Verstappen zamotal hlavu pilotom NLS: Nikto si nevie vysvetliť jeho trik | Magazín F1 - F1online.sk

No vidíš, Max nevie ani čo je jazdiť na istotu :smiley:

Příběh Jensona je zcela vyjímečný. Ten se s Emilem nedá srovnávat a vlastně ani s nikým jiným.

Fandim formulim, mam rad kvalitni piloty.

Ano vyhrajes ve sportce.

To potom milujes Verstappena. som rad ze si to priznal.

5 lajky

Najprv budem reagovat na to co si psial o Bobovi.

Ja mu tiez fandim a vobec mi nevadili roky v mercedese, ked dostaval od Russella. Zavody neodzrkadluju to, ci si frustrovany, alebo nie. Ak niekomu fandis, fandis mu stale. Aj proti leclercovi hra druhe husle a tiez mi to nevadi. Aj ked bude jazdit v Cadilacu na poslednych prieckach, aj tak budem fandit. Tituly uz ma. A je stale tam, lebo ho to bavi.

To je pravda, myslim, ze viac jazdcov aj tych zo stredu pola by zajazdilo dobry vysledok, kedze maju vacsi trening uz len so zatazou, ale aj s jazdou v rychlich monopostoch na hrane a za nou.

Keby to bravurne predviedol, bol by majster sveta. Ako ty vies, ze par zavodov, kde Norris vyhral nemal pomalsi monopost, ako Ver a vyhral len vdaka svojej rychlosti ? Podla coho ty udavas, kto ako zajazdil ? Norris bojoval s vlastnym timovym kolegom, ktory mal naskok, nasledne bojoval s Verstapen a ked sa RB prepadol musel bojovat aj proti dovjici z ferrari, ktora mu kradla body na ukor boja o titul proti Verstapenovi, ktory sa na konci sezony vratil do boja s lepsim monopostom.

Takze to neskresuj do takej jednoduchej vety. Lebo tych premennych tam bol oviac v roku 2024. A Norris musel celit viacerym superom, ako Verstapen predosle roky v dominantnom monoposte, ktoreho neohrozval ani timovy kolega od cias Ricciho.

Emil neni kvalitni pilot.