Ja mám dojem, že toto nadšenie Lawsona hovorí za veľa. Ten keď zabudne, že mu prikázali byť šťastný tak sa tvári jak keby ho čakal trest smrti.
S týmto sebavedomím a to ešte ani nezačali to určite bude paráda
Ja mám dojem, že Liam sa sám spochybnil už teraz, vôbec nemám pocit,že sa cíti dobre a komfortne a obávam sa, že to môže veľa pokaziť.
Osobne je za mňa pod najväčším tlakom on. Auto nevyzerá ideálne a on pôsobí odovzdane už teraz.
To isté Hadjar má na tlačovkách v tvári výraz ako keby nevedel čo vlastne povedať … . RB by mal pouvažovať o nejakom spin doktorovi lebo chudák vyzerá, že ho to fyzicky boli tie tlačovky.
Keď som si pustila tie tlačovky tak taky Bortoleto napriek tomu, že neodjazdil pred testami takmer nič, pôsobí oproti Lawsonovi s Hadjarom úplne uvoľnene a sebavedomo napriek tomu, že má silného súpera v slabom aute.
Bearman detto. On v Haase pôsobí oproti Lawsonovi ako suverén. A to odjazdil 3 VC a sedí v Haase. Ale ide z neho zdravé sebavedomie a vidieť, že sa cíti v pohode, že si verí, že to má pod kontrolou. Za mňa oveľa lepšie ako to čo ide z Lawsona. Aj Bearman aj Bortoleto.
O Antonellim sa nebavme, ten vyzerá, že je úplne nad vecou…v aute aj mimo. Ten to tam odpinkuje úplne suverénne…ten dostal riadny media briefing predtým ako ho tam poslali a ukazuje sa, že je to dobré. V aute sa zdal, že vie veľmi dobre čo robí a že mu to sedí…čo Lawson s 11 VC nemôže povedať rozhodne. Smiali ste sa Mercedesu, že ich vkuse brifuje, ale ten rozdiel je obrovský.
Jasné VC je niečo iné ako testy, ale ak si Lawson neverí a pochybuje o sebe už teraz, nevidím to s ním dobre.
Bohužiaľ vedľa Maxa je sebavedomie 50% úspechu … A on ho stratil už teraz.