Nikdo si Evap neumí představit, jak tady někdy trpím .
Připadám si jako mikrobiolog dívající se do mikroskopu a diskutující o problematice s lidmi, kteří se dívají do kaleidoskopu.
Taky to zní skoro stejně…
Nikdo si Evap neumí představit, jak tady někdy trpím .
Připadám si jako mikrobiolog dívající se do mikroskopu a diskutující o problematice s lidmi, kteří se dívají do kaleidoskopu.
Taky to zní skoro stejně…
To je hrozný Jirko, on ti někdo drží zbraň u hlavy, aby si tu trpěl a psal tyhle slátaniny?
Utrpení člověka zocelí ! Ber to jako misi, to seš na tom zase ještě dobře. Nikdo Tě nemůže ukřižovat
.
Aspoň se můžu zapojit trochu k věci, z technických hádanek mám jenom mindráky !
a to mam ako vediet? mne uctovne knihy nikto neposiela tak ako tebe za astonu.
Na to, že ta plechovka je čím dál tím dražší a dražší, tak to moc nestoupá. Lidi asi žijí zdravě.
Tak ono by to bylo zajimavý, ale Triper jen něco plácne a nic k tomu nedoloží. Jako obvykle.
btw: roky 2020 a 2021 mohly být silně ovlivněny Covidem, vše stagnovalo a 2021 se věci teprve začaly dávat nějak do normálu.
no neviem. ja tam vidim, ze odvtedy ako zacal Verstappen vozit tiuly tak im obrat vystrelil o vyse 60% za 3 roky. cena jednej plechovky je tu irelevantna.
Už dlouhou dobu tvrdím, že jsou účetní a daňoví experti stejně společensky důležití, jako lékaři a vědci.
Měli by být placeni zlatem, páč taky zachraňují hromady životů a vykonávají mnoho dobra.
Možná čumí do toho kaleidoskopu příliš dlouho
Whatever you want. Možná proto ho Wolff tak chce, AMG v každé rodině.
nie som marketingovy expert. mozno ten narast v obrate spolobil Maxov sarmatny usmev a ludsky pristup k mediam. A preto by ho Wolff stale bral.
Russell neni marketingove tak zajimavej.
No vidíš, a to jsi onehdy říkal, že jsou “Tvoji” kravaťáci zlí a necitliví !
to jsem tady někdy napsal?
To jsem asi musel být zrovna v katarzi po nějakém jednání, kdy mě přesvědčovali, že musím něco nechat státu…
Jinak si to neumím vysvětlit
Napsal, ale hledat to nebudu… Ta upřímnost holt člověka někdy přemůže !
A proč to posíláš, když byla diskuze o cash flow Red Bull F1 teamu a ne Red Bull company?
pretoze racing je v 100% vlastnictve rakuskej firmy, rovnako Technologies. Mozu si platit co chcu, ako chcu bez toho aby sa museli zodpovedat akcionarom, nakolko su to oni sami, kto robi rozhodnutia.
Ked si poplaces, skus si doma zobrat knihu a nieco si precitat. Uz ti kvapka na karbit z tej F1… teda z Hamiltona urcite mas plagat na stene, aby si sa mal pred spanim s kym hadat
Plagát Luiho máš evidentne ty nad posteľou keď ho tu tak vehementne branis. No čo láska robí divy keď si do neho zaľúbený
Myslím, že o neútočení na Emila mají ve smlouvě celý odstavec podepsaný před očima notáře.