Verstappen: Vôbec nečakám, že budeme najrýchlejší | Magazín F1 - F1online.sk

Na akom zaklade? Ja si napr netrufam ani len tipnut

Ale u Liama to nie je je prvá takáto fotka …tváril sa tak celé testy. A celú tú tlačovku. Ako vravím, vždy keď zabudne že sa má usmievať príde toto.
Príde mi celkovo nie len mimo auta veľmi málo sebavedomí a to môže byť veľmi veľký problém práve preto, čo si popísal. Tam musí ísť do toho, že začína sa od nuly a obaja sú na Tom rovnako ( ok to asi nie) a ukázať čo vie a veriť tomu, že na to má. Inak je bez šance

V malom time je aj Hadjar a Olieho sebavedomie nevyžaruje. Bortoleto je na Tom úplne rovnako ako Hadjar ale pôsobí oveľa lepšie. Ešte aj Doohan, ktorý má nôž na krku asi najviac, mi príde viac v pohode.

Ani jeden mi nie sú extra sympatickí, ale mám o nich trocha obavy, lebo jazdci sú to šikovní. A ja tej mládeži celkovo fandím, aby sa im darilo.

A mám dojem, že RB nejak zásadne nezáleží aby Liam uspel, im to je fuk. Vymenia …dupľom keď na sedačku čaká Arvid a Mercedes posadil Antonelliho do F1 tak sa bude Arvidovi hľadať miesto podľa mňa za každú cenu ( nie že by si nezaslúžil)

Takže súhlasím, ľahké to nemá určite…

Ostatní aj Antonelli ktorý začína v top time sú na Tom výrazne lepšie ako Liam. Ten ja mám pocit tu podporu nemá už teraz. To isté Tsunoda a Hadjar…tam ide len o Maxa …smutné trochu, keď sa tvária ako podporujú talenty.

Pepa to celkom vysvetlil = Mercedes a Ferrari nemusia byť najrýchlejší na začiatku, ale môžu postupne, majú väčší priestor na naháňanie času, keďže urobili väčšie zmeny. RB a McLaren už mohol dosiahnuť strop.

Teda ak tie straty na začiatku nebudú veľké, tak to môže byť všetko veľmi zaujímavé.

1 Like

Mercedes měl dobré testy, nevypadal špatně.
A to je Bahrajn trať, která jim typologicky dlouhodobě absolutně nesedí.
A Russell je z logických důvodů pilot c.1.

2 Likes

Protoze nejsi odbornik.

1 Like

Tie cisla hejtuju iba ti, co trpeli za cias dominancie mercedesu… iba ti top hejteri Hamiltona sa pridali an stranu Verstapena…

1 Like

Tady je právě nutné odlišovat. Pokud je zdrojem daného postoje závodění, případně přesycenost úspěchy MV, potom ano, dokonce ani mnozí fanoušci MV nebudou nic namítat proti představě napínavé a otevřené sezóny bez dominantního vozu jednoho týmu. Toto by bylo určitě skvělé.

Pokud chce číslo 80% skrytě říci, že 80% fanoušků nesnáší Red Bull, protože je to Red Bull, protože Horner, protože Verstappen, protože Marko, a to ad hoc číslo má jaksi garantovat, že ta antipatie je oprávněná, potom ne, v tom je jádro mé námitky.

Přání napínavé sezóny, to je v pořádku, chuť vidět jiného mistra světa než Maxe, v pořádku, přání fanoušků McLarenu, ať mají co nejlepší vůz, v pořádku, ačkoli jako fanoušek jiného týmu si přeji něco jiného, ale trochu se obávám, že @D.COULTHARD si chtěl 80% kopnout do Red Bullu, eventuálně Maxe (“nikdo vás nemá rád”).

Pokud tomu tak není, posílám omluvu.

@Kiks

U Liama bych zaťatou tvář pochopil, protože jeho kariéra má hlavu na špalku. Jeho akcie mohou vyletět nahoru, ale nejspíš začíná chápat, že s tím autem bude docela těžké pořízení. Přitom Max dokáže i z horšího vozu extrahovat vysoké procento výkonu. Tam je to pro Liama opravdu výzva. Takže nevyvozoval bych z jeho tváře, že vůz je mimo konkurenční okénko, to by mu možná jeho situaci spíše usnadnilo.

Kimi je pod vysokým, ale ne tak drastickým tlakem. Měl by jezdit solidně, bez chyb a v některém závodě překvapit, a tím naznačit své možnosti. U Liama se naopak bude okamžitě řešit, jestli je nebo není další Albon nebo Pérez. Nemluvě o tom, že Yuki stojí ve frontě a čeká na jeho chyby.

Take privilegium tu mas iba ty

1 Like

To by muselo potvrdit vice lidi.

ved ja som multinick

Tak mi nasypej srdicka za kazdy tvuj nick.

2 Likes

Zas v klidu. Musíme být nohami na zemi a mít pokoru.

1 Like

Nejvtipnější je AM, několikrát je 9, pak 8, pak 7, někdy i 5 :grinning:

1 Like

No, jen z testů bych asi taky tipoval Mercedes takto vysoko :thinking: Ferrari prostě nějak nevyniklo, i když jsem měl u nich očekávání nejvyšší. Ale uvidíme v té Austrálii, byly to jen testy :man_shrugging:

7-9 nejčastěji, Benson je velký optimista asi :grinning: Ale třeba Aston blafoval aby Ferrari nezlobilo s tím Cardilem.

AM blafoval solidně, to je jasný :smile:

Tady je to mini DRS o kterém se mluvilo.
Hezky se to rozvevírá. :slight_smile:

Dobrý a teď tam dej to flexi zadní křídlo Mercedesu a mini drs Ferrari :star_struck:

Takže Aston šampioni?