Ale u Liama to nie je je prvá takáto fotka …tváril sa tak celé testy. A celú tú tlačovku. Ako vravím, vždy keď zabudne že sa má usmievať príde toto.
Príde mi celkovo nie len mimo auta veľmi málo sebavedomí a to môže byť veľmi veľký problém práve preto, čo si popísal. Tam musí ísť do toho, že začína sa od nuly a obaja sú na Tom rovnako ( ok to asi nie) a ukázať čo vie a veriť tomu, že na to má. Inak je bez šance
V malom time je aj Hadjar a Olieho sebavedomie nevyžaruje. Bortoleto je na Tom úplne rovnako ako Hadjar ale pôsobí oveľa lepšie. Ešte aj Doohan, ktorý má nôž na krku asi najviac, mi príde viac v pohode.
Ani jeden mi nie sú extra sympatickí, ale mám o nich trocha obavy, lebo jazdci sú to šikovní. A ja tej mládeži celkovo fandím, aby sa im darilo.
A mám dojem, že RB nejak zásadne nezáleží aby Liam uspel, im to je fuk. Vymenia …dupľom keď na sedačku čaká Arvid a Mercedes posadil Antonelliho do F1 tak sa bude Arvidovi hľadať miesto podľa mňa za každú cenu ( nie že by si nezaslúžil)
Takže súhlasím, ľahké to nemá určite…
Ostatní aj Antonelli ktorý začína v top time sú na Tom výrazne lepšie ako Liam. Ten ja mám pocit tu podporu nemá už teraz. To isté Tsunoda a Hadjar…tam ide len o Maxa …smutné trochu, keď sa tvária ako podporujú talenty.