Verstappen vo výpredaji: Wolff by ho chcel získať s 90-percentnou zľavou | Magazín F1 - F1online.sk

Nikdo si Evap neumí představit, jak tady někdy trpím :roll_eyes:.

Připadám si jako mikrobiolog dívající se do mikroskopu a diskutující o problematice s lidmi, kteří se dívají do kaleidoskopu.
Taky to zní skoro stejně…

1 Like

To je hrozný Jirko, on ti někdo drží zbraň u hlavy, aby si tu trpěl a psal tyhle slátaniny?:thinking:

2 Likes

Utrpení člověka zocelí :smile: ! Ber to jako misi, to seš na tom zase ještě dobře. Nikdo Tě nemůže ukřižovat :smile: .
Aspoň se můžu zapojit trochu k věci, z technických hádanek mám jenom mindráky :smile: !

2 Likes

a to mam ako vediet? mne uctovne knihy nikto neposiela tak ako tebe za astonu.

3 Likes

Na to, že ta plechovka je čím dál tím dražší a dražší, tak to moc nestoupá. Lidi asi žijí zdravě. :grin:

1 Like

Tak ono by to bylo zajimavý, ale Triper jen něco plácne a nic k tomu nedoloží. Jako obvykle.

btw: roky 2020 a 2021 mohly být silně ovlivněny Covidem, vše stagnovalo a 2021 se věci teprve začaly dávat nějak do normálu.

2 Likes

no neviem. ja tam vidim, ze odvtedy ako zacal Verstappen vozit tiuly tak im obrat vystrelil o vyse 60% za 3 roky. cena jednej plechovky je tu irelevantna.

3 Likes

Už dlouhou dobu tvrdím, že jsou účetní a daňoví experti stejně společensky důležití, jako lékaři a vědci.
Měli by být placeni zlatem, páč taky zachraňují hromady životů a vykonávají mnoho dobra.

Možná čumí do toho kaleidoskopu příliš dlouho :smile:

2 Likes

Whatever you want. Možná proto ho Wolff tak chce, AMG v každé rodině.

1 Like

nie som marketingovy expert. mozno ten narast v obrate spolobil Maxov sarmatny usmev a ludsky pristup k mediam. A preto by ho Wolff stale bral.

Russell neni marketingove tak zajimavej.

1 Like

No vidíš, a to jsi onehdy říkal, že jsou “Tvoji” kravaťáci zlí a necitliví :smile: !

:smiley: to jsem tady někdy napsal?

To jsem asi musel být zrovna v katarzi po nějakém jednání, kdy mě přesvědčovali, že musím něco nechat státu…
Jinak si to neumím vysvětlit :grinning:

1 Like

Napsal, ale hledat to nebudu… Ta upřímnost holt člověka někdy přemůže :smile: !

1 Like

A proč to posíláš, když byla diskuze o cash flow Red Bull F1 teamu a ne Red Bull company?

pretoze racing je v 100% vlastnictve rakuskej firmy, rovnako Technologies. Mozu si platit co chcu, ako chcu bez toho aby sa museli zodpovedat akcionarom, nakolko su to oni sami, kto robi rozhodnutia.

3 Likes

Ked si poplaces, skus si doma zobrat knihu a nieco si precitat. Uz ti kvapka na karbit z tej F1… teda z Hamiltona :smiley: urcite mas plagat na stene, aby si sa mal pred spanim s kym hadat :smiley: :smiley: :smiley:

Plagát Luiho máš evidentne ty nad posteľou keď ho tu tak vehementne branis. No čo láska robí divy keď si do neho zaľúbený

Myslím, že o neútočení na Emila mají ve smlouvě celý odstavec podepsaný před očima notáře.

1 Like