Verstappen v stredu tajne testoval. V Barcelone nečaká dominanciu ako v úvode roka | Magazín F1 - F1online.sk

To je pravda. Momentálne je to tak, v budúcnosti to bude určite inak.

Mozno tajne odjazdia VC…

5 Likes

Ten spinavy Red Bull si snad uz dovoli vsetko na co si zmyslia a FIA nezakroci. Oni sa snad aj tajne v nedelu postavia na start VC…

Way to go redakcia, na Honzika so Situsom uz tu pomaly kazdy sere a nikomu sa s nimi nechce hadat na 500 prispevkov, tak sa takto krmia trollovia :neutral_face:

5 Likes

Nesmie sa testovat? Vazne? A pretekat sa smie?

Může se testovat?

Dva roky staré auto se může…

3 Likes

To sa vazne pytas? :roll_eyes: A s cim uz mesiace testuje tvoja buduca ikona?

1 Like

On sa urcite nepyta vazne. Puff je z tych, co je sice inteligentny a pravidiel znaly, ale bohuzial sa oddava istej neresti a to trolleniu a vyvolavaniu flamov, primarne pokial ide o RBR :blush:

4 Likes

A sekundarne ked ide o FER a pilota v jeho avatare. Akokeby ho tam mal z voodoo dovodu.:slightly_smiling_face:

2 Likes

V skratke - rovnaka luza a spina ako Groh, len je inteligentnejsi a trolluje. :slight_smile:

Slovo “luza” v tomto priestore hodne napovie. Ale o tom kto ho používa. Ale k veci. Sú indície, že Red Bullu dochádza dych. Ktovie prečo. Možno preto, lebo Newey od nich ušiel, alebo majú problém s koreláciou. ale aj to asi súvisí s Neweym.

Sorry, ale vystupovanie Puffa na tomto fore je presne take ako som napisal. Vyziva sa vo vyvolavani hadok a jeho nezmysly co pise na RB su hodne svedka Hamiltonovho (Mercedesovho), ktorym on je.

A k veci - Tazko povedat ci RB dochadza dych alebo len vylepsenia ostatnych im pomohli sa vyrazne dotiahnut. Niekto, kto je dominantny uz nema potencial na taky rast ako ten kto vyrazne zaostava. Porovnanie Q casov s minulym rokom znaci, ze aj RB sa zlepsil, ale nie tak ako prenasledovatelia, co je logicke. Najblizsie tri vikendy napovedia ake je ich skutocne tempo v porovnani s ostatnymi. Osobne som najviac zvedavy na Red Bull Ring, ktory im vzdy sedel, ci tam opat vyhraju rozdielom triedy alebo to bude tesne (pripadne prehraju). :slight_smile:

1 Like

Najvacsia sranda je, ze ludia tu fnukaju aka je to neskutocna nuda ked RBR dominuje, ako sa to neda pozerat (pritom to stale pozeraju) a ked ich dva tri teamy dozenu, nie aby boli spokojni, ze to nie je taka nuda ale riesia, ako na RBR dosiel mraz ked Newey odisiel, ako sa prepadli, plno vysmechu, trollingu atd. .Tu cisto vidis, ze kopa ludi to pozera nie preto aby videli zaujimavy pretek, ale aby videli RBR prehrat. Ani nie fanusikovia sportu ale fanusikovia neuspechu teamu, ktory hejtuju.

5 Likes

95% prispievatelov na tomto fore mi znicilo pozitok zo zavodov…pamatam ked som sem prisiel, nechapal som co sa tu dokaze pisat na pilotov. V zivote by som na nieco take nepomyslel a teraz ma to prenasleduje vzdy ked vidim zavod :frowning:

mozno aj ostatni tajne testuju…

Nie je tu ziadny moderator diskusie. Ak je tato stranka ozaj len projekt vo volnom case, niet sa comu divit, ale chyba to tu, je to tu niekedy hrozne. Ako sa hovori, vsetkeho s mierou, ze nie kazdy ma rad kazdeho pilota, kazdy team je normalne, ze si ludia sem tam ponadavaju, okej, emocie. Aj obcasny trolling clovek obcas stravi. Ale mne to pride, ze tu su skoro sami extremisti, co vsetko zenu az za hranice znesitelnosti.

2 Likes