Ne jeden rok, on bránil Hondu i po tom Japonsku, 2016 ji vychvaloval, jak udělala pokrok. Žel, Honda opravdu potřebovala 5 sezón na to udělat motor, co vydrží 3 závody po sobě
(takmer) 4 nasobny majster je preto, ze je perfekcionista, nie preto ze je rozmazlenej fracek. Az sa to nauci Lando, tak aj on bude vyhravat. Auto na to maju uz od Vegas.
Jsou a proto krásně vidíš na Astonu jak to se současným vývojem chodí. Jednou si udělají hopla a pak se už jenom dlouho propadají.
O hopla by mohl povídat Gasly s Alpinou
No vidíš kam až to Honda nakonec dotáhla. K titulům. A remcal?
Co se má naučit? Takhle vyplakávat když zajede desetinu od první řady? Díky ne
Gasly ale nepřišel do Renaultu jako mistr světa se zlatým šroubovákem.
… a ani jako mistr světa od Renaultu neodejde
Este ze tam ten gasly je co to ani nemusim rozklikavat tie skryte prispevky a viem ktora bije
Kde je ten pohodový a uvoľnený Max? Keď jazdil o sekundu prvý, tak to boli úsmevy a lovely sunday a teraz je o desatinu za prvým radom a plače. 2,5 roka redbull jazdí top výsledky. majú top auto dá sa povedať že tieto úspěchy sú nevídané. Teraz ľahké zaváhanie a nastala ťažká nervozitka.
A já myslel, že je to tím, jakej je to talent. A ono je to o tom vyžadovat nejrychlejší monopost.
Já tady ale nevykřikuji jako Vaše trojka u každého návratu Alonsa do Renaultu, že si jde pro titul. To je Vaše výsada.
Děkujeme
V Rubikonu by Gaslymu pšenka stejně nekvetla, tak je lepší být svobodný v Renaultu.
Gasly, Leclerc, Verstappen … vsetko je to len typicka znacka na odbocenie na vedlajskiu cestu aby sa vyhli nehode menom vyhorety Alonso
Za co? Já Alonsovi titul nikdy neslíbil.
Maxmilián se přidal k Josovi a rozvrací tým
Však si ho vybojoval bez tebe
Článek je o Verstappenovi. Odbočky si tu začal tahat ty a Norďák. Jestli je Alonso vyhořelej, tak to rip 90% pole
Takovej klid tu byl a přiletěly můry Maxe