Jasné, že poznal pneumatiky. Ale na 20cm to odhadnúť nevieš. Ale ako píšeš. Verstappen vedel čo robí a vedel, že za toto trest nemôže dostať podľa pravidiel. Na druhej strane to beriem tak, že aj to je veľkosť pretekára(Schumi, Senna ale aj taký Lewis to rovnako vedeli keď bolo treba). A Landa nazývať amatérom je zlý vtip. Lando je výborný pretekár. Síce si tiež myslím, že ešte nedorástol na pretekára typu Lewis, Max alebo Charles, ale nie je ďaleko. Chýba mu práve tá agresivita v súbojoch.
K tým útokom… samozrejme vnímam všetky útoky tu. Ja sa snažím byť niekde mimo nich, zrejme aj preto, že nie som fanúšikom ani Maxa ani Lewisa. Zvyčajne tieto 2 tábory tu predvádzajú svoje IQ každopádne niekedy som to bral viac ako ty… že pokiaľ človek nie je vulgárny a pod. tak mi nevadil. Ale postupne si získaš averziu už aj na provokatérov, ktorým o nič iné neide, len vyvolať hádky alebo si do niekoho kopnúť… a to práve tebou spomínaný pán začína robiť častejšie a častejšie… Zrejme frustrácia, keďže nenávidí Maxa a ten stále drží titul pevne v rukách.
Každopádne som rád za takých, ktorí prídu a stále sa snažia diskutovať a bavia sa vecne, bez prehnaných emócií… no keď si pozrieš diskusie k článkom, začína toho byť menej a menej… je to škoda, pretože na to by tu mala byť diskusia… bohužiaľ niektorí ľudia asi nemajú nič iné na práci… to je na tom online priestore najhoršie… častokrát netušíš čo sa za tými profilmi skrýva… v reálnom živote by si možno s takýmito ľuďmi nediskutoval, pretože by si videl čo sú zač… tu sa to skryje…
Suhlasim v podstate so vsetkym a chapem ta.
Ale stale sa to ako tak da
Prepáč ale toto som tu nepostrehol. Pokiaľ som dobre čítal, napísalo sa tu, že Max je úprimný a myslím, že tým väčšina myslela jeho názor, že pravidlá sú preregulované (to si myslím, že má pravdu do istej miery) respektíve, že nechcel výjsť z trate (nevidím dôvod prečo to spochybňovať).
edit: vidím, že @Horatio7777 to už pokryl v príspevku vyššie aj s príkladom od Maťa Homolu.
Nie len tu, ale aj ine vlakna.
Nechcem tu citovat, ale dominovala u niektorych viera v uprimnost a jasne vyhlasenia a dovody Maxa (nie zamer vytlacit).
A moj nazor je, dokazat sa to neda, ze kebyze napr. Hamilton vytlaci mimo trate Maxa, dokonca tak, ze aj on je mimo trate a potom povie, ze to bolo pneumatikami, pritom data ukazuju ze brzdil o 35m neskor, tak by bol nieco ako klamar, pokrytec, neuprimny, take daco…
Ale mozem sa mylit, mozno by ho chvalili…
Takto som to myslel, ak chapes
A este radsej opat zdoraznim, ze ja nehodnotim ako to bolo, ale ze sa casto rovnake situacie ci vyhlasenia, hodnotia odlisne, podla mien (sympatii) ktore sa za nimi skyvaju.
Jasne, chápem.
Myslel som, že sa odkazuješ na tie pneu, nie že myslíš iné veci, lebo to k pneu som tu nejak nezaznamenal, že by bolo brané od fanúšikov. K tomu vytlačeniu atď, ako som povedal súhlasím s tým čo napísal vyššie Horatio, takže zbytočne by som sa iba opakoval.
Ohľadom Hamiltona by som povedal, že si myslím, že má takú super schopnosť a to trafiť pekne presne zadné koleso (napr. Albon v AT, alebo Max v GB). Keby sa v takom prípade vyhováral na nejaké gumy (alebo hocičo) tak asi by tu padlo nejaká ta nadávka, ale ja by som sa asi k tomu postavil rovnako ako k Maxovi (a znova sa odkážem na Horatia) - také PR kecy, ale šikovnosť na jeho strane = good for him
Ano ano, ved snad je jasne ze na teba som ani nenarazal. Ja nie som anti voci ziadnemu timu/jazdcovi ci taboru a aj ked ty mas kratku zapalnu snuru a ja nie o moc dlhsiu , tak sa nehadame a ja neskatulkujem a nenalepkujem
Někdo pravidla čte, a někdo (McLaren) číst neumí. Jestli to udělal schválně nebo ne je irelevantní, tento manévr úplně zastínil double pro FERRARI !!!