Verstappen v stredu tajne testoval. V Barcelone nečaká dominanciu ako v úvode roka | Magazín F1 - F1online.sk

Red Bull nespí na vavrínoch. Rakúsky tím prichádza do Barcelony ako favorit, no i napriek tomu sa v priebehu tohto týždňa rozhodol vycestovať do Imoly a vyskúšať si jazdu v monoposte RB18 spred dvoch rokov, prezradil holandský novinár Erik van Haren.

Toto je sprievodná diskusia k pôvodnej téme na https://f1online.sk/clanky/158922/verstappen-v-stredu-tajne-testoval-v-barcelone-necaka-dominanciu-ako-v-uvode-roka

Coze tajne testy? To mi nieco hovori…

Vitajte na Novom case. Za takyto nadpis by sa nemuseli hanbit v roznych bulvarnych clankoch. Tajne boli testy pneumatik v minulosti, alebo ked Mercedes ladil motor pred zaciatkom minulej ery. Ale co bolo na tomto tajne, ked navyse je to este aj v sulade s pravidlami?? Strasne tu redakcia upada.

3 Likes

Měl i černou helmu, aby zmátl konkurenci? :face_with_raised_eyebrow:

1 Like

Niečo mi hovorí. že sú v pxrdeli.

Nemusel, nakolko tieto tajne testy boli absolutne legalne narozdiel od tajnych testov Mercedesu v minulosti. :slight_smile:

To je nadpis pre slaboduchych ako @Situs, @HellHogr a ich skupinku, aby sa chytili. Kliknutia = peniaze. :slight_smile:

3 Likes

Tam sú skôr Sauber a Alpine. RedBull je prvý v obidvoch šampionátoch. Až tak zlé to s nimi nie je.

Tajné testování, když se nesmí testovat…
Co bude dál?

To tajné testování asi nebude moc tajné když o něm všichni vědí :smile:

Jako tajná dohoda, o ní taky vědí všichni.

1 Like

Z takových věcí by sis neměl dělat srandu. :pensive::confused:

No koukám hoši, že to berete vážně…tak já vás tady nechám :grin:

Ještě zúžujou a zeropody kdy?

SU fakt v riti
image

1 Like

Už ani ne.
Tak ono to je u nich už takový normální. :grin::+1:

Myslíš že dojdou až k zeropodům? :thinking: Nejdříve to možná někde tajně otestujou :smile:

image

Takhle ma vypadat rozhovor s mistrem sveta a jeho odpovedi.

Jinak testy moc tajne nevypadaj. :grinning:

Wolf si musi rvat vlasy co tejden, ze si Maxe nechal utect.