezentovat jako vitez dane diskuze. Nechci se te vazne nejak dotknout, neznam te. Ale co mohu soudit dle tvych prispevku nabiram dojmu , ze mas nejspis problem se sebeuznanim v realnem zivote a tady se snazit nabyt rovnovahy.
Promin…. Ale jdu se venovat vnouceti.

Edit:

Jsem narazel na to kam davam ja ci nedavam like. Tobe muze byt u zadele A na otazku co resim, nic neresim jen reaguji na tvuj prispevek k Josemu svym nazorem na dany prispevek.

To uz pises podruhe a vytahl si to z jineho pripevku a opet bez kontextu .. a uz ponekolikate Jos nehanil Dakar ale psal fakta. Ano zamerne vybral jen ty co te vytoci, ale nelhal. Pohar poloplny vs poloprazdny ..znas to?

Kde presne Jos pomlouva Dakar?? Co za nepravdu uvedl v jeho prispevku?

Proti Dakaru nemám nič, je to ale špecifická sútaž a Alonso na Dakare žiaden úspech nedosiahol a niektorí jazdci, ktorí skončili pred ním sů vyslovene no name dôchodcovia, ktorí vo svete motoršportu nedosahli nič. Jedine Sainz senior je obrovské meno, ale mal už pred 60kou,
takže je to tak isto (motoršportový) dôchodca.

Rozumim tomu, ze rad by si mel v diskuzich prevahu , ale smir se s tim ze obcas nekdo zareaguje na tvuj prispevek a snazi se poukazat na zavadejici obsah , zvlast kdyz to delas tak casto.

4 lajkov

Tak to vidis dost skreslene. Lebo v roku 2024 mal Verstapen top monopost a ziskal si na zaciatku naskok. A ked uz bol McL silny a RB upadol, tak McL kradlo body ferrari. Ktorych dvojica Sainz a leclerc jazdili bravurne a robili v niektorych VC velke problemy Mclarenu. A potom sa zase Rb dotiahol a bol v niektorych VC pred McL.

Cize skratene, McL v jednej sezone bojvoal s dvoma timamy.

Kdezte v roku 2021 si zase Verstapen spravil naskok na Hamiltona a Hamilton mal az na konci supercaru a tam nedal Verstapenovi ani len pricuchnut k prvemu miestu. Preto ho Verstapen bural kde sa len dalo, aby vypadli obaja.

A nemal sancu ani v poslednej VC a videli to vsetci, preto to Masi zobral do svojich ruk. Myslel si, ze bude milovany za to, ze ukonci dominanciu Hamiltona a Mercedesu. A hlavne nedovoli mu umiestnit sa uplne na spici nad Misom…

Podstatne je, ze si reagoval…. Ako si spominal v nedavnej newske, vraj sa nedrzim temy :smiley:

Znova si si nasral do huby a to uz niekolkokrat :speak_no_evil_monkey:

Oblubil si si ma, viem… Musis si niekoho najst este pred tym, ako Max plachne, kym je este ako tak na vrchole v spomienkach.

Myslím že to naopak pěkně sedí, příliš nízko předek, obrubníky, a přední spoiler nevydržel :wink:

1 lajk

Seriem do huby akurát tebe. Dúfam, že ti chutí.

Čo by si ty bezomňa robil keby som nezareagoval? Veď by si sa zavesil.

Jako vazne uz napisu ADMINOVI :. jak to , ze vy tady muzete "Seriem do huby”.. a me blokuji kdyz napisu 8 Drive to survive “■■■■■” ?? to nevymyslis

edit: 8 drive to survive seri.e hahaha :upside_down_face:

2 lajkov

Keď budeš primitívom ako je @D.COULTHARD s-rať do huby, tak tu budeš mať aj ty privilégiá. :joy:

2 lajkov

Warakare Warakare, do roka a do dne, do roka a do dne…

eyes

..vyhraju ve sportce? :heart_eyes:

1 lajk

Jestli nevsadíš, tak máš zaručenou výhru něco kolem dvou stovek. :hugs:

1 lajk

Dik, ale ja nie so mfekalista… skus zajst niekam do starobinca, mozno tam najdes to co hladas :smiley:

Bob je hamiltonovec, ktorý je frustrovaný, že sa Hamiltonovi posledné roky nedarí a ešte aj z toho v akom tíme Hamilton jazdí. Ak by Max v Nemecku vyhral, tak by tvrdil, že sa ľahko vyhráva s jeho skúsenosťami z F1 proti slabším súperom :clown_face:

3 lajkov

Ty asi nevieš, že nestačí mať majstrovské auto prvú polovicu sezóny, ale treba potom minimalizovať straty v druhej polovici a v 2024 to Max predviedol bravúrne. Pre porovnanie si niečo také zažil aj Jenson Button v 2009, ale s tým rozdielom, že on si v druhej polovici 09 už ani neprdol, kdežto Barrichello ukázal, že s tým autom sa ešte stále dalo poriadne “prdnúť”. Jenson mal dosť šťastie, že to napokon uhral, ale Max hlavne v Brazílii 24 ukázal jak sa to robí, do psej matere!

1 lajk

Zajímavé jak se dá zastrašování lehce proměnit v chytrost.

95 Jensonových proti 77 Rubensových. Větší hrozba byl Vettel s 84 body.
Jenson přiznal, že konec sezóny jezdil na jistotu, aby o titul zbytečně nepřišel.