Eventualne som si chcel kopnut do teba, co tu na druhych ukazuju prstom, ze hejtuju Verstapena, pritom ty si mal od zaciatku subojov Vettela s Hamiltonom stale priblble a posmesne oznacenia pre jazdca mercedesu a robil si to aj pocas jeho subojov s Verstapenom a teraz mas tu drzost tu zase moralizovat a ukazovat na hejterov Verstapena ?
Ved ty do konca zivoat nerozdychas ze Vettel prehral 2017/18 ked mal na to monopost a ani to ze nepostavil AM na vitaznu vlnu, tak ako si cez zimnu prestavku po prestupe avizoval…
Tak sis kopnul, doufám, že je ti líp.
Dominanci Mercedesu jsem kritizoval, kult Lewise Hamiltona rovněž, jeho některá veřejná vystoupení rovněž, ale vždy s tím, že je to každopádně jeden z nejlepších pilotů F1. Když se mu v posledních letech nedařilo, nevypisoval jsem, že se ukázalo, že je neschopný a za tituly vděčí pouze autu, jak to s oblibou dělali hateři Sebastiana Vettela (byť si stále myslím, že sedm titulů ho v srovnání s jinými piloty historicky poněkud přeceňuje). Teď si počkám na podobné uznání schopností Maxe Verstappena (případně toho Sebastiana) z tvojí strany, díky.
A zase tu ides slovickarit ako taky politik a vykrucat sa ako cervik v ceresni… O com to tu melies zase ?
Ja nepisem o dominancii mercedesu, ani o nejakych Hamilonovych vyjadreniach… ja pisem o tom, ze tu hned ludi usadzas co napisu na Ver a ty si to robil s Hamiltonom roky… A to ze dodas ze je najelpsi pilot alebo ze je dobry pilot nic nemeni na tom, ze najprv napises posmesky a potom pochvalu
To iste si robil aj ked sa tu porovnaval Leclerc s Vettelom, ktoreho zadupal do zeme…