Verstappen: Vôbec nečakám, že budeme najrýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

Eventualne som si chcel kopnut do teba, co tu na druhych ukazuju prstom, ze hejtuju Verstapena, pritom ty si mal od zaciatku subojov Vettela s Hamiltonom stale priblble a posmesne oznacenia pre jazdca mercedesu a robil si to aj pocas jeho subojov s Verstapenom a teraz mas tu drzost tu zase moralizovat a ukazovat na hejterov Verstapena ? :smiley:
Ved ty do konca zivoat nerozdychas ze Vettel prehral 2017/18 ked mal na to monopost a ani to ze nepostavil AM na vitaznu vlnu, tak ako si cez zimnu prestavku po prestupe avizoval…

4 Likes

Tak sis kopnul, doufám, že je ti líp.

Dominanci Mercedesu jsem kritizoval, kult Lewise Hamiltona rovněž, jeho některá veřejná vystoupení rovněž, ale vždy s tím, že je to každopádně jeden z nejlepších pilotů F1. Když se mu v posledních letech nedařilo, nevypisoval jsem, že se ukázalo, že je neschopný a za tituly vděčí pouze autu, jak to s oblibou dělali hateři Sebastiana Vettela (byť si stále myslím, že sedm titulů ho v srovnání s jinými piloty historicky poněkud přeceňuje). Teď si počkám na podobné uznání schopností Maxe Verstappena (případně toho Sebastiana) z tvojí strany, díky.

6 Likes

A zase tu ides slovickarit ako taky politik a vykrucat sa ako cervik v ceresni… O com to tu melies zase ?
Ja nepisem o dominancii mercedesu, ani o nejakych Hamilonovych vyjadreniach… ja pisem o tom, ze tu hned ludi usadzas co napisu na Ver a ty si to robil s Hamiltonom roky… A to ze dodas ze je najelpsi pilot alebo ze je dobry pilot nic nemeni na tom, ze najprv napises posmesky a potom pochvalu :smiley:
To iste si robil aj ked sa tu porovnaval Leclerc s Vettelom, ktoreho zadupal do zeme…

4 Likes