Verstappen tvrdí, že nechcel vyjsť z trate. Pravidlá sú podľa neho preregulované | Magazín F1 - F1online.sk

Palmer has retired

Honzik ma svojho sugardaddyho uz roky. On si ho priniesol z CZ fora, ktore spolocne rozlozili a kam (aj) kvoli nim prestali chodit normalni ludia. :slight_smile:

Dobry okruh priatelov mas, ked si mlady chalan a tvoj BFF je 50nik, s ktorym mas online vztah a travis s nim na fore vsetok cas, namiesto toho, aby si sa venoval frajerke/zene alebo aspon zil IRL a uzival si zivot. :smiley:

to je jedno, ci si tam vysiel mimo trat umyselne alebo si to proste nedobrzdil aj ked si sa snazil o 106… tak ci tak si vytlacil supera, ktoremu si nedal sirku auta. V pravidlach mas, ze mas dat sirku auta, takze 5sec. Hotovo vybavene.

1 Like

Ak niekoho nazývaš podvodníkom, mal by si mať aspoň dôkaz o tom, že podvádza… alebo si si prišiel len kopnúť? Skôr to druhé… napísal si 2 príspevky… v prvom označuješ Verstappena šaškom, v druhom podvodníkom. Myslím, že odpoveď je jasná… u mňa si sa už totálne znížil na úroven boba(shredera) a iných podobných tu na fóre, ktorí nehľadajú diskusiu… len si kopneš alebo vyvoláš hádku… nečudujem sa, že svet je v pr*deli… čoraz väčšia skupina ľudí takto funguje. Nás, čo tu chceme diskutovať je už asi menšina…aj tak vyzerajú diskusie pod článkami… už sa nediskutuje, len uráža a kope… ďakujem vám chalani… prestávam chodiť do diskusie… a vďaka adminovi že nebanuje takýchto provokatérov, pretože mu stačí že plnia diskusie… je mu jedno že urážkami a provokáciami…

4 Likes

Max nechtěl…to stačí, takže všechno odpuštěno :slightly_smiling_face:

Jistě, Max nechtěl, je to křišťalově čisté a jasné, najdou se tací, co mu to sežerou a ještě se za něj budou hádat :smile:

1 Like

Nechcel tak isto jak alonso nechcel vybrzdit russella zrovna v zakrute a bola z toho RF :ok_hand:

1 Like

O čom chceš diskutovať? Verstappen zámerne vytlačí Landa a o týždeň povie že za to môžu pneumatiky :rofl: Však sa všetkým smeje do ksichtu

1 Like

Mam podobny problem, vitaj v klube :smiley:
Ale neprestan uplne ak sa da, patris k slusnej a vecnej casti fora (podla mna napriek vsetkemu stale vacsina).

Som zvedavy na tvoj nazor, nechcem rozoberat tebou spomenute prirovnanie incidentov, ale pre teba teda boli obaja vo vyrokoch k nim teda rovnako uprimni, ci neuprimni? :slight_smile:

3 Likes

Ty si na to prisiel, Matti :grin:

Pockaj :smiley:
Praveze istotu nemam a tvoj nazor na to nesudim. Len si ich dal zarovno prirovnanim a neviem ci v uprimnosti, alebo neuprimnosti.
Hmm? :slight_smile:

2 Likes

No jasne ze sa vyhovorili obaja :smile: akurat mi pride ze jak nandovi tak maxovi to je nejak u zadnice a fans to zase riesia s obrovskou vervou

Suhlasim.
Len som si tu vsimol ze niektori Maxovi veria (dovod pneu atd.) a hovoria o uprimnosti a mam pocit, ze su to aj taki, ktori Alonsovi neverili…
Asi to plati aj naopak :smiley:

Kazdopadne to vidim podobne a kazda spolocnost ma veriacich aj neveriacich :slight_smile:

2 Likes

Ale houby. Je to jasne Jezku. Max mluvil pravdu a Alonso se vymlouval. To vi kazdej. :smile::grin:

1 Like

Takže když se ve fotbale nějakej hráč rozhodne bránit skluzem a místo míče trefí první soupeřovu nohu a sundá ho a pak řekne, že to nechtěl, tak je to OK? :stuck_out_tongue: :smiley:

3 Likes

Dík za podporu. Ono je ale potom strašne ťažké čítať komentáre normálne diskutujúcich ako si napr. ty, evap a podobných ľudí. Pretože tento týždeň sa títo provokatéri nezastavili a každý deň zasypávajú všetky diskusie ich fóbiami z Verstappena. A je jedno o kom je článok. Potom normálna diskusia zaniká ich príspevkami. Na margo vašej debaty, že sa VER vyhovoril na pneumatiky. Je to z časti výhovorka z časti nie. Mne sa páči názor Maťa Homolu. VER určite vedel čo robí a chcel Landa vytlačiť, pretože zákruta bola jeho. Ale aby úmyselne vyšiel z trate 20cm… to by musel byť nehorázny génius. Preto píšem že z časti to je výhovorka a z časti nie. Pretože, to že vytlačil Landa bolo chcené… ale myslím že chcel to urobiť tak, že ostane na trati. Pneumatiky zapríčinili, že sa mu to nepodarilo o kúsok…

3 Likes

Max to ale myslí upřímně :stuck_out_tongue:

Pneumatiky stav snad poznal, nie je amater (tak tu niekto nazval Landa, na to mas aky nazor?), ale brzdil znacne neskor nez zvycajne, co bol nepochybne umysel a snad vieme s akym cielom (len to prehnal, neodhadol, no pri sucasnych pravidlach to nevadi) :slight_smile:

Ale o tom som nechcel, to snad upravia zase do buducna, lebo to nema nic s cistym a zmysluplnym pretekanim.
Lando by sa mal tomu prisposobit, nie je zvyknuty tak jazdit, je to gentleman, no tuto sezonu tym aj tak ziska skor koliziu ako stahovanie naskoku :smiley:

To co opisujes ty niekedy vnimam aj ja (niekedy velmi, sem tam vobec), no rovnako vidim utoky aj naopak. Nechce sa mi tu uvadzat kopa prikladov. Tie vnimas tiez? :slight_smile:

Mne napr. Puff nevadi, ked to vnimam cez filter trollingu, asi preto, ze to nerobi agresivne a vulgarne. A to mi lezie na nervy ohladne Piastriho haha. No ide sa dalej, bez utokov… Alebo sa ucim filtrovat timurove hyperbolizovane provokacie a styl a snazim sa vecnejsie a tiez sa to da… :slight_smile:
Atd. atd. To nalepkovanie a ciernobiele videnie taborov navzajom je tu dokola, len keby to aspon ostalo ako tak slusne a neosobne.
A na to treba aj takych ako si ty a ini :slight_smile:

2 Likes

zabudol na to, ze on predbiehal mimo trate v prvej zakrute a nijak na to nedplatil lebo komisari to ani nevysetrovali
cize neplati, ze sa mimo trate predbiehat nemoze, lebo keby to platilo tak za prve kolo musi dostat trest

cize komisari boli nekonzistentni vramci jednych pretekov, takze tu uz nepomoze fakt nic len to necha umelej “inteligencii” a som presvedceny, ze jej rozhodovanie nebude vobec horsie ako rozhodovanie komisarov :slight_smile:

Pravidla jsou o nicem, ale co to ma spolecneho se stylem a pristupem pilota, rikam ze nic.

Je krasne videt jak je VER zatlaceny ke zdi, jediny pilot na svete ktery se neumi smirit s tim ze mu auto netahne, bohuzel musime sledovat tuhle velkou bidu.