Verstappen: Vôbec nečakám, že budeme najrýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

Posledný deň predsezónnych testov rozhodne nepatril Maxovi Verstappenovi a Red Bullu. Aj keď obsadil druhú priečku, celkový dojem sa zmenil, čo vyplýva z vyjadrení technického riaditeľa aj obhajcu titulu, ktorý neráta s tým, že v Austrálii bude mať k dispozícii najrýchlejšie auto.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/188681/verstappen-vobec-necakam-ze-budeme-najrychlejsi

V to dufa 80% fanusikov F1.

2 Likes

Cislo vycucane z prsta

5 Likes

Ještě, že se ozval fanoušek Maxe, co údajně fandí Ferrari

2 Likes

Asi tak nějak.

Ale toto se části fans, případně antifans splnilo už loni, i když “až” od Miami.

Pro napínavou sezónu potřebujeme, aby byl Red Bull konkurenceschopný, nikoli nejrychlejší. Potom budeme mít boj. V opačném případě to bude dominance, tentokrát McLarenu (především fanoušci týmu si ji užijí, ale taková statistická převaha v skladbě obecenstva to nebude). Ferrari a Mercedes nepodceňuji, ale k jejich vyhlídce na titul se stavím skepticky. Umím si představit, že vyhrají některé závody, ale víc asi ne.

1 Like

image

8 Likes

ja by som povedal ze mozno aj 90% :grinning:

2 Likes

Proč tak troškaříte? Dejte tam rovnou stovku a budete jako lid Severní Koreje. :grin:

A jinak, když se chcete ohánět preferencemi, zkuste si nejdříve udělat nějaký průzkum. Mělo by to větší smysl než střílet od pasu velkolepá čísla a gratulovat si, že jste členy davu. :wink:

4 Likes

V pohode, az te budou predjizdet rychlejsi tak uhni.

2.75 je kurz na Norrisa a 1.9 na McLaren.

2 Likes

Ja mám dojem, že toto nadšenie Lawsona hovorí za veľa. Ten keď zabudne, že mu prikázali byť šťastný tak sa tvári jak keby ho čakal trest smrti.

S týmto sebavedomím a to ešte ani nezačali to určite bude paráda

Ja mám dojem, že Liam sa sám spochybnil už teraz, vôbec nemám pocit,že sa cíti dobre a komfortne a obávam sa, že to môže veľa pokaziť.

Osobne je za mňa pod najväčším tlakom on. Auto nevyzerá ideálne a on pôsobí odovzdane už teraz.
To isté Hadjar má na tlačovkách v tvári výraz ako keby nevedel čo vlastne povedať … . RB by mal pouvažovať o nejakom spin doktorovi lebo chudák vyzerá, že ho to fyzicky boli tie tlačovky.

Keď som si pustila tie tlačovky tak taky Bortoleto napriek tomu, že neodjazdil pred testami takmer nič, pôsobí oproti Lawsonovi s Hadjarom úplne uvoľnene a sebavedomo napriek tomu, že má silného súpera v slabom aute.
Bearman detto. On v Haase pôsobí oproti Lawsonovi ako suverén. A to odjazdil 3 VC a sedí v Haase. Ale ide z neho zdravé sebavedomie a vidieť, že sa cíti v pohode, že si verí, že to má pod kontrolou. Za mňa oveľa lepšie ako to čo ide z Lawsona. Aj Bearman aj Bortoleto.

O Antonellim sa nebavme, ten vyzerá, že je úplne nad vecou…v aute aj mimo. Ten to tam odpinkuje úplne suverénne…ten dostal riadny media briefing predtým ako ho tam poslali a ukazuje sa, že je to dobré. V aute sa zdal, že vie veľmi dobre čo robí a že mu to sedí…čo Lawson s 11 VC nemôže povedať rozhodne. Smiali ste sa Mercedesu, že ich vkuse brifuje, ale ten rozdiel je obrovský.

Jasné VC je niečo iné ako testy, ale ak si Lawson neverí a pochybuje o sebe už teraz, nevidím to s ním dobre.
Bohužiaľ vedľa Maxa je sebavedomie 50% úspechu … A on ho stratil už teraz.

Takže vsadit na RBR, když je priznivej kurz jo?

Liam pusobi vydesene uz od spolecneho predstaveni, neni to dobry.

Tak zase v O2 vyzerali v strese všetci mladí

Ale od 1 dňa testov je Lawson ako múmia

Ollie je v malém týmu, Liam naopak zjišťuje, jaké je to být v možná vůbec nejexponovanější sedačce v letošní F1 - tým s mistrovskými ambicemi, auto se ale neřídí hladce, a kolegou je Max Verstappen, což je asi jako když se mladý tygr přichomýtne k smečce raptorů. Takže napjatému výrazu se nedivím, ačkoli jednu fotografii bych nepřeceňoval.

S mírným odstupem času vidím jako největšího kandináta na titul Russella.

1 Like

tiez si si to vsimol ked vystupovali z tej cervenej hondy?

1 Like

Kdyz sli po podiu s tanecniky, ale on tak pusobi na vsech zaberech od doby co byl presunut do hlavniho tymu, nemyslim ze je stastny.

Neni to jako kdyz vedou vola na porazku, ale ani tak ze pojede za tym ktery ma teoreticky za urcitych podminek sanci na win.

1 Like

Skoro vždy souhlasím s tvými příspěvky, ale tady menší kandidáta na titul asi už po třetí. A to byly jen testy.

1 Like

Cize mi chces tvrdit ze drviva vacsina fanusikov chce vidiet opat vitazit Verstappena? Vies ono to teraz nie je nic osobne a ani nepisem, kto by mal
vyhrat ale jednoducho to uz chce zmenu, minuly rok to zacalo (aj ked dost neskoro) a ja len dufam ze v tom budeme pokracovat. Takze aj ked “strielame” cisla od boku tak verim, ze vacsina chce prave vidiet uz ineho majstra sveta.

3 Likes