Dokonalý. Škoda, že jsem to neviděl.
Smlouva pro idioty volá.
Teď už jsou kluci po Alonsových zkušenostech krotcí, ale bývaly časy, kdy ty tituly mysleli vážně.
Však je Alo taky má
Adrian chybí, a půjde k nám
Vies jak to je … su predsa aj ine a hlavne LEPSIE se.rie ako kralovna motorsportu coby F1
Vážně? Tak mi ukaž kolik titulů Alonso při návratech do Renaultu získal?
I kdyby Adrian do Astonu skutečně šel, tak než postaví vítězný vůz, tak to už tam dědečko dávno nebude.
Ferdo, na to ti nemůžu odpovídat, to by tu ježek měl problémy s fungováním
Ved za Hamikovej ery to bolo presne o tom istom. Tiez sme pocuvali o neomylnom Lewisovi, ktory mal za chrbtom neomylny strategicky tim Mercedesu. Skoda, ze ich neomylnost sa skoncila akurat ked ich auto prestalo byt dominantne. V 2022 zrazu vsetci boli v soku, ze aj Lewis je schopny spravit chybu a Medak nevie vymysliet spravnu strategiu.
Teraz sa deje to iste pri Maxovi a RB. 2.5 roka pocuvame o Maxovej neomylnosti a fantastickych strategiach Hanny Schmitz, skoda ze tie fantasticke strategie vzdy dostal Max, ktory pripadne chyby dokazal zakryt dominantnym autom. Ja si teda nespominam kedy by Perez dostal dobru strategiu…
Jako ale já vlastně nevím co by jsi měl vidět, prostě bojoval o PP s McLareny a těsně prohrál, na Mercedes i Ferrari docela dost náskok, tohle co z toho dělá je celkem komedie Prostě pouští frustraci z jednoty a harmonie
Když už teď pouští tohle tak to bude hodně zajímavé
Však je to perfekcionista, to není tak, že by Max kopal kolem sebe😄
Klidně můžeš Ježek zabodne do země pár bodlinek a tu srandu ustojí v pohodě.
Jezka hlavne nezaujimaju prdy vo vetre (som pocul)
Tak už je konečně přestaň vypouštět
V tom případě je tady správně. Na tomhle fóru nefouká a smrádeček tu zůstane archivován hodně dlouho.
Jdu spát, tak zatím. A posílám Maxovi RedBullův uklidňující lauf
Myslím, že Max bude v pohodě. Spa jim sedne. Na Kemmel straight otevře DRS a získá tam 0,5s.
Přestávka proběhne v poklidu pro všechny strany.
Jj ve SPA bude RBR zase nejrychlejší a budou se rozdávat úsměvy a další kopance do soupeřů
jakože že nedáváš pozornost kingovi forka? no toto… to jsi přehnal