Cakam, kedy ta oznacia za moj dalsi ucet. ![]()
Neber si to osobně, to je normální pokrok
. Od té inovace to průběžně zlobí i mě a asi nejen mě. Pokud teda nepíšeš něco natolik nezveřejnitelného, že to neprojde přes ty permoníky, kteří v mých představách celý internet obsluhují
.
Nebo už jsem tu příliš dlouho a mám v pamětích moc dat…. Navíc i hodně fotek a plnou schránku… Možná nějaký reset?
Jestli se mě vážně ptáš, tak je něco špatně
. Ale aspoň se s Tebou nebudu hádat, návrhy řešení určitě dobré…
Pro mě je vrchol techniky zhruba tohle:
Smat se neni zakazano a je to zdrave
. Sada gum v kvalde a samotne zavody jsou dve rozdilne veci. Chapal bych kdyby dostali trest posunu nekolik mist na start rostu jako se to dela v F1 kdyz se provinis v kvalde. A ten splitter se samozrejme nezlomil sam od sebe(. I kdyz? ), ale take nikde neni dano, ze za to muze pilot.
chapu, ze kdo chce psa bit hul si najde… tady v tom pripade to vsak prijde zbytecne.. ale co je komu po chuti![]()
Taky se mi to ted stava a Xiaomi ani plnou pamet nemam….holt technologie![]()
Jediny ktery porovnana ruzne motosporty a jejich dulezitost si ty. A to jen proto, ze chces vyzdvyhnout vykony Alo a znehodnotit vykony Maxe. Kazdy sport je jedinecny a unikatni. Jak Alo tak Max jsou uznavanymi jezdci pro svuj jedinecny talent a vysledky. A stejne tak jak i v realnem svete maji sve fanousky a ty kteri je nemusi. Ocernornovat jednoho ci druheho ci porovnavat jednotlive sporty nedava smysl, protoze nazory ostatnich nezmenis. Zvlast kdyz pritom budes prekrucovat faktama tak jak to sedi tvemu narativu nebo zamerne vynechavanim druhym faktu.
Max dojel 39- fakt- to se mi libi to necham
Maxovi se porouchalo auto, po 30 min vyjizdel na 80 miste a dotahl to na 39- fakt- to se mi nehodi to vynecham.
Asi tak…
hm
a ještě si ten příspěvek lajknul, tak ti nevím Karle, ale příště se vyser na ty tvoje klapky na očích, jinak jakýkoliv diskuze je zbytečná
Zase si vytahl jednu vetu z jednoho prispevku? Mam taky probirat tvoje prispevky a delat prinscreeny jedne vety abych dokazal svuj point? Zmeni to neco? Tvuj pohled na vec? Nemyslim si….
Nech si svuj nazor a ja si necham ten svuj.
Pohodovy den ![]()
To máš pravdu Jířo. Ten upgrade fóra jsou jen samé problémy… aneb když se v něčem hrabe ajťák a vymýšlí vymyšlený.
To je jak ve stavebnictví. Nikdo nevymyslel nikdy nic lepšího než obyčejnej provázek, přesto furt vymyšlejí nějaké hitech lasery, ktere jsou ničemu.
Neutíkej zase z idksuze, když zjistíš, že si napsal blbost. Buď lepší, omluv se za to a příště použíj kritické myšlení. Jos tu běhá s pěnou u huby celou dobu (akorát pod 6 účty za tu dobu) s tím, že za každou cenu shazuje jiné piloty než je Max. A k tomu shazuje i jiné soutěže, pro tebe osobně je Dakar soutěží no name důchodců?
Najviac sa mu nehodi to, ze Max po starte z 5. miesta sa dostal do vedenia a vybudoval 30 sekundovy naskok a jeho vykon a predbiehacie manevre dvihali zo stoliciek komentatorov aj superov.
Jos nikde nebehá, Jos kľudne sedí a smeje sa.
A ak máš penu okolo huby, tak odporúčam zlepšiť ústnu hygienu, lebo ti tie lopaty z papule vypadajú.
Minule si písal o 5 účtoch. Ktorý pribudol?
Tak alespoň už nepíšeš nesmysly o tom, jak furt někde cestuješ a přiznáš, že furt smrdíš doma ![]()
Jestli k Těm hodinám nepustí ajťáka, tak ty hodiny můžou bez problému fungovat i několik staletí.
Ale hezký, ne? Co by se na tom taky mohlo pokazit. Tyhle jsou z 18. století a sloužily ve věži Klementina.
Uz jsem to psal jednou. Diskuze neni souboj. Neni vitez nebo porazeny, je to vymena dvou uhlu pohledu. To ze ti nekdo hned neodpovi, nezareaguje na tvuj prispevek neni utek, ale treba ho uz to neba nebo nevidi duvod v dane diskuzi pokracovat protoze vse z jeho strany bylo receno.
Nikdo nepsal, ze Dakar je no name soutezi duchodcu ( paneboze, proc ty vse musis prekrucovat??). Na druhou stranu rikat, ze se Dakaru ( stejne tak i DTS a jinym serii) nezucastnuji amateri ci duchodci je take nespravne.
Vis co je nejvtipnejsi, ze Alo i Max jsou znami svym vrelym vztahem a vzajemnym respectem. Proto me docela zarazi rivalita az nenavist jejich vlastnich fandu mezi sebou
. Ja treba oba mam rad daleko vice nez tu mladsi generaci viz Lin, Had, Bor atd. Asi to bude vekem ( u me).
Chtel bych videt admina jak si cte chat a drbe se za usima a rika si jak se dostali k hodinam ![]()
Adminovi jsme myslím už předvedli jiné diskuzní veletoče na to, aby ho rozhodily nějaké hodiny
.